valis1 Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Btw. taktéž se vám špatně (nebo vůbec) zobrazuje PSN Store pro PC? Plus některé položky chybí (z té nabídky slev pro plusko něco rozkliknu a dá mi to error), login občas nefunguje....něco podobného na PSV...dělá to jenom mě? Ne že bych chtěl něco kupovat z PC, ale občas se tam podívám. jo mě to dělá taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Taky mám Chrome (samozřejmě akt.) takže nevím proč, většinou se to teď opakuje každý týden po store updatu několik dní, pak to většinou zmizí, občas něco hledám a na storu to ani není, i když to tam před pár dny bylo atd. Samozřejmě problémy s přihlášením atd. se taky občas objeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 já mám hodně problémy s loginem, hlavně někdy když mám něco v košíku a vlezu fo něj, hodí mi to error login a odhlásí mě to, něbo mi to neukatuje vůbec ceny u položek, takže je nemohu ani zakoupit, používám firefox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 To je chyba na strane Sony, mne se jednou stalo, ze jsem se nemohl dostat do Store vubec pres web, kdyz jsem zrovna chtel neco si koupit. Ti co tohle kodovali by si zaslouzili rovnou vyhazov at uz je to PS3 store ci web store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 A co teprve PSV store, to je taky pěkná bomba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 Nvm co je špatného na PSV store, ale hry co se nechtějí zobrazit, tak klikni na poslední co jeětě jde a pak jen posunuj dolu "ikony her" to postupně najede ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 takx to tak dělám, ale přece takhle to určitě funguvat nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Ahoj, nevite nekdo jak si hodit do download listu hru pro ps4(Outlast), kdyz jeste nemam PS4? Chtel bych si takhle pres ps plus co mam pro PS3 natahat hry na ctyrku, abych az si ji treba pozdeji koupil, mel co hrat. Vcera jsem to vecer zkousel, ale neznam postup. Bylo tam neco jako hodit do kosiku atd ale netusim, zda to skocilo do download listu pro pozdejsi moznost stazeni. Dikes:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Ahoj, nevite nekdo jak si hodit do download listu hru pro ps4(Outlast), kdyz jeste nemam PS4? Chtel bych si takhle pres ps plus co mam pro PS3 natahat hry na ctyrku, abych az si ji treba pozdeji koupil, mel co hrat. Vcera jsem to vecer zkousel, ale neznam postup. Bylo tam neco jako hodit do kosiku atd ale netusim, zda to skocilo do download listu pro pozdejsi moznost stazeni. Dikes:-) Stačí si ji koupit (tedy mít ji v košíku a dát jen confirmation). Heslo to v případě FREE věcí nechce. Pak se ti objeví v PC Storu v Download listu - čili najedeš na svůj nick na PC Storu a tam dáš Download list, hotovo...a jsi rdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Mockrat diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Lidi, s uvedenim prodeje PS4 v Japonsku, ted je na JP Store promo 3 mesice Pluska zadara, takze tak :D Nevim co tam maji za hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 neni to jen pro ty kteri maji PS4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Tak to presne nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 a zdroj toho co jsi psal ? (odkaz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 kdy bude ofiko oznameni her co příjdou příští středu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Doufal jsem že to bude dnes, ale na blogu o tom žádný článek nevyšel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Proč by měli být příští středu? Tenhle měsíc má jen 4 týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Příští středu to podle odpovědi na blogu oznámí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 aha.. ja měl za to že každou poslední středu měsíce je update PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2014 mozna trosku off topic ale s ps+ to je ve sleve :D ten Resident evil bundle jde prehrat na ps vita ? ptz to pise kompaktibilita jen na ps3 ale pritom kdyz clovek najede na ty dily samostatne tak u nich je kompaktibilita na ps3 psp a ps vita ... to je ten bundle v necem specialni nebo to tam zapomneli dopsat ? ... a v cene je docela rozdil ten bundle stoji 240 a kazdej ten dil samostatne 270 coz je dost na hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2014 V popisu je "Compatible with PSP™ (PlayStation®Portable) and PlayStation®3". A logicky bych řekl, že zakoupením bundlu se ti stáhnou ty tři samostatně prodávané hry a ty kompatibilní s Vitou jsou, tj. jedná se jen o neúplný popis na storu. Nicméně to je jen má úvaha, v praxi to budeš muset ověřit sám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 V popisu je "Compatible with PSP™ (PlayStation®Portable) and PlayStation®3". A logicky bych řekl, že zakoupením bundlu se ti stáhnou ty tři samostatně prodávané hry a ty kompatibilní s Vitou jsou, tj. jedná se jen o neúplný popis na storu. Nicméně to je jen má úvaha, v praxi to budeš muset ověřit sám :) je to přesně jak píše kjuler, stáhnou se ti 3 samostané hry jež jedou na PSV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 kupovat si psx hry nema smysl. Muzete to hrat na mobilu,na pc. Skoda penez a tento bundle byl kdysi na ps+ zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Budu offropic čuně, ale musím reagovat. Na mobilu se dá hrát spousta her, ale opravdu HRÁT se tam daji jen nějaké typy. A zrovna hry jako RE to podle me nejsou, virtuální sticky jsou zlo. Díky bohu za PSP/Vita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 (upraveno) Tak za pomoci epsxe si tam zahrajes i ten re Upraveno Únor 26, 2014 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.