seth123 Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 ne je to hodinovej trial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 aha dik,neda se nekde zjistit co bude za hry na PS + zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 http://blog.eu.playstation.com/2013/02/22/playstation-plus-your-march-update/ kdybys trošku hledal je to v posledním příspěvku na předchozí straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Tak z ME3 jsem celkem nadšený, ale zbytek mě nijak neláká (možná ještě Joe Danger, ale DoA určitě hrát nebudu). Hlavně čekám, až/jestli vyjde opravdová trilogie, kde budou zahrnuty všechny DLC, protože to, co teď vyšlo za trilogii, to je mi k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Myslíte, že když si stáhnu z PS+ hru, která je úplně zdarma (např. Sleeping Dogs) a pak do něj zakoupím DLC, zůstane mi hra i po vypršení PS+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 ne nezustane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Ty vole MGS na Vitu sem zrovna dneska koupil... Sony už neví jaký větší pecky by tam dávala :) :)Tak a teď budu mit všechny Mass Effecty, ze bych si je zahral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 zustane ti jen dlc... hru pak bud znova dokoupis, nebo prodlouzis ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 :)Tak a teď budu mit všechny Mass Effecty, ze bych si je zahral? tys ten ME1 ještě nehrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 tys ten ME1 ještě nehrál? :roll: já ho ještě ani nestáh:cheesygrin: ale přísahám, že je dám v jednom kuse:coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 To pochybuju Myslíte, že když si stáhnu z PS+ hru, která je úplně zdarma (např. Sleeping Dogs) a pak do něj zakoupím DLC, zůstane mi hra i po vypršení PS+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 27. února 2013, budou mít všichni členové PlayStation Plus možnost stáhnout si zcela zdarma HD remake prvního dílu série God of War tak jsem zvedavy jestli to tam dneska bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 (upraveno) tak God of War HD už je ke stažení,stačí vyhledat,už stahuju :) Upraveno Únor 27, 2013 uživatelem wain Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 27. února 2013, budou mít všichni členové PlayStation Plus možnost stáhnout si zcela zdarma HD remake prvního dílu série God of War tak jsem zvedavy jestli to tam dneska bude no fakt, že jo:thx: maj ho tam https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/god-of-war-hd/cid=EP9000-NPEA00255_00-GGODOFWARH000001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Dotaz, je tam ten GoW ještě dnes? Edit: už to čtu... je k mání po dobu dvou týdnů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Tak pro mě zklamani :( demo je stejně jako to sp video co tu už chvilku koluje a za 20min dohraje :( trošku to odflakli :( Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Zklamání? Člověk vam něco nabídne zdarma a ještě se stěžujte Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 figy ty o kozy a rowan o vozy :D komentoval nove demo gowka ne gow HD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Kozy mám rád moje omluva býl jsem na tom že se tady bavíme jenom o GoW HD :eek::banghead::beer: Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Kozy mám rád moje omluva býl jsem na tom že se tady bavíme jenom o GoW HD:eek::banghead::beer: Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 V pořádku :D jen ještě malinkaty rýpnutí.....psn+ si platíme ne? Nic není zadarmo :) Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 V pořádku :D jen ještě malinkaty rýpnutí.....psn+ si platíme ne? Nic není zadarmo :)Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 platíme, ale zase za litr mám v plusku zatím 25 her na rok (to je víc než dost ne?)...a další na cestě:), takže poměr cena/výkon mého PS+ stále stoupá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 platíme, ale zase za litr mám v plusku zatím 25 her na rok (to je víc než dost ne?)...a další na cestě:), takže poměr cena/výkon mého PS+ stále stoupá... O tom se ani nebavme přece :) Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Nevite nekdo co tam bude za nov hry? A kdy? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 ME3, dead or alive 5 a ještě cosi :) a příští týden a na vitu bude mgs hd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 (upraveno) Nevite nekdo co tam bude za nov hry? A kdy? :) O tři strany zpět to už někdo postoval, ještě jednou zde: http://blog.eu.playstation.com/2013/02/22/playstation-plus-your-march-update/ Docela jsem koukal, jak zařadili do PS+ MP Uncharted 3 a SP je zařazen jako placený, to jsou mi novoty. Upraveno Únor 28, 2013 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.