Crossi888 Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Leden PS3-Bioshock 2 + Guardians of Middle Earth PS Vita : Jet Set Radio + Pinball Arcade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 tak dneska bez mortalu na vitu:( Nevíš proč? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 tak pro leden mě asi nic moc nenatchlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Nevíš proč? ? melo to byt dneska,ale vita ma vetsinou zpozdeni den, no uvidim. Az budu mit cas mrknu na ofic forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 tak pro leden mě asi nic moc nenatchlo... mortal kombat, bioshock 2, a guardians? :D co víc chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 mortal kombat, bioshock 2, a guardians? :D co víc chceš? ja si teda mylsim,ze fakt pecka hry na januar spokojnost :psp::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 mortal kombat, bioshock 2, a guardians? :D co víc chceš? No tak proste to nejsou hry, ktere by me nejak zaujaly :) jeste ze sem jeste nedohral crysis2 a batmana, tak mam co hrat :D Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 doufam,ze cz store nespada pod rakousko,protoze pro tento region nebude free mortal kombat na vitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 rakousko uhersko už není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 rakousko uhersko už není dekuji za ukazku tve inteligence;) na trolling nemam naladu jinak ten mk jsem nenasel na zadnem z eu uctu free, tak uvidime 21.12. jestli bude update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 doufam,ze cz store nespada pod rakousko,protoze pro tento region nebude free mortal kombat na vitu MK by mel byt v patek, cetl jsem to na blogu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 MK by mel byt v patek, cetl jsem to na blogu. hodis odkaz, vsude je psano 19th Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 hodis odkaz, vsude je psano 19th http://blog.eu.playstation.com/2012/12/19/heads-up-store-update-19th-and-21st-december-2012/ Pokud jsem to dobře pochopil: Availability: All (Releases on Friday 21st) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 http://blog.eu.playstation.com/2012/12/19/heads-up-store-update-19th-and-21st-december-2012/Pokud jsem to dobře pochopil: Availability: All (Releases on Friday 21st) tak super v patek si to zahraji konecne na trophy (mne jde vicemenne abych to mel na svem uctu) Na druhem uctu mam vsechny hry co vysli na vitu,ale neni muj, jenom na pujceni a zahrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 headhot, ale seth má pravdu...je tam v závorce napsané že to není pro německo+rakousko, tak proč by to nemělo být pro cz ? :D ..to je zase ukázka tvé inteligence :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 headhot, ale seth má pravdu...je tam v závorce napsané že to není pro německo+rakousko, tak proč by to nemělo být pro cz ? :D..to je zase ukázka tvé inteligence :D po bitve je kazdy general;) Kdybych videl ty spravne stranky, co napsal ladavi,tak jsem to neresil, bohuzel jsem videl jine stranky a spatne komentare. Tot cele. A kdyz jste tak vsichni chytri,tak jste ty stranky mohli poslat rovnou,kde je ta zmena na 21.12. a ne avizovane na 19.12. Chapu,ze je lepsi trollit,nez pomoc. Taky jsem byl v puberte,kdysi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Tak Mortal Kombat a Knytt pro PS Vitu už jsou na store zdarma, a dokonce i Lego Batman (PSP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Nevíte, do kdy je možnost koupit Plusko za 974Kč na rok? Nemám peníze na účtu a potřebuju se podle toho zařídit =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Do 9. ledna 2013. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Zaujala me v sekci DISCOUNTS hra ODDWORLD - Munch's Oddysee. Ale je to jen "UNLOCK". Je tam napsano "pro ty, co si stahli trial". Bohuzel ten trial jaksi nemuzu nikde najit :( Neresil to nekdo? Bojim se, ze kdyz koupim "unlock" tak ten trial taky nikde nenajdu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Zaujala me v sekci DISCOUNTS hra ODDWORLD - Munch's Oddysee. Ale je to jen "UNLOCK". Je tam napsano "pro ty, co si stahli trial". Bohuzel ten trial jaksi nemuzu nikde najit :(Neresil to nekdo? Bojim se, ze kdyz koupim "unlock" tak ten trial taky nikde nenajdu :( teď jsem trial instaloval, je mezi demíčkama a objevila se tam později (asi včera) než při běžným update ve středu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Zaujala me v sekci DISCOUNTS hra ODDWORLD - Munch's Oddysee. Ale je to jen "UNLOCK". Je tam napsano "pro ty, co si stahli trial". Bohuzel ten trial jaksi nemuzu nikde najit :(Neresil to nekdo? Bojim se, ze kdyz koupim "unlock" tak ten trial taky nikde nenajdu :( Já to zakoupil zde, dej hledat munch a vyjedou ti oboje https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/home/games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 teď jsem trial instaloval, je mezi demíčkama a objevila se tam později (asi včera) než při běžným update ve středu. Diky, bylo to tam. Na novym storu se mi libi styl vyhledavani... ale obcas to holt "NECO" nenajde vubec - viz toto :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Hello, chci se zeptat, když mám s kámošem koupený PS+ na půl a já bych si teď koupil Vitu, můžu ten náš účet aktivovat i na tý Vitě a využívat toho PS+? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Hello, chci se zeptat, když mám s kámošem koupený PS+ na půl a já bych si teď koupil Vitu, můžu ten náš účet aktivovat i na tý Vitě a využívat toho PS+? :D ano, ale pouze tento účet, ve vitěnemůžeš mít více účtů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.