Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

http://blog.eu.playstation.com/2012/12/19/heads-up-store-update-19th-and-21st-december-2012/

Pokud jsem to dobře pochopil: Availability: All (Releases on Friday 21st)

tak super v patek si to zahraji konecne na trophy (mne jde vicemenne abych to mel na svem uctu) Na druhem uctu mam vsechny hry co vysli na vitu,ale neni muj, jenom na pujceni a zahrani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

headhot, ale seth má pravdu...je tam v závorce napsané že to není pro německo+rakousko, tak proč by to nemělo být pro cz ? :D

..to je zase ukázka tvé inteligence :D

po bitve je kazdy general;) Kdybych videl ty spravne stranky, co napsal ladavi,tak jsem to neresil, bohuzel jsem videl jine stranky a spatne komentare. Tot cele.

A kdyz jste tak vsichni chytri,tak jste ty stranky mohli poslat rovnou,kde je ta zmena na 21.12. a ne avizovane na 19.12. Chapu,ze je lepsi trollit,nez pomoc. Taky jsem byl v puberte,kdysi.

Odkaz ke komentáři

Zaujala me v sekci DISCOUNTS hra ODDWORLD - Munch's Oddysee. Ale je to jen "UNLOCK". Je tam napsano "pro ty, co si stahli trial". Bohuzel ten trial jaksi nemuzu nikde najit :(

Neresil to nekdo? Bojim se, ze kdyz koupim "unlock" tak ten trial taky nikde nenajdu :(

teď jsem trial instaloval, je mezi demíčkama a objevila se tam později (asi včera) než při běžným update ve středu.

Odkaz ke komentáři

Zaujala me v sekci DISCOUNTS hra ODDWORLD - Munch's Oddysee. Ale je to jen "UNLOCK". Je tam napsano "pro ty, co si stahli trial". Bohuzel ten trial jaksi nemuzu nikde najit :(

Neresil to nekdo? Bojim se, ze kdyz koupim "unlock" tak ten trial taky nikde nenajdu :(

Já to zakoupil zde, dej hledat munch a vyjedou ti oboje

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/home/games

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu