Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

taky jsem uvazoval o tom,ze si to koupim za 249,- ,ale uz jsem se poucil, ze hra co ma hodne dlc,byva casem na psn+ zdarma. Viz batman, dogs atd. A prvni dil uz byl free,takze ja si pockam. Jeste nemam ani dohrany hry z psn+ tak proc utracet.

Mozna nakup s nekym, to uz fakt vychazi levne,ale musel bych najit free slot na ps3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stiahol som si sleeping dogs a nemam to na celej telke... lebo mám ešte staré CRTčko čo dá rozlíšenie 4:3 a všetky hry aj co som mal na ps2 a aj na ps3 mi idu na celú obrazovku len to sleeping dogs je v pomere 16:9 a chcel by som ho v 4:3.. neda sa to niekde nastaviť v tej hre? lebo všetky ostatné ps3 tituly idú v pohode na celej obrazovke v pmere 4:3

Odkaz ke komentáři

sakra mohli dát MGS HD na ps3 :( bych byl rači jak za ME3 aspoň budu mot po roce vytáhnout BD z mechaniky a má digi kolekce ME bude kompletní :D

Jojo taky si zkompletuju digitální verze ;) A MGS by taky pro mě bylo lepší na PS3, na Vitě už mam a takhle bych si aspoň zahrál Peace Walker.

Odkaz ke komentáři

deepe jako pochop, ME3 byla moje první hra z předobjednávky, za hru jsem dal tehdy 1900 i s poštou do té doby jsem dal za hru max 600-800, teď se dá colectorka sehnat za 420 kč nová a aby mě dorazili daji ME3 do PS+, vykašlal bych se něco předobjednávat

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu