headhot Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 mám dotaz, nechci ted stahovat Deux, ale možná v budoucnu ano, to však už v nabídce nebude, je možné to řešit tímto způsobem: na chvíli zapnu stahování, ale pak jej vypnu, hra by se mi měla objevit v Download listu a z něj je udajně možné stahovat hry i v budoucnu, kdy už nejsou v aktuální nabídce, samozřejmu pokud mám stále aktivní Plus účet, nemáte s tím někdo zkušenost zda to takto lze obejít? udelas toto, das download (u free, u placene je buy) a objevi se ti stranka kde mas nazev hry a udaje o datech (pr. 4gb) a to je vse. vyjedes z nabidky a podivas se download listu. Jak je hra v download listu,tak si ji muzes kdykoliv stahnout,ale hratelna bude pouze po dobu kdy ti budes platit psn+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 miss click,sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Ano, stačí aby jsi to měl v download listu. neměl by jsi mít pak žádný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 O podobe PS+ pro Vitu se uvazuje. Udajne Sony delala vyzkum zda by hraci ocenili s PS+ ziskat kopie obou verzi her. Tzn. pokud budete mit Raymana na PS3 automaticky byste ho meli mit i na PS Vita. Zatim jde, ale jen o spekulace. Na realnou podobu musime pockat. To by bylo super, myslím si že by to hodně zvýšilo prodej PS Vita. Aspoň já bych si to koupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 myslim,ze nejaky bowling je spolecny na vitu i ps3 + rc motorstorm,jinak je to bida bohuzel, ten jejich cross byl tahak,bohuzel opet podvod na zakaznika. No snad se to zlespi casem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Kez by to s PS+ pro Vitu zavedli a sli jeste dal. Osobne bych byl nejstastnejsi pokud bych si na Vite mohl zahrat PSN tituly jako Trine, Shank, Joe Danger, Limbo, nebo i od zitrka nabizenou Laru. Tyhle hry jsou super, ale na PS3 je casto zanedbavam ve prospech velkych titulu. Obavam se, ze to ale az prilis velika sci-fi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Jinak Ross McGrath dává na svém Twittru indície, která bude příští hra měsíce, včera dal první indícii http://twitpic.com/a8o9q2 Příští týden bude další a pak ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Takto vypadá první nápověda od Rosse. Příští týden bychom měli dostat další. Zkuste si trochu zaspekulovat, jakou hru by to mohlo naznačovat :) Mohlo by se jedenat o něco co se odehrává v New Yorku (velké jablko), takže např. Prototype? Nebo by to mohl být náznak Assassina (rajské jablko)? Moje osobní volba by byla na Ratchet All4One, zelená barva je jasný kapitán Quark, ale to je spíš přání. BTW na PS+ si můžete stáhnout Laru Croft a k ní by měli být DLS s 50% slevou, když jsem se včera díval, tak DLC které přidává Kane a Lynche bylo zdarma, jestli se jedná o chybu, tak ji určitě využijte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Takto vypadá první nápověda od Rosse. Příští týden bychom měli dostat další. Zkuste si trochu zaspekulovat, jakou hru by to mohlo naznačovat :) Mohlo by se jedenat o něco co se odehrává v New Yorku (velké jablko), takže např. Prototype? Nebo by to mohl být náznak Assassina (rajské jablko)? Moje osobní volba by byla na Ratchet All4One, zelená barva je jasný kapitán Quark, ale to je spíš přání. BTW na PS+ si můžete stáhnout Laru Croft a k ní by měli být DLS s 50% slevou, když jsem se včera díval, tak DLC které přidává Kane a Lynche bylo zdarma, jestli se jedná o chybu, tak ji určitě využijte. bude to hra na 100% Sideway, ta hra s graffiti. Snad nejsi zklaman, eu sbira jen zbytky po USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Doufam ze to nebude ani Assassin a ani Ratchet :D vsechny mam ,to je zas trochu nevyhoda u PSN+ kdyz nevite co tam bude ja uz sem polovinu veci dohral co sou ted na PSN+ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
handik Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Tak mám taky +ko, zkouším ho teď na 3 měsíce, ale za 390,- a už teď mám Deus Ex, LBP 2, Infamous 2, který si určitě zahraju a zbytek ještě uvidím. Každopádně je to parádní a fakt se to vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Ja mam tak malo casu, ze jsem sotva vsechno spustil. Je to az k zblazneni, ze nevim co driv hrat. 2headhot: To je tvoje spekulace, nebo je to nejak od Sony potvrzene? Ja si myslim, ze by to treba i mohli byt Gotham City Imposter, taky uz jsou na US storu. Je fakt, ze mi vedle US prijde EU nabidka trochu horsi. Je to smutne, proc to nemuze byt jedna k jedne. Pobavilo me, kdyz Ross na reakci, ze US ma vice her jak EU napsal, ze je pro ne dulezota kvalita a ne kvantita a potom dostaneme hry z puvodni US nabidky. Porad si myslim, ze je PS+ super, ale kdyz ma clovek moznost porovnat, tak vzdycky jedna nabidka vyjde jako horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 vychazim z toho ze Apple = New York a ta hra se odehrava v New Yorku, samozrejme bych byl radsi za Gotham ale netusim jestli gotham je new york, jestli podle nej bylo Gotham City delane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Tak jsem projizdel napovedy, ktere smerovali k DeusEx a asi bych to nedal. Cmelak (cerna a zluta barva - DeusEx) a stealth letadlo (stealth akce - DeusEx). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Kdo mate chut vyzkouset LBP Karting behem vikendu, tak mate 24h na stazeni klienta. http://blog.eu.playstation.com/2012/07/19/littlebigplanet-karting-beta-registration-re-opens-for-24-hours/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Ahoj, když si stáhnu nějakej Fullgame trial budou tam i trofeje ?? A jestli ano budou se mi pak normálně zobrazovat online, když si je synchronizuju, nebo si budu muset tu hru koupit aby to šlo ? Jde mi o to, abych nestahoval hru co má 8GB zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Ahoj, když si stáhnu nějakej Fullgame trial budou tam i trofeje ?? A jestli ano budou se mi pak normálně zobrazovat online, když si je synchronizuju, nebo si budu muset tu hru koupit aby to šlo ? Jde mi o to, abych nestahoval hru co má 8GB zbytečně. Jojo, trofeje tam budou, včera jsem zkoušel Raymana Origins a trofeje normálně naskakují (to znamená, že po synchronizaci ti zůstanou normálně na účtu) Otázka je kolik se toho dá stihnout za 60 min :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Teď jsem pustil Raymana a zatím mam jednu. :-D EDIT: Tak jsem ji zkusil synchronizovat a nic to neudělalo, jako bych jí nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Nedostal? Já ji tam mám a zůstala tam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Trofeje sice dostanete ale "aktivují" se až když si koupíte plnou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 Nová nápověda k hře měsíce. Já teda nevím :D Jablko, tohle..nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 Nová nápověda k hře měsíce. Já teda nevím :D Jablko, tohle..nevím :D[ATTACH=CONFIG]17955[/ATTACH] Taky nemam ponětí, ten obrázek je pokud se nepletu z filmu Charlie and the Chocolate Factory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 Hmm, tak si myslim, ze to vazne bude Sideway. Jak tu naznacoval headhot. Prvni jablko-New York a ted tenhle obrazek bude nejspis odkaz na nazev hry (sideway - bokem, postrani, stranit se). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Hmm, tak si myslim, ze to vazne bude Sideway. Jak tu naznacoval headhot. Prvni jablko-New York a ted tenhle obrazek bude nejspis odkaz na nazev hry (sideway - bokem, postrani, stranit se). tak to doufam že :D to je hra co mě moc nenadchla, ale aspon budu mít čas dohrát Deus Ex :). Uvidíme, narovinu se ho zeptáme (už sem to udělal nevědel sem zda někdo z vás má odvahu,. nebo aspoň twitter...), aspon se hned dozvíme zda je to správná myšlenka. Jeslti ne, mužem tipovat dál... Maximálně ze sebe udělam "blbečka" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.