moneytoo Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 AVC, ten má o něco málo lepší kompresi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janah11 Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Tak ja s timto programem taky nemam vcelku zadny problemy .. teda az do ted.Nainstaloval jsem si Windows Vista Ultimate a pote taky Xvid4psp a video mi prevadi uplne v pohode az na to ze kdyz uz to mam a uklada vysledek na urcene misto tak nahodi hlasku error a nic se neulozi. Nemate s timhle problemem nekdo nejaky zkusenosti ? Ahoj, já jsem si koupila notebook s Vista Home Premium a mám úplně stejný problém. Už jsi to nějak vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Ahoj, já jsem si koupila notebook s Vista Home Premium a mám úplně stejný problém. Už jsi to nějak vyřešil? Máš vyplý UAC? Nainstalovaný FFDshow a Avisynth (spolu s xvid4psp)? Nemáš pak ještě na PC Office 2007 (konkrétně MS Groove)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diamonddawe Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Ahoj, já jsem si koupila notebook s Vista Home Premium a mám úplně stejný problém. Už jsi to nějak vyřešil? špatně označeny uložení videa SAWE FOLDER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janah11 Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Máš vyplý UAC? Nainstalovaný FFDshow a Avisynth (spolu s xvid4psp)? Nemáš pak ještě na PC Office 2007 (konkrétně MS Groove)? Bylo to tím UAC, jak jsem to vypla, tak jde všechno v pohodě, takže díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 problemek:chci skonvertovat video z dvd otevrit video neni problem ale subtitles proste najit nemuzu i kdyz vim ze to nam tom discu je jde o klasicke dvd 2slozky AUDIO_TS a VIDEO_TS....poradi nekdo pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Mam problem s titulkama... ...jsou klasicke srt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 lidi delam all podle navodu, a pak mi to kdyz dam start napise Errors... neznate nejakej jinej konvertor... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schmegea Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 Já používám DVDFab Platinum 4 full a z dvd převádí bez problémů. Je to program pro hloupé, protože je tam výběr pro jakou konzoli se má konvertovat a pak se zmáčkne jen tlačítko a už to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominca13 Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 preco nejde stranka k Xvid4PSP 4.114??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 preco nejde stranka k Xvid4PSP 4.114??? Hodil jsem to na uloz doufam ze to pujde::bash:http://www.uloz.cz/show/file/41125-XviD4PSP_4115_full.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominca13 Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 dikes uz to ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
temnota Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Hodil jsem to na uloz doufam ze to pujde::bash:http://www.uloz.cz/show/file/41125-XviD4PSP_4115_full.exe Díky moc vůbec mi to n ešlo stáhnout teď už to jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 přidáána nová verze Xvid4PSP 5027RC5 full + RC7 update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svfrantisek Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Zdravím všechny, PSP mám asi 3 týdny, snažil jsem se pochopit zde uvedený manual a narazil jsem na to že jsem stahl nejnovější verzi programu, ta mi však nechtěla ani video přednačíst do nabídky, natož pak s ním něco udělat, pak jsem si stahl starší verzi a ta podle prvního návodu funguje jak má a je to uplně jednoduché. Možná jen nevím co mám nastavit, ale protože mi to ani neotevře film tak bude asi někde nějaká chyba. Naštěstí už to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirMike Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Překonvertoval jsem v tomhle programu několik klipů. Kvalita obrazu je parádní, ale zvuk velice pokulhává. Filmy zkonvertované přes tento program mají zvuk taky parádní a videoklipy ho měli taky vynikající. Máte někdo zkušenost, jak to nastavit? Popřípadě nějaký jiný program? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 Překonvertoval jsem v tomhle programu několik klipů. Kvalita obrazu je parádní, ale zvuk velice pokulhává. Filmy zkonvertované přes tento program mají zvuk taky parádní a videoklipy ho měli taky vynikající. Máte někdo zkušenost, jak to nastavit? Popřípadě nějaký jiný program? Díky! zkus nero recode me to snim slape uplne v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobmaster Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Preferujete u filmu spravny format a cerne pruhy nebo to mate radsi natahle a bez pruhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollander Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Zdravim,tak sem nainstaloval nejnovejsi verzi Xvid4psp s tim rc updatem. Jelikoz sem fanda anime tak sem se okamzite dal do konvertovani dilu abych mel na co cucet ve skole. Avsak pak prisel problem,pote co sem vybral dany dil,zacal se soubor nacitat,zahy se mne to zeptalo jakou zvukouvou stopu chci konvertovat(serialy mam ve formatech .mkv a .ogm),vybral sem samo japonskou jelikoz anglicky dabing je fatk spatnej,po vyberu pokracovalo nacitani as dalsich 15% a pak prisla hlaska "Cant decode with Directshow source!Try switch decoder to ffmpegsource?".Prastim na yes,po chvili se vsak objevi error: "FFmpegsource : Couldnt open path F\Temp\00001.ogg A tim to hasne. Mam nainstalovany kodeky Codecs all in 1 a Comunity codec pack. Starsi verze Xvid4psp na kterou je tady uveden navod bohuzel neumi sezvejkat .mkv(zada doplnit dalsi casti,popripade uvedte tyto a ja je sosnu kdyz to bude slapat) pokud zvolim anglickou stopu vsechno slape(zasranej amerikanismus :) ) Prosim poradte nekdo!Predem diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 verze 4.115 kterou já používám (podle mě nejlepší ale nechci vyvolat flame :)) bere OGM i MKV úplně v poho ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollander Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Tak sem preinstaloval kodeky a tu verzi 4.115 a uz to vsechno slape vpohode. Diky za podnet Tekkene. Mimochodem da se nejak ulozit nastaveni a pak ho pouzit pro jine soubory?Myslim abych nemusel porad menit rozliseni bitrate a tak u kazdyho dilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 no nevim jak vam ale xvid4psp jak je na 1. strane nejde stahnout a ani ten soubor na ulozto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 no nevim jak vam ale xvid4psp jak je na 1. strane nejde stahnout a ani ten soubor na ulozto Nevím jak tobě Hane, ale mě to teda de.Chceš to někam jinam?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 no vyzkousej to nekam jinam...diky moc snad pofacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 no vyzkousej to nekam jinam...diky moc snad pofacha Tak jsem to dal na edisk ne zrovna nejlepší mno snad neva http://www.edisk.cz/stahni/42547/XviD4PSP_4115_full.exe_12.6MB.html:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.