JohnnyX360 Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Skutečně. Na PS+ teď najdete Borderlands a Just Cause 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Juhuuu Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 pěkný.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Sakra už na HDD moc místa nemám :-( Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Skutečně. Na PS+ teď najdete Borderlands a Just Cause 2. Obě mám, takže tentokrát nic :) ale co už, nemůžou se zavděčit každému, Borderlands asi není GOTY že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Neni, ale na vsechny DLC je 50% sleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Vyzkouším Borderlands, který jsem nikdy nehrál, ale opravdu mám velkou radost z Just Cause2, který jsem hodně hrál na xku a nedohrál. Super! Kde zjistím platnost mého ps+?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 U detailu kazde zdarma stahnute hry je do kdy ji muzes vyuzivat = do kdy ti plati Plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Sice už mam Borderlands i s DLC ale sem rád že to teď bude mít spousta lidí protože v jednom je to docela nuda. Naopak v coopu je to perfektní, kdyby chtěl někdo dát napište (PSN deep_throatCZE) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Sice už mam Borderlands i s DLC ale sem rád že to teď bude mít spousta lidí protože v jednom je to docela nuda. Naopak v coopu je to perfektní, kdyby chtěl někdo dát napište (PSN deep_throatCZE) jsem myslel,ze te to nechytlo,kdyz jsem s tebou zacinal hrat a pak jsi odpadnul, asi battlefield. Hra je to skvela, ale farmit 100x denne DLC bosse uz mne nebavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Sice už mam Borderlands i s DLC ale sem rád že to teď bude mít spousta lidí protože v jednom je to docela nuda. Naopak v coopu je to perfektní, kdyby chtěl někdo dát napište (PSN deep_throatCZE) No tak to bychom si to někdy mohli dát spolu...já to ještě nezačal, kámo:cheesygrin: Plusko začíná bejt hodně dobrý, dřív jsem se jim jenom smál, co to má jako bejt, ale teď je konečně slušný. jak nestíhám hry hrát a kupí se mi doma, tak mě na PS+ se.re, že po vypršení platnosti se ke hře, kterou jsem neplatil a byla zdarma, už nedostanu, takže si mě vlastně zavážou na pořád, což se mi nelíbí a 1300 Kč(?) ročně je moc, to jsem dal za BF Premium:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 No tak to bychom si to někdy mohli dát spolu...já to ještě nezačal, kámo:cheesygrin:Plusko začíná bejt hodně dobrý, dřív jsem se jim jenom smál, co to má jako bejt, ale teď je konečně slušný. jak nestíhám hry hrát a kupí se mi doma, tak mě na PS+ se.re, že po vypršení platnosti se ke hře, kterou jsem neplatil a byla zdarma, už nedostanu, takže si mě vlastně zavážou na pořád, což se mi nelíbí a 1300 Kč(?) ročně je moc, to jsem dal za BF Premium:) prosimte srovnavat BF premium a PS+ je trosku spatny priklad. V BF dostanes vlastne nic co, kdyz to tak vezmes a v ps+ hry za nekolik tisic. PS+ ber jako kdyz si kupujes rocni mhd kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 prosimte srovnavat BF premium a PS+ je trosku spatny priklad. V BF dostanes vlastne nic co, kdyz to tak vezmes a v ps+ hry za nekolik tisic. PS+ ber jako kdyz si kupujes rocni mhd kartu. není to to samé, ovšem já to neberu z pohledu "v hodnotě několika tisíc", ale spíše "stovky hodin zábavy", takže to srovnávat můžu:cheesygrin: je to o osobních herních prioritách hráče, ale jak jsem řekl, už bych nad PS+ začínal uvažovat, jsou tam super hry, bohužel jsem většinu hrál nebo mám doma placku a je málo času. S tou MHD kartou máš pravdu:) to je dobrý, ale já bych jí právě asi nevyužil, protože jezdím tankem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Pridavam souhrne info z PS blogu. Pristi tyden se muzeme tesit na betu Dust 514. Od zari bude zvysena cloud uloziste na 1gb. V zari se muzeme tesit na Red Dead Redemption, Machinarium a Double Dragon Neon. V rijnu nas ceka nova PSN hra Hell Yeah! Meli bychom se dockat Super Stardust Portable (PSP). V dohledne dobe se snad dozvime podobu PS+ pro PS Vita. Ross tvrdi, ze zatim nema opravneni sdelovat detaily. Co se tyka ceny PS+, tak hodne zalezi co jste za hrace. Me to prijde super, protoze vetsinu zatim uvedenych her jsou tituly, ktere si moc rad zkusim, ale nekoupil bych si je, protoze na hrani uz nemam moc casu. Nakoupim behem roku par her, u kterych vim, ze je vazne chci a ten cas jim venuji. Pokud, ale hry dostanu v ramci clenstvi "zdarma", muzu si je vyzkouset, dohrat co se mi libi a smazat co ne, aniz bych mel pocit, ze jsem vyhodil zbytecne penize za hru. Totez, ale plati obracene, pokud mate prachy a cas si kupovat hry nejakou dobu po vydani, tak je jasne, ze vetsinu her z PS+ nabidky mate uz dohranou a potom je otazka jestli vam vsechny slevy a ostatni vyhody za ty penize stoji. Osobne, ale musim porad PS+ pomerovat s gold clenstvim na xlive (ktere jsem mimochodem taky jednu dobu platil) a to je proste nebe a dudy. Platit Microsoftu za to, ze si milostive muzu zahrat po netu a nebo Sony tu samou castku, ktera se mi ve hrach musela vratit uz alespon trikrat. To proste dalsi komentar nepotrebuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Myslím hlavně že pro "mlaďase" a studenty kteří jsou z 80% odkázáni na to co jim koupí rodiče, co je kde ve slevě nebo čekat jestli někdo kývne na výměnu, je psn+ výborná věc hlavně po tom co tam teď dávají za hry....kurnik, dyť novinka nebo (pro starší) dálniční známka, je dražší než roční členství. Jednodussi nápad na každoroční dárek k narozeninám snad ani není. Třeba..... Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Na betu Dust 514 se dost těším, jednu dobu jsem hrával EVE online a tohle bude příjemné zpestření a připomnění starých vzpomínek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladas6274 Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Prosím co je to BF? Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Myslím hlavně že pro "mlaďase" a studenty kteří jsou z 80% odkázáni na to co jim koupí rodiče, co je kde ve slevě nebo čekat jestli někdo kývne na výměnu, je psn+ výborná věc hlavně po tom co tam teď dávají za hry....kurnik, dyť novinka nebo (pro starší) dálniční známka, je dražší než roční členství. Jednodussi nápad na každoroční dárek k narozeninám snad ani není. Třeba.....Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Rowane, nech už mě:) já si snad odpoledne koupím PS+ na 3 měsíce, abych měl od vás klid:) já, pánové, jako rodič už tuplem nekupuji hry hned nebo za plnou cenu, virtuální zábava mi za to prostě nestojí. Jediná předobjednávka za 17 let na stejšnech bylo BF3, nakupuji na aukru použité hry do 250 Kč a odkládám si je "na potom", až bude čas (U3 jsem ještě nehrál, protože je furt nad 500:)). Teď by mě na plus zajímalo LBP2, Oddworld a Papo&Yo (DeusEx už mi utekl, ale placku mám za 280Kč), Just Cause2 jsem hrál půjčenou, Borderlands mám za 230Kč, Saints Row2 za 150Kč a ještě jsem je nezačal, Dead Space2 jsem hrál, ale jinou EU verzi, kdy mě nešlo DLC Severed, takže z pluska by to šlo, Outland mě donutily koupit děti za plnou cenu, Infamous2 jsme kupovali ve dvou digitálně ve slevě (mám 3 díly a ještě jsem je nehrál), Motorstormy se mi líbily jen první dva díly a PSP díl, Laru mám a Rock of Ages nebo RetroGrade nechci, uf. Prosím co je to BF? Vláďo, BF je myšlen Battlefield 3:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Hele za me to neni zadna agitacka pro Sony. Spis strizlivy pohled na to pro koho se Plus muze hodit. Netvrdim, ze PS+ je pro kazdeho a pro tebe nejspis neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Hele za me to neni zadna agitacka pro Sony. Spis strizlivy pohled na to pro koho se Plus muze hodit. Netvrdim, ze PS+ je pro kazdeho a pro tebe nejspis neni. Právě že se snažím celou dobu říct, že už plus začíná být "players friendly" i pro mě, akorát mi vadí, že buď o hry zdarma po vypršení plus přijdu nebo budu muset lepit každý rok 1300Kč a mám obavy, že i když je stáhnu včas, nestihnu si je zahrát...což je můj nakonec problém, ale do úvahy ho vzít musím, že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Nevím jestli to už nekdo psal, ale od 5 září je sleva (25%) na 12 mesíčni předplatne PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Srpen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 Právě že se snažím celou dobu říct, že už plus začíná být "players friendly" i pro mě, akorát mi vadí, že buď o hry zdarma po vypršení plus přijdu nebo budu muset lepit každý rok 1300Kč a mám obavy, že i když je stáhnu včas, nestihnu si je zahrát...což je můj nakonec problém, ale do úvahy ho vzít musím, že. nemusíš je "stahovat včas" stačím mít je v downoload listu a pak jako aktivní člen PS PLUS si je stáhneš kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Sleva 25% je super. Kdyby to tak šlo, že bych ho koupil a jen by navázalo dalších 12 měsíců, které mi končí v květnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Sleva 25% je super. Kdyby to tak šlo, že bych ho koupil a jen by navázalo dalších 12 měsíců, které mi končí v květnu :D ono to tak ale jde, myslím tedy, spoléhám na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 ono to tak ale jde, myslím tedy, spoléhám na to http://blog.eu.playstation.com/2012/08/16/heads-up-playstation-plus-gamescom-update-16th-august-2012/comment-page-1/#comment-253701 yes of course, you can stack the 12 months on top of your current subscription. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.