deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Jestli myslíte sdílet obsah plusu na dvě konzole tak to samozřejmě de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Ne, ale koupit 4x 90denní najednou, tak jakmile skončí prvních 90 dní, tak se aktivuje dalších 90 :) O sdílení samozřejmě víme, proto píšeme, že do toho půjdeme napůl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 To vim ale bavime se o tom ze kdyz si koupime 4x PS+ na 90 dni tak to bude celkove na 360 ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 sčítá se to, já si koupil v akci 2x12 měsíců, když to bylo za 999 a mám u her datum do 2014:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Já osobně o tom teda pochybuju... Jinak by tam dali rovnou celej rok levněji a ne jen 3 měsíce, to je jen na nalákání nových uživatelů pro + (ano, i jako vánoční akce...). :P já sem se timhle způsobem taky chytil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 oni maji akce,ze je bud levny rocni nebo 3 mesicni. Ja jsem se pred rokem ukliknul a koupil si taky dva roky v jeden den a vse bylo ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Přesně tak, koupenim PS+ se prodlužuje platnost , tedy sčítá se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 tak opet zacina vanocni akce kazde dva dny hra v akci a pro psn+ je 10% dolu, prvni je battlefield 3 891,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Ok takze doufam ze to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 tak opet zacina vanocni akce kazde dva dny hra v akci a pro psn+ je 10% dolu, prvni je battlefield 3 891,- heh :D o prázkách byla akce za 750 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 jestli to teda jde takhle tak to do toha taky jdu :) do kdy je tahle akce, nevíte? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 jestli to teda jde takhle tak to do toha taky jdu :) do kdy je tahle akce, nevíte? :) Deal 1: 90-day PS Plus subscription – Was £11.99/€14.99, now £7.99/€9.99 (save up to 33%). Offer expires 8th December. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 kdyz se divam na tu vanocni nadilku tak vidim,ze 12 je Far Cry 3, 9 big planet kart, 11 hitman a dalsi nepoznam,co vas jeste napada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 kdyz se divam na tu vanocni nadilku tak vidim,ze 12 je Far Cry 3, 9 big planet kart, 11 hitman a dalsi nepoznam,co vas jeste napada? A to bereš kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 A to bereš kde? Podle obrysu na psn ;) Jinak já mám přesně tyto typy také :) Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 8 bych mozna tipnul na NFS MW2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Dotaz .. koupili jsme s Wolfikem PS+ 4x 90dní a pořád máme expiraci 3days.Všimnul jsem si, že "automatic funding" na NO.Když změníme na YES, tak se načte ten "rok"?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Řek bych že ne automatic funding by měl po skončení + koupit nový, ale vy už ho máte. Zkuste počkat těch 30 dní mělo by to naběhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Dotaz .. koupili jsme s Wolfikem PS+ 4x 90dní a pořád máme expiraci 3days.Všimnul jsem si, že "automatic funding" na NO.Když změníme na YES, tak se načte ten "rok"?:) kde mas tu expiraci? u hry? to si ji musis stahnout znova a budes tam mit o ten rok dele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 To jsme si přesně mysleli, půjdu to zkusit, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 (upraveno) Podle obrysu na psn ;)Jinak já mám přesně tyto typy také :) Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Ty Vaše obrysy :) mají být akce? Bohužel sem už delší dobu nebyl ve storu, takže si to sám nemohu potvrdit. už jsem si našel 12 deals na blogu, což je ono. Upraveno Prosinec 5, 2012 uživatelem Tulen.mirek Info jsem si zjistil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 už to nemusíte luštit z obrysů:) seznam produktů v akci 12 Deals of Christmas. poslední dva ještě nejsou zveřejněny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 kde mas tu expiraci? u hry? to si ji musis stahnout znova a budes tam mit o ten rok dele Ja si zaplatil rocni plusko 10.9.2012. A co jsem mel stazeny LBP 2 tak tam byla expirace 10.9.2013. Dneska jsem si dokoupil 90 dni (kdyby nahodou ten muj rok vyprsel driv nez bude nova akce...) A u LBP 2 mam porad expiraci 10.9.2013 Tak jsem na zkousku smazal Machinarium a stahl ho znovu, a najednou se mi objevilo: Koupeno 5.12.2012, expirace 9.12.2013 Takze to +- sedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 (upraveno) hmm tož jako nic proti ale trapné slevy :( samé takové nic moc hry , je divné že maji tam psané do 5. driver ale na našem store je BF3 edit :D odkaz co tam máš je pro rok 2011 :D tu je správnej odkaz http://blog.eu.playstation.com/2012/12/05/the-12-deals-of-christmas-3/ Upraveno Prosinec 5, 2012 uživatelem seth123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 (upraveno) nejvic me dostaly slevy na hry, ktere byly jeste nedavno v ramci PS+ zadarmo XDDDDD jezis sry... omluva :D Upraveno Prosinec 5, 2012 uživatelem kejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.