headhot Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 (upraveno) už to nemusíte luštit z obrysů seznam produktů v akci 12 Deals of Christmas. poslední dva ještě nejsou zveřejněny. to je z minuleho roku!!!!!!!! Upraveno Prosinec 5, 2012 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 to je z minuleho roku!!!!!!!! a kur.va:D soráč, googl mi to vyhodil jako první odkaz:) každopádně už tu někdo postoval ten správnej odkaz výše, takže mrkni tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Tak podle komentářů jak psal jeden na blogu by to mohlo vypadat nějak takto.... #4 One Piece Pirate Warriors #5 Sleeping Dogs #6 MOH: Warfighter #7 NBA2K13 #8 Most Wanted 2 #9 LBP Karting #10 Unfinished Swan #11 Hitman Absolution #12 Far Cry 3 Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 kdyz to budou zajimave ceny,tak bych asi sel do nakupu. Uvidim jestli se vyplati si koupit Hitman a Sleeping, kdyz je tedka edice za 2tis Hitman profi.edition + sleeping dogs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 jo trefil jsem se v NFS :D zajima me klk bude pak stat ten hitman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 mám obavu, že i když budou ceny za polovic, tak nová placka na aukru bude stát míň např. i když je LBP:K na store za 1250Kč, na aukru je nová za 950Kč nebo třeba Far Cry 3 je na store za 1790Kč, na aukru verze Lost Expeditions Edition za litr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 tak kdyz treba FC3 bude za 990,tak furt pro dva je to levne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 tak kdyz treba FC3 bude za 990,tak furt pro dva je to levne to určitě, zase placka se dá po dohrání prodat, ale já jak už mám PSN účtů pro koupi ve dvou (dřiv v 5ti) moc a v PS3 je musím už mazat, což mě nebaví, taky 80GB HDD pro digitální verze her není to nejlepší, že:) což mě přivádí opět k myšlénce, jestli by se nenašel spolehlivý hráč s podobným herním zaměřením jako já pro založení účtu pro společnou a průběžnou koupi her ze Store, pro začátek, co mě tak napadá, mám zálusk např. na Killzone HD, Okami HD, Mass Effect 1, Quantum Conundrum, Gotham City Impostors nebo Oddworld: Stranger's Wrath... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Tak hlásim že už to je na storu... a batman je i s Catwoman dlcčekm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 vyborne,to jsem necekal,ze to bude i dlc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 já právě taky ne :D Jinak jde vám stáhnout Limbo? mě to tahá jen ten unlock.... kde stáhnu hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 v serch dej limbo a tam je pak try demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 (upraveno) Ah... už je odpoved na blogu v komentářích: When you see it in PS Plus, click on ‘Game Page’ and you’ll get the main game from there. Nejde mi to ani tak :( Upraveno Prosinec 5, 2012 uživatelem Hamagen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 právě že neni :( nenajde mi to nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 kde najdu to dlc k batmanovi pls ? já to vidim za normální cenu, ne free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Dej tahat batmana, to DLC se začne tahat jako bundle rovnou k tomu Mimochodem... s Limbem sem si poradil, našel sem si v download listu demo co sem kdysi zkoušel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 tvl to vyhledavani podle jednoho pismena je nejvetsi chujovina, co mohlo SONY vymyslet aaaaaaaaaaaargh...no zkusim to demo najit jak si napsal ty...jinak me jebne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 jak jednoho písmena? dals L I M B O a mas tam limbo :D pravě současné vyhledávání mi příjde lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 jen že to limbo co ti to najde, ti dá možnost download, daš download.... a stáhne ti to jen unlock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 tak si to zkus sosnout z acc kde nemáš PS+, to bude možná ono :D jinak to LIMBO je fakt bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Search > Limbo - ne download, ale Try free trial, stáhnout, nainstalovat a potom z ps+ stáhnout unlock... ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Asi sem slepej ale nikde nevidim Try free trial... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Normalne z hledani otevres limbo, nalevo je obrazek hry, pod tim je Koupit a pod tim stahnout free trial (nebo demo, ted nevim..) chtel sem ti to vyfotit ale vzhledem k tomu ze uz mam nainstalovanou full verzi, tak to tam nemam... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Hráli ste už někdo Limbo? V jakym levelu ste dostali první trofej? Já sem asi v půlce a zatim žádná...dřív sem hrál demo (takže sem trofeje neměl) a teď pokračuju v tý uložený hře....nemůže se stát že to te´d musím hrát od začátku kvuli trofejím? Eomluvám se za doublepost...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Hráli ste už někdo Limbo? V jakym levelu ste dostali první trofej? Já sem asi v půlce a zatim žádná...dřív sem hrál demo (takže sem trofeje neměl) a teď pokračuju v tý uložený hře....nemůže se stát že to te´d musím hrát od začátku kvuli trofejím?Eomluvám se za doublepost...:roll: http://www.ps3trophies.org/game/limbo/guide/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.