T-o-mmy Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 a mam dotaz: je to freeware program? bz hesla? jestli to tu bylo napsano tak se omlouvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nexusek Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Dobrý den, mám dotaz ... mám starši verzi XVID4PSP a tak když chci otevřít nějaký soubor,abych ho mohl překonvertovat do psp, tak se mi neotevře a v logu to napíše. Pro typ Decimal byla hodnota buď příliš velká, nebo příliš malá. C:\Documents and Settings\nexuus\Plocha\kralovstvi.avi Format is not supported! Try install correct decoder+splitter for this format Kodeky jsem instaloval snad všechny co jsem našel... Nepomohlo.. :( pl poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Dotaz: Mám AVI film o velikosti 700MB ale když ho konvertuju do mp4 tak to má 1200MB, jak to mám nastavit aby byla cílová velikost souboru menší než ta AVI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 mmy;674684']Dotaz: Mám AVI film o velikosti 700MB ale když ho konvertuju do mp4 tak to má 1200MB' date=' jak to mám nastavit aby byla cílová velikost souboru menší než ta AVI?[/quote']Sniz datovej tok videa, evidentne mas nastavenej vyssi, nez jakej ma to puvodni avi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANHRNEC Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Zdar, nevím jestli se to tu už řešilo ale mám starší verzi programu a když dám OPEN a pak označím soubor a dám otevří nbapíše to že program přestal pracovat co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik37 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Ahoj chcel by som sa spitat ked dam start my to behom 1sekundy ukaze complete ale nikam sa to neulozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
East Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Jak zjistím kde je místo uložení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Pokud bych dal optimální nastavení pro film: Video bitrate: 512 kbps audio: 96 - 128 kbps Rozliení: 480x272 Kolik by zabíral asi 40 minutovej film?Ptám se proto,jestli za to tento program který je naprosto absolutně nejzbytečnější na světě stojí :-D Já mám program který neptořebuje žádnej framework nebo direct a přesto tam jde vše jednoduše a rychle nastavit a máte to hotový :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Mam stejnej problem jako Danhrnec, mel sem starou verzi tohodle programu vsechno behalo jak ma, poridil sem novy pc chtel sem si zase neco predelat a kdyz dam open a vyberu si video co chci predelat tak mi to hodi chybu a program prestane pracovat. Mate nekdo stejnej problem ? A jestli jo vyresil ho nekdo ? Nechce se mi tahat nova verze programu za 1. se mi nelibila a za 2. nebyl sem s nim spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Netron Tenhle problém jsem teď taky řešil a úspěšně vyřešil, takže ti to snad taky pomůže Jdi do Ovládací Panely/Programy a funkce/MS Office - změnit a odnistaluj součást "Groove" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3nNy Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Cau mam problem ze po reinstalu windowsu z XP na 7 mi prestal XVID4PSP pracovat, predtim makal v klidu ted uz pri instalaci programu to haze chyby a kdyz je dam ignorovat tak program spustim kdyz dam Open nemuzu si vybrat ani film sekne se to a vypne :( Mam Direct aji Net Framework. Newim jak to na Windows 7 rozjet? Kdyztak dik za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Na Wý s posledními updaty teď Xvid4PSP používám a žádná chyba během instalace nebyla... Pokud ti program přestane pracovat po otevření souboru, rak udělej to, co jsem popsal na předchozí stránce... Jetš můžeš zkusit nastavit kompatibilitu (Pravým tlačítkem myši na Xvid4PSP/Kompatibilita/XP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 fakt bomba zatím nejlepší convertor co mam, diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MR.-Flare Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 ahoj mam takovy problem prekonvertovavam serial a chtel bych aby to bylo co nejrychlejsi (nevadi mi spatna kvalita) ale nevim jak to mam nastavit (jakou kvalitu) mohl by mi nekdo poradit prosim dik :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Nastav nižší kvalitu,,, vždyť je to popsáno v návodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 lidi...nezobrazí mi to ikonku, přes jaký program se to pouští...poraďte rychle, dám thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 29, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 omg, to se dělá přes počítač, né přes PSP :lol::dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semtam Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Zdarec všichni, došel tu už někdo na to proč je rozhozená stopa audio a video, nebo jestli to vůbec někomu dělá. Já jsem konvertoval Dantes Inferno a to bylo v pohodě, pak jsem konvertoval Afro Samurai:Ress 2x a stále jde zvuk šíleně napřed a to samé i u Pokémonů. Kdyste někde věděl co s tím, prosím podělte se o to s ostatním, hlavně se mnou, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 A jede na 5.03? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Nějak nechápu spojitost mezi video konvertorem a FW 5.03... :blink: Zdarec všichni, došel tu už někdo na to proč je rozhozená stopa audio a video, nebo jestli to vůbec někomu dělá. Já jsem konvertoval Dantes Inferno a to bylo v pohodě, pak jsem konvertoval Afro Samurai:Ress 2x a stále jde zvuk šíleně napřed a to samé i u Pokémonů. Kdyste někde věděl co s tím, prosím podělte se o to s ostatním, hlavně se mnou, díky moc Máš na vstupu a výstupu stejně nastavený framerate videa a zvuku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semtam Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Máš na vstupu a výstupu stejně nastavený framerate videa a zvuku? No poznám kde je framerate videa ale kde je framerate audia? A další problém mám taky u něčeho s tím, že mi to šíleně rozhodí titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANHRNEC Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Zdar, Mám W7 a když chcu otevřít nějaký soubor tak to přestane pracovat. Mám nastavenů kompatibilitu aj mám odinstalovaný groove a furt to dělá. Mám tu verzi 4.115 (full). Aj nejaké kredity dám když mě to pomožete vyřešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grissom17 Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Zdar, Mám W7 a když chcu otevřít nějaký soubor tak to přestane pracovat. Mám nastavenů kompatibilitu aj mám odinstalovaný groove a furt to dělá. Mám tu verzi 4.115 (full). Aj nejaké kredity dám když mě to pomožete vyřešit Čaw tak mám taky stejný problém ikdyž odinstaluju groove pořád to nefachá, prosím poraďte díks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Takže se vypne bez jakékoliv chyby? Zkuste spouštět bez kompatibility.. mě to jelo i bez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralyk Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Čau, nevíte někdo, co je s tou poslední verzí (5.0.37)? Sice funguje a ochotně videa kovertuje, ale PSP mi odmítá ty videa přehrát. A když dám v XMB informace o videu, zobrazí všechny správně, až na video bitrate - tam dá pomlčku. Takže předpokládám, že problém bude s video kodekem. Upozorňuju, že jsem v Xvid4PSP zkoušel všechny možný nastavení - nechat všechno defaut pro PSP, měnil jsem bitrate, FPS jsem zkoušel 23.976,24,29.97, a nic nepomohlo, no zkrátka všechno možný, ale marně. Nevíte případně, kde se vyčíst, jaký přesně video PSP potřebuje - čili včetně AVC profilu, rozlišení, CABAC, a všech detailů...? Zkoušel jsem si pomocí mediainfo vypsat rozdíly mezi videem, který mám z dřívějška a který funguje a mezi tím novým, co nefunguje, ale mediainfo nic neodhalil. Můžete na mě i do hloubky technicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.