Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak to je super,takze teoreticky pujdou vsechny hry,co mam koupene na main uctu nahrat i na ps4. Takze vlastne ztrati smysl vubec vlastnit ps3

PS4 nepusti PS3 hry

problem bude ale asi v tom ze to nepujde koupit na pul takze se bude muset platit plna cena

je mozne ze dal pujde sdilet ps+ ucet jen ten multak bude moct hrat jen jeden

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tady k těm cenám.. je to z české stránky playstation na fb...

Na E3 byla konečně oznámena i cena PS4, která činí 399€! V Americe je jako vždy o něco levnější a to za 399$. Což je o dvě stovky levnější než 60GB model na startu PS3. České ceny zatím nevím a zřejmě ještě delší dobu nebudeme. Tipujeme, že budou okolo 12990,-.

Výbornou zprávou je také, že PS4 nebude žádným způsobem omezovat bazarové hry" Vše bude fungovat jako doteď na PS3, případně bude záležet na samotném vydavateli jakou ochranu si ke hře dá.

Novinkou (pro někoho špatnou) je, že multiplayer bude na PS4 pouze pro PS Plus účty, tedy podobně jako placený Xbox Live Gold účet u konkurence. Samozřejmě ale dál budou platit hry zdarma a tak například Pluskaři získají hned při vydání konzole závody DriveClub.

Další info zde http://www.eurogamer.cz/articles/2013-06-11-sony-ukazalo-ms-prostredniek-ps4-bez-adne-drm-a-navic-o-100-euro-levnji

Odkaz ke komentáři

blázne kdo vi jestli budes za rok hrát. Mě říct před třema rokama, že budu hrávat na konzolí budu si myslet, že si blázen

nekdo cumi na tv cely zivot a nekdo hraje cely zivot hry a treba jen na playstationu. Kdzy jsem to vydrzel od roku 1995,tak proc bych to tedka vzdaval. A jak pise deep bude sleva investuju 5000 tis a mam 5 let online zdarma:)

Odkaz ke komentáři

Hmm, tak opravdu nevím, zda mám prodlužovat plusko, kdyby tak byla nějaká akce

Tak záleží kdy ti končí :) akce bývají dost často, já prodlužoval PS+ zatim dvakrát pokaždý v srpnu za 1000Kč. Ale těžko říct jestli tyhle akce budou pokračovat v souvislosti s PS4

Odkaz ke komentáři

az vyjde ps4, tak bude psn+ "povinne" ,takze se slevama bych moc nepocital. Na xboxu jsou ty akce ojedinele,takze radsi nakoupit jestli bude opet srpnova akce. Zatim rok 2015 to jisti,ale jistejsi to bude do roku 2020 a priprava na ps5:D

Jinak jsem tedka koukal,ze se psn 90 dni pridava i k ovladacum sony na ps3

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu