kovator Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Dnes mi přišel na mail kód na psn + na měsíc zdarma tak si říkám co dám si měsíc když mi to akorát skončilo nedávno ale ten kor mi to nechce vzít tak se chci zeptat jestli má někdo stejný problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 jestli ti to piše, že je neplatný máš smolu, to se mi stalo poprvé, podruhé co mi došel byl funkční ale musíš zadat kartu ale tu můžeš po zapsání smazat a nic ti to z ní nestrhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 a c0 kdyz tu kartu tam nemam zadanou ani ted myslis ze by mi ten cod fachal? kdyz ji tam zadam?no zkusim to aspon zato nic nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 a c0 kdyz tu kartu tam nemam zadanou ani ted myslis ze by mi ten cod fachal? kdyz ji tam zadam?no zkusim to aspon zato nic nedam Je to tak trochu od Sony o.jeb a stejně je to i třeba i s kupóny na PPC kampaně u Googlu. Chtějí zadat kartu a zároveň je aktivní automatické prodloužení, takže když si to zapomeneš vypnout, automaticky se ti strhnou peníze na další 3 měsíce, takže bacha na to:) Cílem je získat, co nejvíc předplatitelů a né rozdávat dárky Zadara... Jo, na US Store je ke stažení beta Crysis 3, takže odpoledne asi bude i na EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Je to tak trochu od Sony o.jeb a stejně je to i třeba i s kupóny na PPC kampaně u Googlu. Chtějí zadat kartu a zároveň je aktivní automatické prodloužení, takže když si to zapomeneš vypnout, automaticky se ti strhnou peníze na další 3 měsíce, takže bacha na to:) Cílem je získat, co nejvíc předplatitelů a né rozdávat dárky Zadara...Jo, na US Store je ke stažení beta Crysis 3, takže odpoledne asi bude i na EU. Ja uz to tam vidim... https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/crysis-3-open-beta/cid=EP0006-BLET70029_00-GBETACRYSI000001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Jestli je to na store jako Bluray hra tak ano, jestli jako PSN tak ne No nevim, ale pokud na PSN napsano DISC only tak to asi neudelaji solo verzi ke stazeni pro PSN+... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 ach jo zase mi to nebere tu creditku nevim proc jeto mesic zpet co sem to zadaval a normalne to slo dnes to tam chci dat znova a pise mi to Please enter a valid credit card number :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 tak to je asi tím, že neumíš opsat číslo z karty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Hm kdyby to bylo tak jednoduchý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzetdur23 Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Chci se zeptat ...ty hry, jako Bioshock,Infamous, Mortal Kombat, tak budou tam přesně až do 6. února, kdy přijdou nový? :) chci do tý doby stihnout PS+ koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 To se asi nevi misto jakych her se to obmeni ale rekl bych ze pryc pujde bioshock mortal a guardians of middle earth. ty 3 byly nove v ledne tak pujdou asi pryc no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal23 Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 6. unora tam maji bejt 3 novy gamesy na ps3 takze bych rekl ze tam ten bioshock a mortal nebudou, infamous2 tam nejspis zustane jeste.... http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-oznamila-unorovy-playstation-plus-game-collection-172776 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Dle oficiálního EU PS blogu: Leaving the Plus Service in February: 6th February: BioShock 2 6th February: Ratchet and Clank All 4 One 6th February: Cubixx HD 13th February: Jet Set Radio 20th February: Pinball Arcade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 co se tyce (ne)akceptace karet, sam sem to nepochopil.. kartu od jedny banky to bere od druhy ne, obe visa electron obe debetky, obe s cipem a emboss... cili sam netusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 ja po celou dobou pouzivam internetovou kartu specialne vydanou od banky jen na ucely nakupu z netu. Nikdy jsem z ni nemel problem,akorat umoznuje pouze 1 nakup denne z psn. Po prvnim nakupu mi napise,ze neni valid, 1 minutu po pulnoci,je zase mozny nakup. Chvili jsem si na to zvykal,ale beru to spise jako bezpecne opatreni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Kazdou kartu kterou vyda kterakoliv banka musi aktivovat na platby na internetu. Jak pise headhot tak jsou karty jen na tyto platby ale i normalni aktivovane funguji.... Ja objednavam s platim pres net milion veci za mesic. Jak telefon tak ebay tak psn tak aukro atd atd limit mam 20000 ,- denne a problem jsrm nikdy nemel. Treba na aukru jeden den i 5 plateb kartou + treba 2-3 platby na psn. Naprosto bez problémů Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 samozrejme karty aktivovany pro platby po netu obe fungujou vsade, jen jedna z nich nejde pridat do psn - invalid card... ale paypal, cesky eshopy atd jedou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 samozrejme karty aktivovany pro platby po netu obe fungujou vsade, jen jedna z nich nejde pridat do psn - invalid card... ale paypal, cesky eshopy atd jedou... Jedine u psn se kontroluje a zadava adresa majitele a presne jak je registrovana u banky tak musi byt zapsana v psn kde rozhoduji i velka a male pismena a diakritika. Mrl jsem taky takovy problem. Adresa je na honech I a v bance napsali na honech 1 a uz byl problem. Zkus zkontrolovat i toto. U me to pomohlo . Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Jedine u psn se kontroluje a zadava adresa majitele a presne jak je registrovana u banky tak musi byt zapsana v psn kde rozhoduji i velka a male pismena a diakritika. Mrl jsem taky takovy problem. Adresa je na honech I a v bance napsali na honech 1 a uz byl problem. Zkus zkontrolovat i toto. U me to pomohlo .Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 adresu mam vzdy falesnou i jmeno,kdyz jsem nakupoval na ruznych uctech. I na svem main uctu to tak mam. Spis bude problem u tech uzivatelu,ze nevi jak maji napsat cislo karty a podobne.Problem nebude v kartach,ale v uzivateli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 no nevim co je teda ume za problem protoze sem jeden mesic to tam zadaval a o mesic pozdeji sem to tam chtel zadat znova uplne stejne a uz to nefungovalo adresu vsechno ostatni mi to vzalo jen mi to pise ze mam blbe zadane cislo karty nebo ze neni platne coz je blbost vsude jinde mi to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 pls muze mi nekdo poradit jak mam teda zadat to cislo karty aby mi ji vzalo?adresu a vse ostatni mi to bere jen u te karty mi to pise ze mam zadat platne cislo karty ale ta karta ja platna vsude jinde mi jde jen u psn mi to najednou blbne jak sem psal vyse nedavno sem tu samou kartu tam mel ted se proklinam ze sem to vymazal:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 A sou na kartě peníze?Uplně stejnej problem sem mněl i já.Jednou mi ta karta fungovala,ale pak sem vymazal platební udaje a když sem ji chtěl po čase zase zadat tak to nešlo a psalo to taky špatný číslo karty.Dělalo to kvuli tomu že na kartě nebyla v tu dobu ani koruna.Nechtěl sem nic kupovat,ale jenom tam tu kartu zadat na pozdějc.Nějak si to ověřuje jestli tam máš peníze a pokud ne kartu ti to nevezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Únorové PS3 hry už jsou dostupné ke stáhnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal23 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Paráda ja tam koukal tak ve 12 a ještě tam nic novýho nebylo :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Můžete napsat jaké já tam ještě nekoukal dik Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.