seth123 Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 taky jsem na to cucel to bych to nemusel kupovat pres ucet a sosni royal :) měl bys to mit v download listu :D mrcha je to tam schovany a snad tedy zitra uz probehne graficky update :( jenom bych chtěl poznamenat dneska jsem se ani nevim proč koukl na US store ale skoro jsem zlosti rozbil ovladač AC3 gold edition je tam za 90 usd coz je +-1800 za coz se u nas prodava na psn standartni edice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Je to jakesi divne to storecko ...polovinu PS+ veci nevidim a stahl sem to royal cos stahoval a az sem to chtel nainstalovat tak sem zjistil ze to je na Vitu a pak kdyz sem najel zpet do store tak uz to ani nebylo oznacene ze sem to stahoval.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 vratil bych s k tomu paypalu....co takhle myslenka....vlastní učet - poslat na paypal - platit na us store.....? :) technicky by neměl být problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 to se stává často, že na úvodní stránce je u hry nějaká cena, která je ovšem úplně jiná než ta, kterou za hru musíš zaplatit... :D Seth, ale dyť neni problém kupovat přes us ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Na PS+ se "exkluzivně" objevila ke koupi Unfinished Swan s podporou Move za 350Kč, videa byla suprová, neodolal jsem a ještě v noci zakoupil...stahuju, večer jsem na tu slávu zvědav:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Co to je za hovadinu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 (upraveno) Náhodou výborná hra, taky bych si stáhnul kdyby mi ♥♥♥♥♥♥♥♥ PSN poslední dobou neodmítalo kreditku... Upraveno Říjen 18, 2012 uživatelem deepthroat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 (upraveno) Co to je za hovadinu? :D za ty prachy čekam další Journey:) nic menšího:) Náhodou výborná hra, taky bych si stáhnul kdyby mi ♥♥♥♥♥♥♥♥ PSN poslední dobou neodmítalo kreditku... deepe, tak já ti pošlu kartu manželky, tý maká na tuty:cheesygrin: EDIT: jo, co ten Battle Royale All-stars? hrát to někdo? já zatim stáh na vitu, páč to tam nebylo napsaný co je co a zjistil až při pokusu o instalaci, no ale na PSP to nešlo:) takže teď taham tu větší verzi. Upraveno Říjen 18, 2012 uživatelem Readdy_B doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Neni to spatne ,ale je to celkem neprehlede kdyz ti litaji 4 postavy a z toho 3 Kratosove :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Jo mě to přijde fajn, taky zatim na Vitě... občas si skrz mikrofon i slušně pokecáš :) Všichni hrajou za kratose jak ♥♥♥♥♥i (přijde mi že má nejlepší první super, takže nahoní ryhcle killy). Já hraju za Sly Coopera, a evidentně všechny ty kratose nezkutečně se*u když jsem furt v invisible a občas jim udělam elektrickou zed před očima :D PS: Kdy má bejt ten novej vzhled Store? ted tam prolejzam a je furt starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 na zingu pišou že stim měli velké problémy že stránka načítala 10 min, PS+ nebylo podporovano :D a nějaké problémi i s penězmi byli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Kdyby chtěl nekdy to battleroyal hrat tak inv me: Vizip. Ted sem s brachou skoušel cross-play Vita / PS3, po invu se z Deathcmache stane Teamplay 2vs2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 no jo:cheesygrin: ty kr.ávo, ty to zasejc doj.ebali, už ten titulek Sony byla nucena vrátit starou verzi PS Store mluví za vše, ajaj v tom propagačním videu je to taky vidět, jak se u Residenta nějak dlouho zavostřuje detail hry jako fotka při prohlížení ve foťáku, navíc jak píšou, je tam víc informací než dřív, taky je tam musí vodněkaď ládovat...ale takovýhle diletantství aby pohledal, to jsme si s eshopem v práci teda netroufli, pustit alfu rovnou do světa, ladil se půl roku. Takovýhle experimenty, ať si sony dělá na vývojovým serveru, vždyť je nikdo s novým redesignem nehoní, ne? zase se jim budou všichni smát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 haha :D honi přeci ma bejt konec světa tak chcu jeste před konce pořadně zarobit aby měli na konci lepší skore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Takže kdy bude nový PSN se neví??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 novy PSN uz je ted jsem na nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 no paráda nový PSN neví že mam plusko a chce ho po mě znovu koupit :) takže unfinished swan nebude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 U mna to iste ,vyriesil si to nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 me třeba nejde dlc k borderlands 2 :( zaplaceno nainstalovano a nic :( + take nikde pochopitelne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 to plusko asi nejde nikomu me tez ne snad to sony poresi rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 tak store pěkný ale tase tolik mě to nenatchlo... ps+ to u mě taky nepozná...tak aspoň doufam že od sony dostaneme nějaký odškodnění v podobě třeba nějakých free her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 kurnik. pořád problem s tím dlc. v download listu je ale jinak si ho mám prý koupit znova... ooooooo bože navíc je to psn hrozné... Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Mě to teda plusko rozezná :) ...kdyby ten store nebyl tak pomalej a občas hrozně nepřehlednej, bylo by to mnohem lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 zacinam si pripadat,jako kdyz se divam na svoji prdel,az tak je hnusne psn. Zapadni evropa hraje jen na xbox, je cas zmenit platformu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 zacinam si pripadat,jako kdyz se divam na svoji prdel,az tak je hnusne psn. Zapadni evropa hraje jen na xbox, je cas zmenit platformu. Není pravda, snad kromě UK všude vede PS3. Ale PSN hnusný je to jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.