Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

tak super, já se musel přesvědčit na vlastní oči:) Sleeping Dogs mi v tý vánoční slevě utekly a po Quantum Conundrum jsem pošilhával...to aby se PS+ našinec bál něco na Store zakoupit, že to stejně bude za chvíli Zadara:D http://blog.eu.playstation.com/2013/01/28/playstation-plus-your-february-content/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

neboj casem te to prejde jako mne, mam doma pres 150ks na ps3 a jsem rad,ze kdyz to vyjde na psn+ tak to muzu prodat. Uz nakupuji jen hry a vubec je nehraju. Vetsinu mam jeste v origo obalu:)

Takovou sbirku neplanuju a pak si koupim PS4 takze to zas bude jina, kupuji si jen hry o kterych vim ze me budou bavit.

Odkaz ke komentáři

ty F1 vyšli někdy před vánocema? Mám z nich celkem radost. Sleeping mám doma placku a ještě nedohranou. Stíháte ty hry z ps+ vůbec hrát? Já teda vůbec, takže zjišťuju, že to pro mne snad ani nemá cenu to předplatný :-(

Ke slepping, pokud jsem si kupoval limitku. Savy z ní mi normálně půjdu na digi verzi z ps+?

Odkaz ke komentáři

ty F1 vyšli někdy před vánocema? Mám z nich celkem radost. Sleeping mám doma placku a ještě nedohranou. Stíháte ty hry z ps+ vůbec hrát? Já teda vůbec, takže zjišťuju, že to pro mne snad ani nemá cenu to předplatný :-(

Ke slepping, pokud jsem si kupoval limitku. Savy z ní mi normálně půjdu na digi verzi z ps+?

Jestli je to na store jako Bluray hra tak ano, jestli jako PSN tak ne

Odkaz ke komentáři

Po 2 letech, co jsem měl Xko jsem se vrátil k PS3 a vůbec nelituju. PS+ je bezkonkurenční. Také nestíhám hry hrát ale někdy v budoucnu si na to určitě najdu čas a nikdo mě neuvidí. Zatím na Plusku vycházejí hry, které jsem neměl možnost hrát nebo o kterých jsem přemýšlel ale nekoupil. A teď Sleeping Dogs, co víc si můžu přát? I love Sony =)

Odkaz ke komentáři

Nvm co rict, na jedne strane PS+ hry jsou super, na druhe jak rekl Tulen, nestiham je hrat vubec, obnovil jsem PS+ od zari, kdy tam dali RDR, stahnul jsem, ale od te doby jsem ji jeste ani nespustil, NESTIHAM !!!

nechápu :D když mám co hrát tak proč kupovat další hry

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu