Han Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Tak jsem to dal na edisk ne zrovna nejlepší mno snad neva http://www.edisk.cz/stahni/42547/XviD4PSP_4115_full.exe_12.6MB.html:cheesygrin: :oops: sorry, ale zrovna kdyz jsi to sem postnul tak mi marek dal link na dl.qj.net (uplne sem na nej zapomnel :)) a uz to instaluju diky za snahu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 :oops: sorry, ale zrovna kdyz jsi to sem postnul tak mi marek dal link na dl.qj.net (uplne sem na nej zapomnel :)) a uz to instalujudiky za snahu ! Ne neva aspon jsem udělal něco užitečnýho:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 nevíte co mám udělat, když dám převíst dvd tak mi to ukáže chybu:"Evaluate:System exception-Access Violation (C:/Temp/autocrop.avs,linr3)" nevim co stim mám udělat nebo nevíte nějakej program na dvd, ale clone dvd mobile mi film v psp hrál strašně potichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Ja zase ked tam neco zkonvertujem tak Ide zvuk o 1-2 sekundy popredu. Skusal som plno nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwolf Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Xvid4PSP v5.028 RC2-ked tym konvertujem tak casto na zaciatku skonvertovany film cca 5 minut seka...co mam spravit aby nesekal???:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 pls o radu..už někdo ze začátku topicu o tom mlluvil,mam Visty a když konvertuje tak mi to napíše Sorry.Error...newim kde mam najít ten soubor(nemam ho tam),kterej bych měl smazat...nenapadá vás něco někoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 pls o radu..už někdo ze začátku topicu o tom mlluvil,mam Visty a když konvertuje tak mi to napíše Sorry.Error...newim kde mam najít ten soubor(nemam ho tam),kterej bych měl smazat...nenapadá vás něco někoho? Dát si profesional:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 nevite nekdo pls proc mi tenhle programek dela dost casto ze bud nechce zacit extrahovat zvuk hned na zacatku konvertu anebo zvuk konvertovat na konci?? docela me to stve kdyz dam nekolik dilu najednou pres noc a sekne se to hned na konci prvniho kdy uz u toho nejsem abych to udelal znova :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Pop Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 pls o radu..už někdo ze začátku topicu o tom mlluvil,mam Visty a když konvertuje tak mi to napíše Sorry.Error...newim kde mam najít ten soubor(nemam ho tam),kterej bych měl smazat...nenapadá vás něco někoho? Toto mi vypisovalo keď som mal video ktoré som chcel skonvertovať pod adresárom v ktorom bola diakritika. Keď som to video presunul do adresára kde nebola diakritika tak všetko šlo v pohode. Ale pravda je, že mne to ani nezačalo konvertovať dokým som to nepresunul niekam inam a taktiež šlapem zatial iba na XP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nabuchadnezar Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Něco dělám špatně protože to nejde :( Otevřu soubor, nastavím kvalitu komprese, vyberu cílovou složku a dám START. Indikátor dosáhne 100% a nic. Nic mi to neoznámí a v cílové složce se nic neobjeví. Vytvoří jen několik souborů v C:\Temp. Nějak to nechce pospojovat/dokončit :( bůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 do nedavna mi XVid4PSP slapal bez problemu, ale pak z niceho nic mi to prestalo jit - prevedl sem pres nej us asi stovku videi a vzdycky to bylo v pohode - ale ted - muj problem: 1krok - extrahovani zvuku - OK 2krok - enkodovani videa - OK 3krok - enkodovani zvuku - .... (audio encoding) CLI: -br 128000 -lc .... tady se mi to zastavi, 0% a nedela to nic ... ani zadnej error to nenapise jen to stoji preistaloval sem asi 5x vsechny mozny kodeky a nic preinstaloval sem i samotny XVid4PSP a nic co mi tam zloby za kodek gdys se mi to tam zasekne? melo by to bejt AAC... ne ? poradte please, na komplu v praci mi to jede v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 do nedavna mi XVid4PSP slapal bez problemu, ale pak z niceho nic mi to prestalo jit - prevedl sem pres nej us asi stovku videi a vzdycky to bylo v pohode - ale ted - muj problem:1krok - extrahovani zvuku - OK 2krok - enkodovani videa - OK 3krok - enkodovani zvuku - .... (audio encoding) CLI: -br 128000 -lc .... tady se mi to zastavi, 0% a nedela to nic ... ani zadnej error to nenapise jen to stoji preistaloval sem asi 5x vsechny mozny kodeky a nic preinstaloval sem i samotny XVid4PSP a nic co mi tam zloby za kodek gdys se mi to tam zasekne? melo by to bejt AAC... ne ? poradte please, na komplu v praci mi to jede v pohode mam stejnej problem jako ty akorat se mi to obcas sekne uz u extrakce zvuku,a na druhym kompu to facha v poho,napadlo me ze by to mohlo bejt procakem nebo ramkama v kompu,ten prvni je totiz dost starej a malo vykonej,zatimco ten u kteryho to vpoho slape je novej a vykonej,mozna to bude tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 tak to nebude muj problem, zaprve to bez problemu asi 3 mesice chodilo a zacalo to delat az ted a zadruhe mam uplne novej pocitac Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz a 2GB DDR2 800+ znackovy RAMky s chladicama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diamonddawe Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 ... tady se mi to zastavi, 0% a nedela to nic ... problém bude nejspíš v původním zvuku když to proženeš virtual dubem a spravíš si tam zvuk to ti zabere cca 4 min tak potom ti to pojede v pohodě převádíš to z avi mpeg wmv nebo tak ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garza Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 TEKKU nebo kdokoli pomozte mi mam tenhle good programek ale kdyz jsem si nechal predelta jeden film z titulkama tak mi to ty titulky cely posunulo ale kdyz prehravam normal avi tak to na nemusim ani posouvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StouPa9321 Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 mam problem ze mi to napise sorry error ... nevim co s tim pls poradte ... a co mam dat u toho save folder?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garza Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 mam problem ze mi to napise sorry error ... nevim co s tim pls poradte ... a co mam dat u toho save folder?? s tim sorry error ti nepomuzu ale u toho save folder ja teda nic nedavam. Film si tam hodim normal pres files -> open ...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 cau mam takovej problem ja ten program nemuzu vubec otevrit....mam ten framework i dx 9.0c ale primo ten program otevrit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Mam problem.Ked skonvertujem video a dam do psp,tak mi v psp preblikava.Teda stale preblikava taky sedy obraz a strieda sa to s videom.Cim to je sposobene?Predtym mi to nerobilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exertride Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Já si s real-timem zahraju carbony..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milousek Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Já osobně nejraději používám na převod z DVD DVDFab Platinum 5.0.2.0 a na převod z ostatních formátů Ultra PSP Movie Converter 3.8.1023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Mně to po převodu vždycky hodí ten soubor třeba x.mp4 ale nějak tam chybí to x.thm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 dek milousek to hned skusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avengerix Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 ahoj mám větší problém včera jsem si nainstaloval XviD4PSP 5.0 ale když si to už předělam a natáhnu na PSP tak ten dabing de pomalejš než ten film každej mluví jinou postavu nevim jak to říct ale prostě dabing je podělanej neví prosím někdo co s tim???prosííííííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Tohle se mi stalo u filmu Transformers...stáhnul jsem jinou verzi a bylo vše OK!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.