Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zdravim, chci se zeptat k clenstvi PS+..asi to bude dost trivialni dotaz, ale mam clenstvi uz nakej ten patek a neni mi furt uplne jasny jak to je s hrama po vyprseni clenstvi, ktere si clovek koupi ve sleve.. Ve zdejsi FAQ jsem se docetla, ze by mely fachat i po vyprseni, spravne? (Q: Zablokují se mi i hry, které jsem pořídil v rámci PS+ ale jen se slevou, ne zdarma? A: Ne. Hry a vše ostatní co pořídíte se slevou v rámci PS+ můžete využívat i po vypršení členství.). Ovsem me napr. hra I Am Alive, kterou jsem pri sleve upgradovala na full game, po vyprseni clenstvi hrat nesla a vratila se jen na demo verzi :( Clenstvi mam vzdycky jednou za cas na 90 dni...Tak bud to chapu blbe anebo neco delam blbe?

A rovnou se zeptam jako blbec - kdyz si clovek koupi hru za plnou cenu a je zaroven clenem, tak mu po vyprseni clenstvi, hra ma logicky zustat pristupna k hrani, pripadne kdykoliv k obnovitelnemu stazeni, ze ano?

Predem diky za zasveceni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/uncharted-3-drake's-deception-single-player/cid=EP9000-BCES01176_00-UNCHARTED3SPPLUS

Tady je odkaz na pluskový Uncharted 3, snad už je to opravená funkční verze

Edit: Je to tak, už se v download listu objevily ke stažení 2D a 3D Movies, celkem tedy 36 GB dat.

Upraveno uživatelem RiderMaza
Odkaz ke komentáři

hele a ten tekken není součástí nabídky ps+, nebo ano?

Tyjo teď se pokouším už od včerejšího večera stáhnout, Xcom, LTBK, ale vždy se mi stáhne jen část, potom se to sekne a nerozjede se to do té doby, než ps nerestartuju... :/ takže mi to celou noc a dopoledne běželo zbytečně... :D

a to U3 musím teda stáhnou všechny ty části abych si mohl zahrát sp? :D

Odkaz ke komentáři

Chudaci Nemci museji za Tekkena platit, zaklad je jen 8 fighters zbytek je za $$$, ale porad lepsi nez XBone Killer Instinct jen jeden je free zbytek za $$$ lol. Co se tyce UC3 tusim, ze se ma stahovat SP + 2D/3D movies cast, pokud nemas 3D TV pak staci 2D movies. EU Plusko mame super free hry, ale E3 slevy jsou fakt na shit. US maji mnohem lepsi slevy navic, jeste v PS Home meli E3 promoci free PS+ trial, PSM hry, dynamicke tematy a Killzone Mercenary MP beta .

Odkaz ke komentáři

a to jsi vycetl,kde se za tekkena musi platit? Postavy ziskavaji vsichni za body, ja mam 12 postav a jeste 7 dni prihlaseni a bude 100% trophy

btw,kdyby jste nevedeli jake postavy vas cekaji tak zde http://en.wikipedia.org/wiki/Tekken_Revolution

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/uncharted-3-drake's-deception-single-player/cid=EP9000-BCES01176_00-UNCHARTED3SPPLUS

Tady je odkaz na pluskový Uncharted 3, snad už je to opravená funkční verze

Edit: Je to tak, už se v download listu objevily ke stažení 2D a 3D Movies, celkem tedy 36 GB dat.

Ahoj tak jsem to stahnul uz po druhe a po instalci vsech 3 casti hra nikde :blejt:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu