Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak z ME3 jsem celkem nadšený, ale zbytek mě nijak neláká (možná ještě Joe Danger, ale DoA určitě hrát nebudu). Hlavně čekám, až/jestli vyjde opravdová trilogie, kde budou zahrnuty všechny DLC, protože to, co teď vyšlo za trilogii, to je mi k ničemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

27. února 2013, budou mít všichni členové PlayStation Plus možnost stáhnout si zcela zdarma HD remake prvního dílu série God of War

tak jsem zvedavy jestli to tam dneska bude

no fakt, že jo:thx: maj ho tam https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/god-of-war-hd/cid=EP9000-NPEA00255_00-GGODOFWARH000001

Odkaz ke komentáři

Kozy mám rád moje omluva býl jsem na tom že se tady bavíme jenom o GoW HD

:eek::banghead::beer:

Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2

V pořádku :D jen ještě malinkaty rýpnutí.....psn+ si platíme ne? Nic není zadarmo :)

Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

V pořádku :D jen ještě malinkaty rýpnutí.....psn+ si platíme ne? Nic není zadarmo :)

Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2

platíme, ale zase za litr mám v plusku zatím 25 her na rok (to je víc než dost ne?)...a další na cestě:), takže poměr cena/výkon mého PS+ stále stoupá...

Odkaz ke komentáři

Nevite nekdo co tam bude za nov hry? A kdy? :)

O tři strany zpět to už někdo postoval, ještě jednou zde: http://blog.eu.playstation.com/2013/02/22/playstation-plus-your-march-update/

Docela jsem koukal, jak zařadili do PS+ MP Uncharted 3 a SP je zařazen jako placený, to jsou mi novoty.

Upraveno uživatelem Readdy_B
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu