deepthroat1468623923 Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Tak nová várka her se stahuje a můj 750GB disk je oficiálně zaplněn... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steph Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Zdravim, chci se zeptat k clenstvi PS+..asi to bude dost trivialni dotaz, ale mam clenstvi uz nakej ten patek a neni mi furt uplne jasny jak to je s hrama po vyprseni clenstvi, ktere si clovek koupi ve sleve.. Ve zdejsi FAQ jsem se docetla, ze by mely fachat i po vyprseni, spravne? (Q: Zablokují se mi i hry, které jsem pořídil v rámci PS+ ale jen se slevou, ne zdarma? A: Ne. Hry a vše ostatní co pořídíte se slevou v rámci PS+ můžete využívat i po vypršení členství.). Ovsem me napr. hra I Am Alive, kterou jsem pri sleve upgradovala na full game, po vyprseni clenstvi hrat nesla a vratila se jen na demo verzi :( Clenstvi mam vzdycky jednou za cas na 90 dni...Tak bud to chapu blbe anebo neco delam blbe? A rovnou se zeptam jako blbec - kdyz si clovek koupi hru za plnou cenu a je zaroven clenem, tak mu po vyprseni clenstvi, hra ma logicky zustat pristupna k hrani, pripadne kdykoliv k obnovitelnemu stazeni, ze ano? Predem diky za zasveceni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Ano, chápeš to správně. Z tim I am Alive je to zvláštní, hra by měla fungovat i po vypršení +, zkus stáhnout ještě jednou z download listu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 (upraveno) Nebyl to s tím I Am Alive pouze trial ps plus? Btw. koukám, že Uncharted 3 singleplayer ani nejde spustit, zapomněli tam dát 2D movie pack ...snad to brzy vyřeší Upraveno Červen 12, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 čaute jak je to s tím uncharted 3 singlačem?ja to hledal a nemuzu to najit..nemuzete mi sem kdyz tak hodit nejakej odkaz pls'?pokud je to tedy zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Myslim ze hry na rok jeste nejsou vymenene... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 (upraveno) https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/uncharted-3-drake's-deception-single-player/cid=EP9000-BCES01176_00-UNCHARTED3SPPLUS Tady je odkaz na pluskový Uncharted 3, snad už je to opravená funkční verze Edit: Je to tak, už se v download listu objevily ke stažení 2D a 3D Movies, celkem tedy 36 GB dat. Upraveno Červen 13, 2013 uživatelem RiderMaza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Hry jsou stažené včetně tekkena, firmy myslis jaké a kde nic tam nemám.... Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 2D movie pack a 3D movie pack pro Single Uncharted 3 už je na storu, stačí "znovu" koupit z PS plus sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Už jsem to psal o dva posty výše ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 U3: Musím stáhnout znovu hru nebo stačí 2D a 3D Movies z Download Listu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 muzete mi jen prosim vas rict jaky je mezi tim rozdil ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Stačí jen Movies k tomu. Aby šla hra spustit, musí být stáhnut Single Player, Free To Play Multiplayer a pak 2D a 3D Movies. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Stačí jen Movies k tomu.Aby šla hra spustit, musí být stáhnut Single Player, Free To Play Multiplayer a pak 2D a 3D Movies. Nemusím F2P MP když nebudu hrát ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Musíš, mulťákem spouštíš hru, single je v téhle verzi něco jako "addon" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 kde ten tekken? nikde sem ho nenasel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 napis do search tekken a ono uz to najde tekken revolutions Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 hele a ten tekken není součástí nabídky ps+, nebo ano? Tyjo teď se pokouším už od včerejšího večera stáhnout, Xcom, LTBK, ale vždy se mi stáhne jen část, potom se to sekne a nerozjede se to do té doby, než ps nerestartuju... :/ takže mi to celou noc a dopoledne běželo zbytečně... :D a to U3 musím teda stáhnou všechny ty části abych si mohl zahrát sp? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 tekken je f2p a je to celkem dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Chudaci Nemci museji za Tekkena platit, zaklad je jen 8 fighters zbytek je za $$$, ale porad lepsi nez XBone Killer Instinct jen jeden je free zbytek za $$$ lol. Co se tyce UC3 tusim, ze se ma stahovat SP + 2D/3D movies cast, pokud nemas 3D TV pak staci 2D movies. EU Plusko mame super free hry, ale E3 slevy jsou fakt na shit. US maji mnohem lepsi slevy navic, jeste v PS Home meli E3 promoci free PS+ trial, PSM hry, dynamicke tematy a Killzone Mercenary MP beta . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 (upraveno) a to jsi vycetl,kde se za tekkena musi platit? Postavy ziskavaji vsichni za body, ja mam 12 postav a jeste 7 dni prihlaseni a bude 100% trophy btw,kdyby jste nevedeli jake postavy vas cekaji tak zde http://en.wikipedia.org/wiki/Tekken_Revolution Upraveno Červen 14, 2013 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Němci musejí platit protože mají tak ♥♥♥♥♥♥ni zákony, že nelze nabizet obsah 16( 18 ) let+ zadarmo, jinak pokud maš nemecký PS+ tak nemusíš platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/uncharted-3-drake's-deception-single-player/cid=EP9000-BCES01176_00-UNCHARTED3SPPLUSTady je odkaz na pluskový Uncharted 3, snad už je to opravená funkční verze Edit: Je to tak, už se v download listu objevily ke stažení 2D a 3D Movies, celkem tedy 36 GB dat. Ahoj tak jsem to stahnul uz po druhe a po instalci vsech 3 casti hra nikde :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Přesně. Stáhl jsem to bez balíčků a nic. Pak s balíčkama a taky nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 pro hrani uncharted z ps+ musite pustit multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.