kingcz Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Lidi, tohle neuverite Rocni predplatn Plus za 20 liber cca 600Kc http://www.game.co.uk/en/playstation-plus-subscription-1-year-142948?pageSize=20&searchTerm=ps%20plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 funguje i na cz ucte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 je to tam dole This PlayStation Network (PSN) voucher code is redeemable only by users holding a PSN account registered in the United Kingdom. PSN accounts are subject to the PSN Terms of Service/User Agreement. Users must be 7 years or older and require parental consent if under 18. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 no nevim,jestli bych chtel jeste UK psn+, uz mi staci usa a cze ucet. A uz je tam obrazek offer ended Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 jo jo, blíží se nextgen, takže se pomalu z původně high-end PS3 stane hračka pro děti jako časem u všech konzolí a také půjdou ceny dolů, teď bude nejlepší období pro PS3 - nejlepší hry, slevy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 ja mam psn+ az do rijna 2014 a myslim,ze asi nebude vyznam to prodluzovat. Uvidime co vubec bude na ps4 za online shop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Musim se přiznat, že až ted po letech co už mam všechny MGS dohraný XYZkrát a ted díky PS+ i na Vitě, tak mě doopravdy nezkutečně mrzí vypnutí MGO (Metal Gear Online) pro MGS3. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Musim se přiznat, že až ted po letech co už mam všechny MGS dohraný XYZkrát a ted díky PS+ i na Vitě, tak mě doopravdy nezkutečně mrzí vypnutí MGO (Metal Gear Online) pro MGS3. :( nemyslis nahodou MGS4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 MGS3: Subsistence už na PS2 mělo v sobě MGO :) Mimochodem zrovna Subsistence je právě zdroj HD remaiku pro HD kolekci. (je to poznat díky bonusovým videím). To samé MGS2: Substance (opět lze poznat díky volbě "Snake Tales" v menu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 MGS3: Subsistence už na PS2 mělo v sobě MGO :) Mimochodem zrovna Subsistence je právě zdroj HD remaiku pro HD kolekci. (je to poznat díky bonusovým videím). To samé MGS2: Substance (opět lze poznat díky volbě "Snake Tales" v menu) limitky MGS mam vsechny,ale na ps2 jsem se nepripojoval k netu,takze jsem online funkce ignoraval:) Jenom je skoda,ze na vite jsou pouze dva dily,asi jim prislo zbytecne portovat ten psp dil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 (upraveno) Ne, nepřišlo jim to zbytečné... naopak je to skvělej obchodní model. protože Peace Walker je opravdu plnohodnotnej MGS Titul, podívej se do Storu, a zjistíš že PW stojí ještě víc jak HD Kolekce každýho dílu :) A proč taky... PW je fakt luxusní díl :) Metal Gear ZEKE a Pupa Rulezz :) Upraveno Březen 18, 2013 uživatelem Hamagen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 (upraveno) Ne, nepřišlo jim to zbytečné... naopak je to skvělej obchodní model. protože Peace Walker je opravdu plnohodnotnej MGS Titul, podívej se do Storu, a zjistíš že PW stojí ještě víc jak HD Kolekce každýho dílu :) A proč taky... PW je fakt luxusní díl :)Metal Gear ZEKE a Pupa Rulezz :) Kvůli MGS PW jsem si koupil HD edici, páč na PSP jsem hrál pouze Portable Ops. Když mluvíš o tom, že je v HD verzi portnutá MGS3 Subsistance, je tam také lepší a upravený pohled kamery z této Subsistance verze, která nebyla v původní? Já tu HD kolekci ještě nehrál... Upraveno Březen 20, 2013 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Ano je tam lepší kamera + přidané scény v příběhu a konverzací skrz codec. Jen ke konci sme asi narazili bud za a) na blbou konverzi kolekce PS3>PSV, nebo za b) limity Vity. Souboj s Shagohodem a Volginem - hlavne cutscény jsou jeden velkej lagfest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Pro informaci, dnes mi přišel voucher na stažení MotorStorm RC, kvůli tomu, že ještě nevyšla hra Ratchet: Q-Force na Vitu a že když jsem si prý koupil verzi pro PS3!? A já hrál jenom demo...?!:) Zřejmě to dostali asi i další PS+ hráči nebo jestli mě chtějí uklidnit za to, že mi odpověděli z podpory až po týdnu a urgenci, ale to se mi moc nezdá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 (upraveno) Sorry double post, ujela mi ruka...tak třeba toto: V PS+ Exclusives je ke stažení MMO TPS beta Defiance a dva avataři s Kratosem:) Upraveno Březen 20, 2013 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 To je fajn no, hlavne kdyz uz to ctu podruhe a ja porad nic :DD ja sem snad nikdy od sony nic zadarmo nedostal :D Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 To je fajn no, hlavne kdyz uz to ctu podruhe a ja porad nic :DD ja sem snad nikdy od sony nic zadarmo nedostal :DSent from my iPhone using Tapatalk 2 jak nedostal? co hry z programu Welcome Back za to, že jsme 2 měsíce nemohli na PSN?:) to už jsi zapomněl? a co ty Minisky loni na Vánoce?:) hele, von ten Motorstorm RC vypadá jako mikromašiny, ale asi nebude stejně vo co stát, nelituj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 walking dead part 1 free, musite vyhledat rucne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Mam vytvoreny ucet pro hrani Definace bety a potrebuji overit jestli to jde stahnout na vice konzolich, zajemci - testeri kdyztak pres SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 ten kod na motorstorm RC jsem dostal taky a to ani PS+ nemam a jestli jsem to v tom emailu dobre pochopil tak az vyjde hd remake ratchet gladiator na psn tak mi na nej poslou taky kod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Mě to Defiance nejde stáhnout? Píše mi to že nemám oprávnění? Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Jinak kupon na motorstorm RC jsem dostal taktéž, aniž jsem si toho Ratcheta kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Ja chci ten kupon taky :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 (upraveno) tak walking dead sem dohrál a je to super... přemýšlím o koupení dalších dílů...pro ps+ je jedna serie za 67,- Upraveno Březen 22, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Jde vam Defiance? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.