Readdy_B Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 ty už jsem to někde psal lbp 2a ještě 2-3 tituly normálně běželi. savy i dlc takže plotenky šli do světa.... tak já to vyzkouším, jsem zvědav jak to PS3 přechroustá, když budu mít na HDD dvě verze - RDR BD a RDR Digital a k tomu jednu digitální UN spojenou s RDR BD:) třeba na PSP jsem musel nejdřív instalaci UMD LBP smazat, abych spustil digitální verzi LBP z Welcome Back a sejvy navzájem nefungovaly... EDIT: až včera jsem se dostal k tomu prolízt si trošku tu slávu na plusku a voni už odstranili ten xboxáckej Oddworld HD, kua...ale za ty prachy už se to vyplatí, mažu naházet nyní přebytečný BD placky na aukro:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Tak tu mame opet nove hry. Jedna se o Starhawk Campaign mode + pridavky , Double Dragon Neon a Super Stardust pro PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhoMI2 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Ahoj PSN+ je jen pro ♥♥♥♥♥y, sony z vas chce jen dostat prachy.. zrovna nedavno ke me prisla domu nejaka japonska stetka (jo bydlim v tokiu) a krome pska mi ukradla i kus duse.... nicmene nevadi, ukopal jsem ji pak klicema a predavkoval svym deodorantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Ahoj PSN+ je jen pro ♥♥♥♥♥y, sony z vas chce jen dostat prachy.. zrovna nedavno ke me prisla domu nejaka japonska stetka (jo bydlim v tokiu) a krome pska mi ukradla i kus duse.... nicmene nevadi, ukopal jsem ji pak klicema a predavkoval svym deodorantem A potom si sa vzbudil a ruka v hajzlu :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Když nám teď odešel Ross, tak mám trochu potíže sledovat co se na PS+ chystá. Nicméně podle serveru ps3.novinky.org bychom se měli jako členové PS+ dočkat zdarma singlplayerové části hry Starhawk. Podle mě to minimálně stojí za vyzkoušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 sak sem to psal co dnes vyslo :) Starhawka sem dohral za jedno odpoledne ...fakt hodne kratke ...skoda ..pribeh to melo dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Tak tenhle měsíc (Říjen) se Sony opět pochlapilo. ČEKÁ NÁS TAHLE NÁLOŽ: Dnes: Hell Yeah! Wrath of Dead Rabbit 10. října: Bulletstorm 10. října: Resident Evil 5 - Gold Edition. Ano správně, bude to Gold edice takže včetně všech DLCček + Move Controler supportu Dálší slevy: 3. října: Spelunker HD – 50% sleva na hru a DLCčka 10. října: Derrick the Deathfin – 30% sleva na hru 17. října: Dogfight 1942 – 50% off na hru včetně dvou DLCček 24. října: Hell Yeah! Wrath of Dead Rabbit – 20% sleva na DLC Hry které budou z instantní kolekce vyjmuty: 3. října: Red Dead Redemption 10. října: Lara Croft & The Guardian of Light 10. října: Saints Row 2 Zdroj: http://blog.eu.playstation.com/2012/10/02/playstation-plus-your-october-content/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Tak Bulletstorm už mam, nevadí... aspon zas budou lidi na multiplayeru který už pěkne skomíral. Hra jako taková je supr, víceméně jsem jí zhltl během dvou dnů. Ale kromě MP mě už nelákalo znova hrát singl. Resident Evil 5 - moc se těšim, strašně dlouho sem váhal zda to koupit. Nakonec ještě že sem nekoupil :) Těšim se na Coop režim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Tak zase dalsi 2 hry co uz mam na disku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Jak je to s trofejema, kdyz mam hru na PS+ i orig na BD? Maji spolecne trofeje?Vim, ze treba US / EU hry maji dve ruzne polozky v menu Trofeji (mam vyzkouseno u Demon Souls) Dale by me zajimalo, jak je to pro hry ze stejneho regionu (R2 - evropa), ktere ale vysly pod jinymi BLES xxxxx cisly. Budou take pod jednou trofeji? Doufam, ze jsem to napsal dost srozumitelne. zadny rozdil tam neni, at mas hru z bd nebo ps+. U demons souls je to neco jineho, puvodne se to nemelo dostat mimo jpn. Nakonec se to dostalo a hra mel 3 distributory JPN nevim,USA Attlus,EU Bandai. Vetsina her ma stejne trofeje at mas disk z EU ci USA. Pro jednoduche overeni slouzi tyto stranky www.ps3trophies.org Kde jsou vsechny trofeje i s regiony Tak to asi tak uplne neni pravda.. Mam dohrano Medal of Honor EU verze, disk BLES 01108 a ted jsem poridil take EU verzi ale BLES 00860. A savy nesedi - nevidim je :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Save a trofej ale není ta samá věc. např. ME2 má rozdílné savy pro US a EU verze, ale trofeje jsou společné. IMO má headhot pravdu s onou stránkou, to je docela dobré ověření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Tak zase dalsi 2 hry co uz mam na disku... Tak proto tam máš i tu třetí hru. Mě ten bulletstorm taky mrzí, minule zas DS2... holt ne pokaždý se trefí všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Vážně pěkný... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Paráda Bulletstorm i RE5 sem plánoval koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Paráda Bulletstorm i RE5 sem plánoval koupit tak už se + zase rozjíždí, což je dobře, bohužel bulletstorm jsem před tejdnem dohrál a dneska prodal na aukru:), ale tem MP si asi ještě dám. Resíka 5 mám doma rok a ještě jsem ho nepustil, kua...takže už ho taky láduju na aukro a budu hrát tu verzi zadara:), vlastně jsem si vzpomněl, že mám ještě koupený ty dvě příběhový DLC, když byly onehdá ve slevě...nedáme si coop spolu deepe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 tak už se + zase rozjíždí, což je dobře, bohužel bulletstorm jsem před tejdnem dohrál a dneska prodal na aukru:), ale tem MP si asi ještě dám. Resíka 5 mám doma rok a ještě jsem ho nepustil, kua...takže už ho taky láduju na aukro a budu hrát tu verzi zadara:), vlastně jsem si vzpomněl, že mám ještě koupený ty dvě příběhový DLC, když byly onehdá ve slevě...nedáme si coop spolu deepe? No jasně oprášim Move a dáme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 No jasně oprášim Move a dáme :) tož já bych se také přidal :) Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Tak sem dneska stáhl toho králíka.... ty vole já sem čekal že to bude neskutečná cypovina... a ona to fakt nezkutečná cypovina je... ALE!!! Je to tak ukrutná cypovina že sem u toho dneska proseděl 3 hodiny :D :D :D Všem vřele doporučuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Taky sem ted u toho sedel od pul 2 :D bomba hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 no mam to stažené tak uvidim sem na to zvědvej :) každopádně nabídka pro tento měsíc mě mile překvapila...jen se mi teď sešlo tolik her že nevím co dřív :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Tak sem dneska stáhl toho králíka.... ty vole já sem čekal že to bude neskutečná cypovina... a ona to fakt nezkutečná cypovina je... ALE!!! Je to tak ukrutná cypovina že sem u toho dneska proseděl 3 hodiny :D :D :D Všem vřele doporučuju! tvl, to si děláte srandu, ne? já viděl video a skoro jsem se toho štítil:D. tak já to teda taky zkusim...ale běda jak se mi to nebude líbit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 kupte si radsi ve sleve Tokyo Jungle, asi nejlepsi hra co jsem v tomto roce hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 tvl, to si děláte srandu, ne? já viděl video a skoro jsem se toho štítil:D. tak já to teda taky zkusim...ale běda jak se mi to nebude líbit:D Dej vědět, zajímá mi tvoje reakce.... popravdě... dneska se na králíka chystam zas, zatim mam zabito 26 monstýrek :) Nejlepší sou ty hlody v tom, takoví uchylný keci sem ještě neviděl! Jako Double neon dragon apodobně, to fakt byli kraviny.... tohle je ale kravina nad kraviny, a musim říct že právě proto je to dokonalý :D dělá si prdel sama ze sebe ta hra, a nesnaží se sama sebe brát vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 všeci o tom basnite tak to mosim dneska zkusit :) to kkuubbaas :D nediv se kdybys měl dneska disconnect z psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 kupte si radsi ve sleve Tokyo Jungle, asi nejlepsi hra co jsem v tomto roce hral fakt? mě připadá ve videu ta grafika jako z PS2...co se tam jako dělá? To se tam dělají nějaká bojová komba se zvířátky nebo co? a je to jako adventura po městě nebo arény? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.