pilulkin Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 PS+ hry na prosinec: Entering PS Plus: 29th November: RESOGUN (PS4) 29th November: Contrast (PS4) 27th November: GRID 2 (PS3) 27th November: Guacamelee! (Cross Buy PS3 a Vita) 27th November: Sonic and All-Stars Racing Transformed (Vita) 27th November: Grand Theft Auto Liberty City Stories (Vita) http://blog.eu.playstation.com/2013/11/13/playstation-plus-in-december-resogun-guacamelee-grid-2-more/#more-156897 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 PS Plus hry na měsíc prosinec! Dneska poprvé s várkou her i na PS4. Tam se můžete těšit na úžasně vypadající arkádu Resogun a stylovou hopsačku Contrast. Na PS3 je to teprve květnová (!!!) závodní pecka GRID 2 a skvěle hodnocená "mexická" plošinovka Guacamelee! A nakonec na Vitu přisviští bláznivé a hodně povedené závody Sonic and All-Stars Racing Transformed a vcelku nečekaně i starší PSP klasika Grand Theft Auto Liberty City Stories. A samozřejmě díky Cross-Buy i už zmíněný Guacamelee! Vše dostupné od 27. listopadu. edit: pozde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Tak už druhý měsíc jsem dost zklamaný. Nic z toho nejspíš ani nespustím. Doufám, že od příštího roku, to zase bude lepší, jako pár měsíců zpátky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Jsem trochu nemile překvapen, že na Vitu dali PSP hru. Abychom se nedočkali toho, že to začne být standard a na PS3 pak začnou dávat PS1 a PS2 hry a na Vitu minis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 no i ta hra na ps4 neni nic super.. jak sami řekli, old school game with modern packaging... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Tak zrovna obě ty hry na PS4 si s chutí zahraju. Teda až si ho někdy v budoucnu pořídím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 tak asi na PS4 nemuzou hned davat "plny"hry zadaco, jsem rad, ze je alespon neco. Jinak PSP hry na PSV v ramci + programu je normalka.. Kazdopadne Guacamelee - co vic si prat? Kdo nehral, mel by. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 já jsem myslel, že je jen jedna na ps4...no, to mě teda štve ještě víc :D to kdybych věděl předtím, než jsem prodloužil plusko, tak ho teď už nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 A dle odpovědi od Freda Duntona na dotaz pod článkem se nových ročních her pro Vitu jen tak nedočkáme... Regarding the PS Vita titles, Gravity Rush and Uncharted will remain in the service for the foreseeable future. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Od července 2012, co se dávaj plný AAA hry do Plus, je tohle pro mě nejhorší měsíc, kua. Chtěj holt lidi natlačit do Vity a PS4. u Grid2 mi vadí to převíjení zpět, jak Perskej princ a taky jízdní model není žádnej šlágr, starej Shank je lepší než to Guacamelee. Asi začíná sucho v PS+ na PS3, já čekal vánoční bomby a vono nic, bída... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 No ještě že mám nastřádáno z minulých měsíců. S jídlem roste chuť a my už jsme koukám díky plusku všichni pěkně rozežraný a rozmlsaný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 tak za mě nejhorší měsíc (teprve čtvrtý) apoň budu mít čas na hry které si nakoupím k vánocům :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Pro mě výbornej měsíc, závodní hra nebyla už dlouho, Guacamelee sem chtěl koupit a PS4 beru na launch takže další dvě hry ke Killzone a BF4 potěší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Pro me také OK :) Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Mne nevadi, ze davaji hry co uz jsem mel. Ale vadi mne to, ze davaji hry co jeste nemam mesic co mesic. Jen doufam, ze v pristim update budou slevy na DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 tak za mě nejhorší měsíc (teprve čtvrtý) apoň budu mít čas na hry které si nakoupím k vánocům :) pro tebe by byl ideal vsechno zpoplatnit, to by byl fakt nejhorsi mesic. oh boze neco zdarma prosim ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Tak práve Chris Howe na blogu oznámil že PS4 hry budou vidět pouze na PS4 storu! :O Zároveň oznámil že roční PS Vita hry (Gravity Rush a Uncharted) budou i pro příští rok :/ PS+ půjde asi lehce do kytek... Lidi nalákaly, ted si stejně budou PS+ lidi muset udržovat kuli tomu aby jim šli hry... a lidi s PS4 to budou dělat automaticky kuli Multiplayeru zdroj: http://blog.eu.playstation.com/2013/11/13/playstation-plus-in-december-resogun-guacamelee-grid-2-more/#comment-442313 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Nehazel bych flintu do žita... Počkal bych se závěrem třeba za pul roku... Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Neházim flintu do žita, spíš mi lehce vyrazilo dech to GTA pro PSP... po tolika letech... spíš to vypadá že už jim nikdo nechce dát svou hru do IGC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Akože hry pre ps4 půjdou stáhnout jen přes ps4 - takže ne na pc? :O to se mi ted vůbec nelíbí, jeden z důvodů, proč si platím ps+ je, abych potom měl co hrát na ps4, až pořídím. Takhle budu muset sehnat někoho ochotného s ps4, kdo mi ty hry každý měsíc stáhne do DL listu... :D Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Tak je to logicky krok, jak lidi donutit koupit PS4 co nejdrive. Ja jim rozumim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 no ja si hlavne pockam az vyjde ps4 v usa a pak vyzkousim svuj ucet na pc,jak bude fungovat v sekci ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Tak práve Chris Howe na blogu oznámil že PS4 hry budou vidět pouze na PS4 storu! :O Zároveň oznámil že roční PS Vita hry (Gravity Rush a Uncharted) budou i pro příští rok :/ PS+ půjde asi lehce do kytek... Lidi nalákaly, ted si stejně budou PS+ lidi muset udržovat kuli tomu aby jim šli hry... a lidi s PS4 to budou dělat automaticky kuli Multiplayeru zdroj: http://blog.eu.playstation.com/2013/11/13/playstation-plus-in-december-resogun-guacamelee-grid-2-more/#comment-442313 Pevně věřím, že se chlapec mýlí s těma hrama pro PS4. Dle odpovědí na US blogu by to prý mělo jít normálně přes webstore a i v tom posledním videu v článku borec sám radí, že pokud ještě nemáme PS4, tak si ty PS+ hry máme přes webstore hodit na download list (v čase 1:06) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Ahoj chci se zeptat mám anglický účet když bych si chtěl něco stáhnout z PS stačí mi česká karta nebo musím mít anglickou v librach.Popřípadě kde bych ji sehnal díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Tak dalo se čekat že IGC už nebude taková hitparáda, když bude plusko víceméně povinný. Mě by bohatě stačilo kdyby od příští roku vydávali 1 hru na PS3, jednu na PS4 a jednu na PSV. Nevim proč taková hysterie kvůli GTA, na US plusku vycházej PSP snad každej měsíc, já si ho rád zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.