Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 3.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
MGS3: Subsistence už na PS2 mělo v sobě MGO :) Mimochodem zrovna Subsistence je právě zdroj HD remaiku pro HD kolekci. (je to poznat díky bonusovým videím). To samé MGS2: Substance (opět lze poznat díky volbě "Snake Tales" v menu)

limitky MGS mam vsechny,ale na ps2 jsem se nepripojoval k netu,takze jsem online funkce ignoraval:) Jenom je skoda,ze na vite jsou pouze dva dily,asi jim prislo zbytecne portovat ten psp dil:)

Odesláno (upraveno)

Ne, nepřišlo jim to zbytečné... naopak je to skvělej obchodní model. protože Peace Walker je opravdu plnohodnotnej MGS Titul, podívej se do Storu, a zjistíš že PW stojí ještě víc jak HD Kolekce každýho dílu :) A proč taky... PW je fakt luxusní díl :)

Metal Gear ZEKE a Pupa Rulezz :)

Upraveno uživatelem Hamagen
Odesláno (upraveno)
Ne, nepřišlo jim to zbytečné... naopak je to skvělej obchodní model. protože Peace Walker je opravdu plnohodnotnej MGS Titul, podívej se do Storu, a zjistíš že PW stojí ještě víc jak HD Kolekce každýho dílu :) A proč taky... PW je fakt luxusní díl :)

Metal Gear ZEKE a Pupa Rulezz :)

Kvůli MGS PW jsem si koupil HD edici, páč na PSP jsem hrál pouze Portable Ops. Když mluvíš o tom, že je v HD verzi portnutá MGS3 Subsistance, je tam také lepší a upravený pohled kamery z této Subsistance verze, která nebyla v původní? Já tu HD kolekci ještě nehrál...

Upraveno uživatelem Readdy_B
Odesláno

Pro informaci, dnes mi přišel voucher na stažení MotorStorm RC, kvůli tomu, že ještě nevyšla hra Ratchet: Q-Force na Vitu a že když jsem si prý koupil verzi pro PS3!? A já hrál jenom demo...?!:) Zřejmě to dostali asi i další PS+ hráči nebo jestli mě chtějí uklidnit za to, že mi odpověděli z podpory až po týdnu a urgenci, ale to se mi moc nezdá...

post-46689-14687164223723_thumb.jpg

Odesláno
To je fajn no, hlavne kdyz uz to ctu podruhe a ja porad nic :DD ja sem snad nikdy od sony nic zadarmo nedostal :D

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

jak nedostal? co hry z programu Welcome Back za to, že jsme 2 měsíce nemohli na PSN?:) to už jsi zapomněl? a co ty Minisky loni na Vánoce?:) hele, von ten Motorstorm RC vypadá jako mikromašiny, ale asi nebude stejně vo co stát, nelituj.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu