seth123 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 http://blog.eu.playstation.com/2013/03/22/playstation-plus-your-april-update/ Entering PS Plus in April: 3rd April: Okami HD 3rd April: Lord of the Rings: War in the North 3rd April: The Cave 10th April: Zero Escape: Virtue’s Last Reward 24th April: Thomas Was Alone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 super, na lotro se těšim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 je to dost dobrá hra take low diablo ve 3d ale taky má dost bugů, platina je na ní uplně směšná stačí to dohrát na nějtěžší obtížnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 tak já sem nikdy nehrál hry tak, abych z toho měl trofeje, takže tohle by mohla být moje první :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 tu hru ale musíš dohrát 3x :D a občas přes ty bugy to fakt nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 tak to asi těžko bude platina, málo kdy hru hraju víckrát a jen kvuli trofeji... :D :roll: nemam rád hry u kterých si rovnou nemůžeš nastavit hard, ale musíš to projít na lehkou úroveň, to mi kolikrát přijde zbytečný když si stoupnu doprostřed, všichni do mě střílí ale neumíram... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 hard je lehčí jak normal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 po prvnim hrani jsi okolo 80% a opravdu to musis projit 3x. Ono to neni tezky,ale dlouhy. Ja to nekdy dokoncim,ale ted jsem liny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 těším se na pán prstenů doufám že se tu nějak dohodneme a zahrajem splu v partě?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS365DAY akce 3 mesice zdarma k rocnimu predplatnemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AJRimmer Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS365DAY akce 3 mesice zdarma k rocnimu predplatnemu ja si řikal před týdnem když sem si ho kupoval, že tahle akce byla před chvili takže to zas nějakou dobu nebude ..... kur** fix :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 funguje to pouze pro zakoupeni na psn nebo taky pri uplatneni zakoupeneho kodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 (upraveno) Já mam ale ♥♥♥♥♥ smůlu, Zero Escape sem nedávno koupil. Nicméně, nejlepší handheldovka. Jeden z nejlepších příběhů v historii videoher. Určitě zahrajte. Upraveno Březen 22, 2013 uživatelem deepthroat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Na Store je již pro pluskaře zdarma k dispozici: Okami, Cave, LOTR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 A taky demo Injustice: Gods among us a update pro PS Home - Pottermore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 kdyby někdo chtěl někdy dát LOTR mulťák tak nick mám : zahous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 ted to instaluju, mam te i v pratelich hned dame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Pridejte si me na lotr francouz123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 ten hledam lidi na lotra muj nick je kovator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 ten hledam lidi na lotra muj nick je kovator Akorát jse to instaloval...stojí to za to? Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Akorát jse to instaloval...stojí to za to?Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 na jedno dohrani je to super, grafika a i story je fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 až na obrovské množství bugu je to dobrá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Já to nějak nechápu já myslel že je to hra s typem deathmatch atd? nebo to je potom až prolezu to co mám?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 to si pleteš s lotr:conquest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 až na obrovské množství bugu je to dobrá hra ja jsem moc bugu nespozoroval,nebo mi asi nevadili:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.