Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox 360 S

tekken90

Recommended Posts

ja nakonec koupil i pres vsechny kecy arcade z alfy za 4tis s banjo, halowars a army of two.. 250gb hdd za 1500,-

vzhled preferuju, ze by nejak moc topil se mi nezda a ani ta 16cm dlouha cihla mi nevadi.. Jasper 512mb onboard

naprosta spokojenost.. muj nejlevnejsi herni system.. za cenu mainstream graficke karty je to perfektni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 393
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ja nakonec koupil i pres vsechny kecy arcade z alfy za 4tis s banjo, halowars a army of two.. 250gb hdd za 1500,-

vzhled preferuju, ze by nejak moc topil se mi nezda a ani ta 16cm dlouha cihla mi nevadi.. Jasper 512mb onboard

naprosta spokojenost.. muj nejlevnejsi herni system.. za cenu mainstream graficke karty je to perfektni

Jasne, ze aj to je OK, ale by som skor Arcade jasper bral na flash a na "no flash" jedine X360S.

Odkaz ke komentáři

zatim mam hry pres ebay a britskych shopu, jsou tak levne, ze pro me nema smysl delat flash.. nepotrebuju her mit stovky a potom je stejne neodehraju..

vcera jsem objednal z game.co.uk Forza 3 Limited Edition za 15 liber. kdyz vemu, ze bonusy v krabici maji cenu asi 250,- tak me hra vysla velmi levne.. +bonusove trate a auta limitovane edice a pekna krabice

Odkaz ke komentáři

zatim mam hry pres ebay a britskych shopu, jsou tak levne, ze pro me nema smysl delat flash.. nepotrebuju her mit stovky a potom je stejne neodehraju..

vcera jsem objednal z game.co.uk Forza 3 Limited Edition za 15 liber. kdyz vemu, ze bonusy v krabici maji cenu asi 250,- tak me hra vysla velmi levne.. +bonusove trate a auta limitovane edice a pekna krabice

Ale nie preto som to pisal :D Pisal som to preto, ze ked nechces flashovat, tak skor by som kupil X360S a nie Arcade...chapes? Tato nova verzia je vybavenejsia...

Odkaz ke komentáři

vybavenejsi jak xD ma navic wifi, 2 usb a hardwarovy zamek.. nic z toho momentalne nepotrebuju.. dotykova tlacitka a o 15W mensi prikon mi neprijde jako vybavenost.. bral jsem overenou vec, neupatlanou pri kazde prilezitosti a ve vysledku me to vyslo o dost mene nez kupovat "S" .. o to mi slo. uvidime jak budou slimy fungovat za rok, pak to zvazim..

Odkaz ke komentáři

No počítej s tím, že Slim má minimálně již vychytány neřesti z předešlých verzí. O 15W menší výkon se ti nejeví jako vybavenost, ale poznáš to časem, na životnosti a projeví se to také na hlučnosti konzole. Jestli budeš hrát jen origo, tak byla opravdu lepší varianta si vzít Slim. Za Jasper jsi dal 5500,- s HDD ... za tu stejnou cenu jsi mohl mít Slim http://www.zbozi.cz/items?q=xbox+slim&sId=11t0hrsTw_DfFIesyfCU&prevItemType=new&maxStockAvailability=-1&atDepotOnlyFlag=0&paymentType=&createTime=&credibility=&r=tab&itemType=new&order=cheap&oldShire=&shire=&minPrice=4000&maxPrice= v nabídce již od 5.435,- :) s HDD 250GB od cca 6.400,- http://zabava.nej-ceny.cz/235136/xbox-360-s-premium-system-250gb.html Samozřejmě je to tvé rozhodnutí a já ti přeju, ať ti tvá konzolka dobře poslouží ;)

Odkaz ke komentáři

vybavenejsi jak xD ma navic wifi, 2 usb a hardwarovy zamek.. nic z toho momentalne nepotrebuju.. dotykova tlacitka a o 15W mensi prikon mi neprijde jako vybavenost.. bral jsem overenou vec, neupatlanou pri kazde prilezitosti a ve vysledku me to vyslo o dost mene nez kupovat "S" .. o to mi slo. uvidime jak budou slimy fungovat za rok, pak to zvazim..

Este ma aj priamy opticky vystup...nepotrebujes tam cpat zvukovy adapter, staci uz iba opticky kabel. A pre tych, co planuju aj Kinect, tak tiez priamy vystup...nie je potrebne externe napajanie Kinectu na starsej konstrukcii X360.

P.S. ta wifi je na online prijatelnejsia, ako tahat mozno dlhy kabel. Ked neflash, tak online bezna vec!

Jednoducho, X360S je vybavenejsi do buducna.... jasna volba pre neflash!

Odkaz ke komentáři

clovek by neveril, co se spusti kvuli takove blbine... asi pisu na spatne forum, vsichni musi cpat vsude flash neflash.. konzole vysla vyhodne v zakladu s hrama, je to muj prvni xbox360, az koupim jednou 360S s 500gb hdd, aspon budu moct porovnat

co ma vychytaneho.. pokud vim, tak cpu+gpu pod jednim chladicem jeste nikdo do herni konzole nedal.. kdovi co to udela s krabici po par mesicich.. jinak 15W bych poznal kdybych hral kazdy den od rana do noci a o zivotnosti nemluv, u microsoftu se neda brat vazne, hlucnost neni s hdd problem, myslim, ze je to tissi, nez slim s 4gb a hrani z dvd

trezzor ... ty uz si ten slim prosimte kup jestli ho jeste nemas

Odkaz ke komentáři

Fake to být nemusí, každopádně pokud se podíváš sem http://team-xecuter.com/new-xbox-360-250gb-hacked/, přečteš si: "This is the first successful step and there is much work still to be done for the general public’s consumption." Jednoduše řečeno, nejspíš ví jak na to, ale ještě je čeká spousta práce, než umožní, aby si normální lidi na eSku zahráli nějakou pálenku. X360 S flashnout stále nejde.

Odkaz ke komentáři

Tak panove vypada to ze je to tady :) teamjungle hacknul slim:

Dostal jsem email od xbox360-forum.cz a psali doslova: Vážení uživatelé Xbox360-forum.cz,

team Xecuter a team Jungle společně s C4eva, ohlásili prolomení nového

Xbox360 slim. Nervalo moc dlouho od uvedení konzole na trh a máme tu první

vlaštovky http://www.xbox360-forum.cz/xbox-360-slim-hacknuty-t224.html

Tam je to samí video;)

Odkaz ke komentáři

Smutně slavný "Red Ring of Death (RROD)", tedy chyba přehřívání konzole Xbox 360, kterou trpělo údajně až 50 procent z první várky konzolí, už u nové Slim verze neexistuje. Což je jednak dáno tím, že dotykové zapínací tlačítko svítí už jen na jednom místě a nemůže se tak vytvořit barevný kruh (ring), a pak také proto, že se na chybu v Microsoftu zaměřili.

Microsoft tvrdí, že tato chyba by měla být na Xboxu 360 250GB velkou raritou. "Ten problém je už za námi," tvrdí Albert Penello, ředitel produktového plánování Microsoftu. "Vůbec z toho nemám obavy. Samozřejmě bychom byli rádi, kdyby se to nikdy nestalo, ale už je to pár let zpátky a ten problém už v podstatě zmizel."

"Tahle konzole je evolucí naší práce. Je to nejlepší konzole, jakou jsme kdy vyrobili. Samozřejmě, je to elektronika, která se může pokazit. Může existovat jeden člověk, kterému se to přihodí, ale většina z vás červenou tečku na zapínacím tlačítku vůbec neuvidí.":idea:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu