Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

a c0 kdyz tu kartu tam nemam zadanou ani ted myslis ze by mi ten cod fachal? kdyz ji tam zadam?no zkusim to aspon zato nic nedam

Je to tak trochu od Sony o.jeb a stejně je to i třeba i s kupóny na PPC kampaně u Googlu. Chtějí zadat kartu a zároveň je aktivní automatické prodloužení, takže když si to zapomeneš vypnout, automaticky se ti strhnou peníze na další 3 měsíce, takže bacha na to:) Cílem je získat, co nejvíc předplatitelů a né rozdávat dárky Zadara...

Jo, na US Store je ke stažení beta Crysis 3, takže odpoledne asi bude i na EU.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tak trochu od Sony o.jeb a stejně je to i třeba i s kupóny na PPC kampaně u Googlu. Chtějí zadat kartu a zároveň je aktivní automatické prodloužení, takže když si to zapomeneš vypnout, automaticky se ti strhnou peníze na další 3 měsíce, takže bacha na to:) Cílem je získat, co nejvíc předplatitelů a né rozdávat dárky Zadara...

Jo, na US Store je ke stažení beta Crysis 3, takže odpoledne asi bude i na EU.

Ja uz to tam vidim...

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/crysis-3-open-beta/cid=EP0006-BLET70029_00-GBETACRYSI000001

Odkaz ke komentáři

ja po celou dobou pouzivam internetovou kartu specialne vydanou od banky jen na ucely nakupu z netu. Nikdy jsem z ni nemel problem,akorat umoznuje pouze 1 nakup denne z psn. Po prvnim nakupu mi napise,ze neni valid, 1 minutu po pulnoci,je zase mozny nakup. Chvili jsem si na to zvykal,ale beru to spise jako bezpecne opatreni.

Odkaz ke komentáři

Kazdou kartu kterou vyda kterakoliv banka musi aktivovat na platby na internetu. Jak pise headhot tak jsou karty jen na tyto platby ale i normalni aktivovane funguji....

Ja objednavam s platim pres net milion veci za mesic. Jak telefon tak ebay tak psn tak aukro atd atd limit mam 20000 ,- denne a problem jsrm nikdy nemel. Treba na aukru jeden den i 5 plateb kartou + treba 2-3 platby na psn. Naprosto bez problémů

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

samozrejme karty aktivovany pro platby po netu obe fungujou vsade, jen jedna z nich nejde pridat do psn - invalid card... ale paypal, cesky eshopy atd jedou...

Jedine u psn se kontroluje a zadava adresa majitele a presne jak je registrovana u banky tak musi byt zapsana v psn kde rozhoduji i velka a male pismena a diakritika. Mrl jsem taky takovy problem. Adresa je na honech I a v bance napsali na honech 1 a uz byl problem. Zkus zkontrolovat i toto. U me to pomohlo .

Odkaz ke komentáři

Jedine u psn se kontroluje a zadava adresa majitele a presne jak je registrovana u banky tak musi byt zapsana v psn kde rozhoduji i velka a male pismena a diakritika. Mrl jsem taky takovy problem. Adresa je na honech I a v bance napsali na honech 1 a uz byl problem. Zkus zkontrolovat i toto. U me to pomohlo .

adresu mam vzdy falesnou i jmeno,kdyz jsem nakupoval na ruznych uctech. I na svem main uctu to tak mam. Spis bude problem u tech uzivatelu,ze nevi jak maji napsat cislo karty a podobne.Problem nebude v kartach,ale v uzivateli.

Odkaz ke komentáři

no nevim co je teda ume za problem protoze sem jeden mesic to tam zadaval a o mesic pozdeji sem to tam chtel zadat znova uplne stejne a uz to nefungovalo adresu vsechno ostatni mi to vzalo jen mi to pise ze mam blbe zadane cislo karty nebo ze neni platne coz je blbost vsude jinde mi to jde

Odkaz ke komentáři

pls muze mi nekdo poradit jak mam teda zadat to cislo karty aby mi ji vzalo?adresu a vse ostatni mi to bere jen u te karty mi to pise ze mam zadat platne cislo karty ale ta karta ja platna vsude jinde mi jde jen u psn mi to najednou blbne jak sem psal vyse nedavno sem tu samou kartu tam mel ted se proklinam ze sem to vymazal:(

Odkaz ke komentáři

A sou na kartě peníze?Uplně stejnej problem sem mněl i já.Jednou mi ta karta fungovala,ale pak sem vymazal platební udaje a když sem ji chtěl po čase zase zadat tak to nešlo a psalo to taky špatný číslo karty.Dělalo to kvuli tomu že na kartě nebyla v tu dobu ani koruna.Nechtěl sem nic kupovat,ale jenom tam tu kartu zadat na pozdějc.Nějak si to ověřuje jestli tam máš peníze a pokud ne kartu ti to nevezme.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu