Kenny03 Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Starou se mi taky nepovedlo rozchodit,ale teď mám tu novou verzi tedy 6 a za boha nemůžu přijít na to jak přidat k filmům titulky tak jak to bylo u 4 nebo 5...díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Cau jaké je správné vyřešení problému s tím ,,sorry error"...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Ahoj, prosím o radu. Zakoupila jsem PSP 3004 bez paměťové karty. Tu jsem si teď koupila a nikde na celém netu nemohu vyčíst, jak dostat kodeky do paměťovky, abych mohla přehrávat filmy. Díky za info, V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RGD Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Zdarvím, potřebuji poradit. Když otevřu nějaký film v xvid4psp, tak mi to vyhodí hlášku "program přestal pracovat". Zkoušel jsem program přeinstalovat, nainstalovat všechny codeky, který u toho mají být, ale nic nepomohlo. Někde jsem četl, že pomůže odnistalovat z microsoft office groove, ale to taky nepomohlo. Už si nevim rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dremoran Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Ahoj, používám tento program (resp. použil - jednou víceméně úspěšně a podruhé velmi neúspěšně) ke vpalovaní titulkům do videa, abych si ho pak mohl přehrát na televizi. Mám totiž Panasonic Vieru a ta přehrává jen a pouze 2 formáty (mpeg2 a AVCHD - video ještě dál konvertuji v multiAVCHD) a v žádném případě externí titulky. Mohl by mi někdo poradit jak nastavit filtrování a kódovaní tak, aby mi víceméně vyšla stejná velikost vstupního videa (cca 150 MB pro půhodiny a 350 MB pro hodinu)? Jsem v této oblasti naprostý analfabet a podruhé jsem dokázal vytvořit 8 gigový soubor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.