Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

PS+ hry na prosinec:

Entering PS Plus:

29th November: RESOGUN (PS4)

29th November: Contrast (PS4)

27th November: GRID 2 (PS3)

27th November: Guacamelee! (Cross Buy PS3 a Vita)

27th November: Sonic and All-Stars Racing Transformed (Vita)

27th November: Grand Theft Auto Liberty City Stories (Vita)

http://blog.eu.playstation.com/2013/11/13/playstation-plus-in-december-resogun-guacamelee-grid-2-more/#more-156897

• Odpovědi 3.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

PS Plus hry na měsíc prosinec!

Dneska poprvé s várkou her i na PS4. Tam se můžete těšit na úžasně vypadající arkádu Resogun a stylovou hopsačku Contrast.

Na PS3 je to teprve květnová (!!!) závodní pecka GRID 2 a skvěle hodnocená "mexická" plošinovka Guacamelee!

A nakonec na Vitu přisviští bláznivé a hodně povedené závody Sonic and All-Stars Racing Transformed a vcelku nečekaně i starší PSP klasika Grand Theft Auto Liberty City Stories. A samozřejmě díky Cross-Buy i už zmíněný Guacamelee!

Vše dostupné od 27. listopadu.

edit: pozde :D

Odesláno

Od července 2012, co se dávaj plný AAA hry do Plus, je tohle pro mě nejhorší měsíc, kua. Chtěj holt lidi natlačit do Vity a PS4. u Grid2 mi vadí to převíjení zpět, jak Perskej princ a taky jízdní model není žádnej šlágr, starej Shank je lepší než to Guacamelee. Asi začíná sucho v PS+ na PS3, já čekal vánoční bomby a vono nic, bída...

Odesláno

Tak práve Chris Howe na blogu oznámil že PS4 hry budou vidět pouze na PS4 storu! :O

Zároveň oznámil že roční PS Vita hry (Gravity Rush a Uncharted) budou i pro příští rok :/

PS+ půjde asi lehce do kytek... Lidi nalákaly, ted si stejně budou PS+ lidi muset udržovat kuli tomu aby jim šli hry... a lidi s PS4 to budou dělat automaticky kuli Multiplayeru

zdroj:

http://blog.eu.playstation.com/2013/11/13/playstation-plus-in-december-resogun-guacamelee-grid-2-more/#comment-442313

Odesláno

Akože hry pre ps4 půjdou stáhnout jen přes ps4 - takže ne na pc? :O to se mi ted vůbec nelíbí, jeden z důvodů, proč si platím ps+ je, abych potom měl co hrát na ps4, až pořídím.

Takhle budu muset sehnat někoho ochotného s ps4, kdo mi ty hry každý měsíc stáhne do DL listu... :D

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Odesláno
Tak práve Chris Howe na blogu oznámil že PS4 hry budou vidět pouze na PS4 storu! :O

Zároveň oznámil že roční PS Vita hry (Gravity Rush a Uncharted) budou i pro příští rok :/

PS+ půjde asi lehce do kytek... Lidi nalákaly, ted si stejně budou PS+ lidi muset udržovat kuli tomu aby jim šli hry... a lidi s PS4 to budou dělat automaticky kuli Multiplayeru

zdroj:

http://blog.eu.playstation.com/2013/11/13/playstation-plus-in-december-resogun-guacamelee-grid-2-more/#comment-442313

Pevně věřím, že se chlapec mýlí s těma hrama pro PS4. Dle odpovědí na US blogu by to prý mělo jít normálně přes webstore a i v tom posledním videu v článku borec sám radí, že pokud ještě nemáme PS4, tak si ty PS+ hry máme přes webstore hodit na download list (v čase 1:06)

Odesláno

Tak dalo se čekat že IGC už nebude taková hitparáda, když bude plusko víceméně povinný. Mě by bohatě stačilo kdyby od příští roku vydávali 1 hru na PS3, jednu na PS4 a jednu na PSV. Nevim proč taková hysterie kvůli GTA, na US plusku vycházej PSP snad každej měsíc, já si ho rád zahraju.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu