headhot Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Sleva 25% je super. Kdyby to tak šlo, že bych ho koupil a jen by navázalo dalších 12 měsíců, které mi končí v květnu :D ja si psn+,když bylo poprve 25% preplatil na dva roky to znamena na 30 mesicu (12+3 + 12+3) U her mam napsany konec 2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Poradite mi, kde presne je psano do kdy si mohu hry stahnout( platnost ps+)? Nenasel jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Poradite mi, kde presne je psano do kdy si mohu hry stahnout( platnost ps+)? Nenasel jsem to. u dane hry co mas na hdd zmacknes trojuhelnik a mel by tam byt informace o hre nebo se to nazyva vlastnosti (nekdo mne opravi) a tam si najdes udaje o majeteli,kdo tu hru vlastni a expired do kdy je. Pokud mas psn + na tri mesice,tak po trech mesicich ji nezpustis. Tak ji treba smazes a pak treba za pul roku budes mit prachy,tak si koupis znovu psn+ a hru si muzes opet stahnout z download listu a hrat. Proto kdyz mas psn+ zaplaceny tak vzdy u cehokoliv co je free tak dej download a hra se ti ulozi do download listu. Nemusis ji stahovat. Ja jsem si treba vzpomnel,ze jak byl mesic zdarma psn+ po vypadku PSN,tak tam byl zdarma Burnout,takze jsem si ho znovu stahnul a muzu parit.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Cau , nevite jak ta 25%ní sleva bude dlouho trvat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Cau , nevite jak ta 25%ní sleva bude dlouho trvat ? minule trvala dva restarty psn,ale urcite to tam bude napsane do kdy,jako vzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 tak vidim zdarma the expendables 2 video game,ale po kliknuti to chce 324,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Pokud to nekomu uniklo tak na PS+ uz mame slibovany Retro/Grade a betu Dust 714 (nejsem si jist cislovkou). Expendables mi take ukazuji 0 Kc v uvodni nabidce, ale je to urcite chyba. Mela na ne byt pro PS+ jen sleva, coz je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Pokud to nekomu uniklo tak na PS+ uz mame slibovany Retro/Grade a betu Dust 714 (nejsem si jist cislovkou).Expendables mi take ukazuji 0 Kc v uvodni nabidce, ale je to urcite chyba. Mela na ne byt pro PS+ jen sleva, coz je. 514:) Jinak co se téhle hry týče tak bacha, kromě samotné bety musíte stáhnout skoro 3GB patch a další data ještě přímo ve hře, všechno stáhnout a nainstalovat mi trvalo skoro dvě hodiny a to mam celkem rychlej net. A abych řek pravdu, nestálo to za to, pustil sem si jednu mapu a první dojem mam že je to takovej velmi velmi chudej příbuznej Starhawku. Chápu že to je MMO a úplně jinak pojatá hra ale i tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Ode dneška zdarma ke stažení Red Dead Redemption a Machinarium, dále ode dneška do 19.9. je možné koupit roční členství z 25% slevou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 tak to je bomba :-), ikdyž jsem o všem věděl, ale mam z toho radost. Jedině co mi začíná vadit, kdy ty hry hrát, protože jich je tolik a nestíhám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 jsme na to stejně, Infamous 2 mám rozehraný snad 3 měsíce a stejně LBP2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 ale lepší, než nadávat, že za členství nic nedostáváš. Infamous 2 je docela fajn akce, ale zatím jen čeká až jí pořádně rozehraju, protože jsem "skončil" v tom močále na začátku. Jde si nějak poslat peníze do peněženky ps+ přes prohlížeč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 pomocí platební karty, ale mám z toho obavu, protože PSN nepodporuje 3D secure, tak já si peněženku nabíjím raději kupony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 ale lepší, než nadávat, že za členství nic nedostáváš. Infamous 2 je docela fajn akce, ale zatím jen čeká až jí pořádně rozehraju, protože jsem "skončil" v tom močále na začátku. Jde si nějak poslat peníze do peněženky ps+ přes prohlížeč? Wallet lze dobít na PC pouze přes program Media Go, který je sice určen pouze pro nakupování pro PSP (hry pro PS3 zde nejsou), ale dobít a poté nakoupit na PS Store přímo přes PS3 je možné. Já jinak platím 3 roky ve Store internetovou platební kartou, která má jiné "číslo účtu" než její mateřská kreditní karta do bankomatu, a ani po hacku PSN jsem neměl žádný problém, takže obavy už nemám, ale ze začátku se mi taky nechtělo číslo karty zadávat na PS Store. A s Infamous to tak mám taky, akorát já ještě nehrál ani jeden z těch tří dílů, které už mám digitálně zakoupeny nebo zdarma z Welcome Back:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Zatím se mi RDR v PS+ neobjevilo, ale nejsem si jistý u předplatného. Bez slevy je za 1299,-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 bude to tam až večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Už běží update ;) (a nebo ne) ...už by tam měli dát další epizodu Walking Dead! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 taky myslím, že to tam bude až k večeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 jj, standard cena je 1299Kč, po slevě by to mělo být cca 975Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Tak teda nevim ale zatim tam nic není a to už je pul šesté.Nevíte co se děje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 nestresujte tady,prostě když se to objeví tak to bude.někdy to holt trvá díl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 WD, CS, Machinarium tam nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Maš pravdu ted jsem to četl na Zingu.To si už dělaji važně srandu ne?Je to ostuda pro sony !!! jo a je už 18:00 a na store se pořad nic neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Tak Red Dead Redemption uz tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2012 Az do 19.9. je mozne poridit rocni Playstation Plus se slevou 25% (vychazi na 974 Kc)!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.