pilulkin Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Leaving PS Plus: 3rd September: Road Not Taken 3rd September: FEZ 3rd September: Crysis 3 3rd September: Proteus 3rd September: Metrico 3rd September: LEGO Harry Potter 5-7 Years Entering PS Plus: 3rd September: Velocity 2X 3rd September: Sportsfriends 3rd September: PlayStation Allstars Battle Royale 3rd September: Hoard 3rd September: TxK 3rd September: Joe Danger PS Vita http://blog.eu.playstation.com/2014/...anger-ps-vita/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Kde je ta velká hra na PS4? Neměla být v září? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Jo tento měsic za PS3 se mi bude libit :-) Konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Krome toho playstation all-stars me tam nic nezaujalo, zacina to pro me byt mesic od mesice horsi a horsi, doufam ze na podzim tam daji neco dobreho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2014 Jeden z prvních měsíců, kdy mám chuť frfňat. Je pravda, ze Vita to pro me vytahuje, ale pevne doufám, ze v příštím roce to ve světle vycházejících novinek na PS4 bude o dost lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Fred Dutton 20 September, 2014 @ 6:19 pm At present it looks like the next batch of Plus games will go live on October 8th, so look out for the announcement on or around October 1st. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Cau kluci, chci se zeptat. Mam ps+ a kazdy mesic se mi strhava z uctu 180kc. Jednou jsem si to aktivoval a je to aktivovane asi naporad. Koupil jsem si rocni predplatne a zitra budu nejaky ten kod nekam vkladat, bohuzel nevim kam to zadat. Kazdopadne me zajima, zda se tedy zrusi to strhavani a rovnou mi skoci platnost na ten rok? Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 Jestli sis koupil kód na v PS Storu je položka redeem code. Mělo by to byt na titulní strance vlevo dole. Automaticky prodlužování PS+ se ti aktivuje samo po jeho zakoupení. Je to možné zrušit v nastavení účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 Diky za odpoved JohnnyX360. Koupil jsem na netu a prislo mi to v dvd krabicce. Bohuzel kod nemuzu vlozit, protoze mi neustale pada pripojeni k PSN. Neco psali ze to je mozna utokem hackeru, co se tam dostali. Kazdopadne se ani na ps plus nedostanu, protoze to chce aktualizaci nove verze softwaru a behem stahovani to furt pada. Takze ani asi nestihnu stahnou zarijove free hry. Ma nekdo taky tenhle problem? Aktualizace ma 40mb a ja se dostanu na 7% a spadne to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 načíst kód a "nakoupit" free hry můžeš i přes PC: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/home/games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 Diky kjulere, dostal jsem se tam a to staci tedy kliknout na Add to Basket a ono se mi to hodi do download listu a zaroven nahraje do Playstationu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 Hodíš to do košíku a musíš dokončit nákup, abys to měl v download listu. V DL si pak můžeš vybrat hry a nechat si je automaticky stáhnout do konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Spíše problém někde u tebe, aktualizace obchodu, psn v pohodě, co to zkusit přes internet. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 [h=3]In summary[/h]Leaving PS Plus: 8th October: Velocity 2X 8th October: Sportsfriends 8th October: PlayStation Battle Royale 8th October: Hoard 8th October: TxK 8th October: Joe Danger VITA Entering PS Plus: 8th October: Batman: Arkham Asylum (PS3) 8th / 10th October: DRIVECLUB PlayStation Plus Edition (PS4) 8th October: Dust: An Elysian Tail (PS4) 8th October: Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara (PS3) 8th October: Pix the Cat (PS Vita/PS4 Cross Buy) 8th October: Rainbow Moon (PS Vita/PS3 Cross Buy) 8th October: Spelunky (PS4/PS3/PS Vita Cross Buy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 In summaryLeaving PS Plus: 8th October: Velocity 2X 8th October: Sportsfriends 8th October: PlayStation Battle Royale 8th October: Hoard 8th October: TxK 8th October: Joe Danger VITA Entering PS Plus: 8th October: Batman: Arkham Asylum (PS3) 8th / 10th October: DRIVECLUB PlayStation Plus Edition (PS4) 8th October: Dust: An Elysian Tail (PS4) 8th October: Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara (PS3) 8th October: Pix the Cat (PS Vita/PS4 Cross Buy) 8th October: Rainbow Moon (PS Vita/PS3 Cross Buy) 8th October: Spelunky (PS4/PS3/PS Vita Cross Buy) Hmm, skvele. Dalsi "prazdny" mesic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladas6274 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Skončilo mi předplatné. Nevím jestli mám zaplatit další rok. Je fakt, že mám spoustu her, co byly před tím a ještě jsem je nedohrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Budu za hůlku, ale co znamena když je něco cross buy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 ze je to na vic konzoli treba PSV/PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 ale zdarma to je jen na (v připadě PS+ her) Vitu a na PS3 bych to musel koupit nebo taky to budu mit zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Kdyz si koupis jednu z verzi tak tu druhou dostanes zadarmo. Plati to u her i ktere nejsou v PS+,ale musi cross-buy podporovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Řekl bych, že ten cross buy bývá u víceplatformních her tak půl na půl a je to vždy uvedeno v popisu hry na storu. Pokud hra vyjde na více platforem najednou a je to cross buy, tak když koupíš hru na jednu platformu, tak automaticky dostaneš i verze pro zbylé platformy a máš je všechny v download listu. Tohle platí, i když je ta hra zadarmo v plusku. Ještě může nastat varianta, že hra vyjde jen na jedné platformě a časem třeba udělají port na další. Pokud ten port vydají jako cross buy, tak se ti do download listu sám nepřidá, ale na storu bude pro tebe free a můžeš si ho zadarmo stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 DriveClub pro PS+ dnes nevyjde. Hra vyjde pro PS+ později (nespecifikovano), aby nápor hráčů nezatezoval servery. Jako PSFanboy říkám epicfail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 cože ???to je nějaká blbost ne?vdyt to kuli tomu posunuli až na dnešek ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 To si dělají prdel, ne? Tak to mě DOST nasrali! Těšil jsem se na to jako kráva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 vzdyt to tam mate napsane,ze by mela vyjit 10.10.2014 Kousek nad vama. 8.10.2014 vychazi hra a 10.10.2014 na psn+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.