nepster Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Někdy to blbne, zkus to později, určitě to půjde ;) Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Posledni dobrou mi HOOOODNE blbne webova verze store :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Store mi teď chodí jen PSV, nějak to s tím launchem PS4 přetížili :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/who-wants-to-be-a-millionaire-active-bundle/cid=EP4062-NPEB00285_00-PWHOWANTST000010 Nevite nekdo, jestli jsou tam CZ otazky? Pocitam ze jo, kdyz je tam CZ vlajka na obrazku... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 přidávám se k miz012,taky by mě to zajímalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 (upraveno) Tak možná se tě tam zeptaj i na Čecha, ale rozhodně v angličtině. EDIT: Jen takovej postřeh, co jsem se někde dočetl. Pokud si bude chtít někdo dělat US účet a nakupovat na US storu, tak se prý cena her na PS storu liší podle státu, který si zadáte při registraci. Je to způsobeno tím, že každý americký stát má jiné DPH a jsou tam prý i státy s 0% DPH. Bohužel už si nepamatuju, který to jsou, ale tak určitě to nebude problém vygooglit. Pokud má někdo US účet, tak to může vyzkoušet a podat zprávu :) Upraveno Listopad 30, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 nejak koukam,ze na storu je flower free na psvitu, jedna se o celou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 crossbuy, nejspíš ji máš už koupenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 já to mám normálně za 215,-, free je jen demo btw, kdo ještě neviděl: 12 Deals of Chrismats Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Je to crossbuy, stejně jako bude na PS4. To je docela fér od Sony, před 4 roky sem si koupil hru a zadarmo jí budu moct stáhnout snad i na PS6 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 crossbuy, nejspíš ji máš už koupenou Aha,tak to je mozny, se pak podivam do trophy,jestli jsem to nekdy hral:) I tak je to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 stejný je to i s Flow, od včerejška je na Vitu a taky to je cross-buy PS3, Vita, PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 jinak koukam,ze na ps4 asi budem hrat f2p strilecky,kdyz uz nebudou hry:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Taky jsem koukal a zrovna hrozně nevypadají :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 nejvic se z f2p tesim na planetside 2 to bude bomba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 na usa psn+ store je zdarma borderlands 2 a za 14 dolaru tomb raider bundle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Ahoj, přešel jsem z Xka na PS3 a zajímá mě P+. Jak to funguje s těma hrama ke stažení a kde se to dá zaregistrovat a zaplatit? Díky Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 http://console-forum.net/tema/144256-ps-faq-ctete-nez-polozite-otazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Díky, našel jsem tam vše;-) Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Hry na leden (dostupné od 24 prosince) http://blog.eu.playstation.com/2013/12/13/playstation-plus-in-january-dmc-soul-sacrifice-borderlands-2-more/ Konkrétně pro ps3 je to DMC a Borderlands 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Kdy přesně byli slevy okolo Vánoc na ps předplatné? Je otázka jestli vůbec bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Kdy přesně byli slevy okolo Vánoc na ps předplatné? Je otázka jestli vůbec bude. Loni bylo předplatné PS+ jako jedna z 12 deals of christmas a je potvrzený, že letos to tam nebude. A letos už byla slevová akce na PS+ někdy srpen-září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Loni to byla hned prvni sleva. A PS+ akce, která byla loni srpen-září byla i letos. To s tim nema nic moc společného Každopádně letos v těch slevách už s největší pravděpodobností nebude. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Hry na leden (dostupné od 24 prosince) http://blog.eu.playstation.com/2013/12/13/playstation-plus-in-january-dmc-soul-sacrifice-borderlands-2-more/Konkrétně pro ps3 je to DMC a Borderlands 2 :D Tak po poněkud horším prosinci je tohle docela bomba, aspoň pro mě. Jak DMC, tak Borderlands 2 si nechám líbit. Ještě by mohly být ve slevě DLC k B2 a bylo by to komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 jj, už jsem se začínal bát, že US plusko začne být snad nedej bože lepší, než EU :) A slevy na DLC k Borderlands 2 by měly být na storu příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.