ROMANVECERA Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Zdravim nevite co je s ps + pro ps vita ? V listopadu to melo startovat a zatim je ticho po pěšině.Dik za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Stále opakuju, aktualizace obsahu pro PS+ bude 7mého listopadu, takže info bližšé bude nejdřív o víkendu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 neví někdo, jak se na novém store vyj.ebne z košíku zboží? přidané produkty tam nově po odchodu ze store zůstávají, což je dobře, to mi tam chybělo, ale nedaří se mi ho odstranit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 u zboží co máš v košíku je po levé straně X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 u zboží co máš v košíku je po levé straně X jo, to jsem si všiml, ale asi jsem na něj ani nenajel a klikl rovnou do detailu produktu, večer vyzkoušim, zatim dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 (upraveno) Takže tento měsíc nás čeká: Crysis 2 Ratchet and Clank - All 4 one Cubixx HD Ze seznamu bude odebráno: Juct cause 2 Borderlands VŠE BUDE PŘIDÁNO / ODEBRÁNO 7.11. (takže se přešlo na model, vše naráz v jeden den, nikoliv postupně během měsíce) Na prosinec plánují údajně nějakou kritikou velmi přijatou AAA Akční adventuru, víc zatím neprozradí ale hrozně se na ní těší (že by Heavy Rain / Uncharted ?) PS Vita PS+ stále žádné informace. Edit: PS Vita PS+ informace budu podány další týden, teď to Chris oznámil v komentáři Zdroj: http://blog.eu.playstation.com/2012/11/02/playstation-plus-your-november-content/ --------------------------- Osobně mi stačí Crysis 2... budu mít co hrát... naposled mě nadchl králík :D, Ratchet je ale taky super.... že jim to ale kurevsky trvalo to tam dát jako to měl US Store.... Upraveno Listopad 2, 2012 uživatelem Hamagen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 tak jak vidim k narozeninam bude ratchet :D me stiznosti ze jsou sami fps byli vyslyseny :D jou jou jupi jupi jej jej jej a to jsem včera přemyšlel že si ho koupim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Hehe, ještě žes nekoupil :D Až na to že Ratchet je svym způsobem taky střílečka, jen ne First person :). Ale jsem za něj taky rád. Trošku mě mrzelo že jsme ho nedostali tehdy s US. Já se těšim na Crysis 2, jeste jsem neměl šanci to někde hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Dalsi hra co uz mam :D to je v pr.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Dalsi hra co uz mam :D to je v pr.. :D hehe, koukam že už si jí hned vrznul do sekce prodám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 jj :D co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 kubas :D ps+ mas jen na rok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 sak ja to pak zas prodlouzim :) za tu polovinu ceny mi to stoji za to :) navic uz to mam stejne dohrany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Ja mam treba ps+ do roku 2014 ;) pak bude ps4 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 myslis ze se PS+ nepresune na PS4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 myslis ze se PS+ nepresune na PS4 ? na to ti nikdo neodpovi,nikdo nevi. PS4 nema stejne zadne ofic datum a nikod nerika,ze jak vyjde ps4 psn skonci. PS2 hry tu bylo jeste hodne let pote,co se objevila ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Psn se urco objevi i na dalsi platforme, ps + urco taky, ale vidim to jako u vity... az za cas. Jsou to jen spekulace, nema cenu to dal rozebirat. Kazdopadne ps+ se vyplati jak nikdy predtim a to se pocita ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Tak si myslím že by v prosinci mohl byt uncharted, nic jineho pod AAA akcni adventurou me nenapada :) Finally, without trying to give too much away we have lined up a critically acclaimed AAA action-adventure title for your December headline game that we are extremely excited about. We hope that you will absolutely love it so make sure you keep watching the blog for our announcement. But before all that, make sure you take the time to enjoy your new November content. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 staci se jit podivat na psn a mrknout se,co tam je za adventury,ja bych se treba ani nedivil za batman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 To by taky nebylo spatne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 myslim že ps+ bude i dal další verzi ps... :D a taky si myslim že každá free hra na ps+ je dobrá ;) crysis super a ratchet taky fajn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 vÁŽNĚ PĚKNÝ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Jabych hrozne moc brala nekdy heavy rain, furt nadnim premejslim ale vzdy do toho skoci neco jinyho, jako treba ted AC3 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 (upraveno) heavy rain neni na psn :) je tam jen demo. Bohužel :( Upraveno Listopad 3, 2012 uživatelem seth123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Heavy rain fakt doporucuju ,jedna z nejlepších her co sem hral . Zatím sem ji dohrál jen jednou hned jak vyšla ,ale každopádně bych chtěl vidět všechny konce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.