Readdy_B Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 tak super, já se musel přesvědčit na vlastní oči:) Sleeping Dogs mi v tý vánoční slevě utekly a po Quantum Conundrum jsem pošilhával...to aby se PS+ našinec bál něco na Store zakoupit, že to stejně bude za chvíli Zadara:D http://blog.eu.playstation.com/2013/01/28/playstation-plus-your-february-content/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 tak ten sleeping dogs naprosto chapu a jsem moc rad, chteji vytezit maximum z prodej dlc co vychazi skoro kazdy tyden. A lidi si je koupi radi,kdyz hra bude free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Pro me nic zajimave sleeping dogs vlastnim takze pro me je to zklamani :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 pro me dobry, F1 sem shanel bratrankovi na Vanoce a stalo to litr takze pohoda :D aspon muzem hrat spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Pro me nic zajimave sleeping dogs vlastnim takze pro me je to zklamani :( tak ho prodej dokud ma jeste nejakou dobrou cenu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Ja svoje hry neprodavam :) sbiram je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Ja svoje hry neprodavam :) sbiram je neboj casem te to prejde jako mne, mam doma pres 150ks na ps3 a jsem rad,ze kdyz to vyjde na psn+ tak to muzu prodat. Uz nakupuji jen hry a vubec je nehraju. Vetsinu mam jeste v origo obalu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 tak proc je kupujes? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 tak proc je kupujes? :D protoze jsou levne v akci a tomu nemuzu odolat. To same mam i na psn,kdyz je neco v akci. bohuzel uz tedka neco sdilet se nevyplati,pokud nejsi vlastnikem uctu a emailu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 jak rika otec " no nekup to " :D , jo s tema uctama mas pravdu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 neboj casem te to prejde jako mne, mam doma pres 150ks na ps3 a jsem rad,ze kdyz to vyjde na psn+ tak to muzu prodat. Uz nakupuji jen hry a vubec je nehraju. Vetsinu mam jeste v origo obalu:) Takovou sbirku neplanuju a pak si koupim PS4 takze to zas bude jina, kupuji si jen hry o kterych vim ze me budou bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Tak tenhle měsíc mě potěšil. Sleeping Dogs i Quantum Conundrum jsem si chtěl koupit, ale takhle to je rozhodně lepší. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 no jeste jsem zvedavej, jestli tam bude nejaky dlc jako tomu bylo u batmana,bylo by to fajn a trophy lvl na platinu je 3/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Taky jsem rád že tam je sleeping Dogs sám bych si ho nekoupil, protože tam není MP ale i tak si ho rád zahraju :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 No paráda kdo by to před rokem řek co bude vycházet na plusku. Sleeping Dogs sem zrovna chtěl kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 celkem pěknej obsah :) fakt by mě zajímali výnosi z PS+ a kolik z měsíční částký ide k výrobci jak rika otec " no nekup to " :D , jo s tema uctama mas pravdu no to sdílení je fakt katastrofa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 to nebylo mysleno konkretne :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 ty F1 vyšli někdy před vánocema? Mám z nich celkem radost. Sleeping mám doma placku a ještě nedohranou. Stíháte ty hry z ps+ vůbec hrát? Já teda vůbec, takže zjišťuju, že to pro mne snad ani nemá cenu to předplatný :-( Ke slepping, pokud jsem si kupoval limitku. Savy z ní mi normálně půjdu na digi verzi z ps+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Jo vysly.Mely by fungovat.Ja to tak nejak celkem stiham a to mezitim hraju jine hry co na + nevysly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Těžko říct, některé hry to berou, některé ne... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 stejne se moc nevyplatí ho prodávat, když nová hra stojí +/- 600. Já bych za použitou dal max 350. Já se stejně ptal čistě ze zvědavosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 ty F1 vyšli někdy před vánocema? Mám z nich celkem radost. Sleeping mám doma placku a ještě nedohranou. Stíháte ty hry z ps+ vůbec hrát? Já teda vůbec, takže zjišťuju, že to pro mne snad ani nemá cenu to předplatný :-(Ke slepping, pokud jsem si kupoval limitku. Savy z ní mi normálně půjdu na digi verzi z ps+? Jestli je to na store jako Bluray hra tak ano, jestli jako PSN tak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Nvm co rict, na jedne strane PS+ hry jsou super, na druhe jak rekl Tulen, nestiham je hrat vubec, obnovil jsem PS+ od zari, kdy tam dali RDR, stahnul jsem, ale od te doby jsem ji jeste ani nespustil, NESTIHAM !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Po 2 letech, co jsem měl Xko jsem se vrátil k PS3 a vůbec nelituju. PS+ je bezkonkurenční. Také nestíhám hry hrát ale někdy v budoucnu si na to určitě najdu čas a nikdo mě neuvidí. Zatím na Plusku vycházejí hry, které jsem neměl možnost hrát nebo o kterých jsem přemýšlel ale nekoupil. A teď Sleeping Dogs, co víc si můžu přát? I love Sony =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Nvm co rict, na jedne strane PS+ hry jsou super, na druhe jak rekl Tulen, nestiham je hrat vubec, obnovil jsem PS+ od zari, kdy tam dali RDR, stahnul jsem, ale od te doby jsem ji jeste ani nespustil, NESTIHAM !!! nechápu :D když mám co hrát tak proč kupovat další hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.