RingMan Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Podle (ne)duveryhodneho zdroju, hry na cervenec budou BF3, Payday, 3. hra neni znamo pak Ninja Gaiden a Unit 13.Na august bude novy DmC, Spec Ops, Little King Story a Vikings attack :) co myslite? tak teď ještě ten srpen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Hm 750GB disk a FW 4.45. OOPS Kua a já zrovna vcera večer prehazoval kabel z ps3 do xka :D a WiFi měnil heslo v pondělí, aktu automatická v 01:00, Uff stesticko při mě stalo :p Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Oznámen červencový update PS+ her:3rd July: Battlefield 3 (PS3) 3rd July: Payday: The Heist (PS3) 3rd July: Saints Row the Third (PS3) 3rd July: Ninja Gaiden Sigma Plus (Vita) 3rd July: Unit 13 (Vita) http://blog.eu.playstation.com/2013/06/19/playstation-plus-your-july-update/ Mimo ninja gaidenu nic pro mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Tak ten srpen by byl nadhernej s tim DmC :wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 (upraveno) Ja aktualizoval dnes rano v 4:30 Upraveno Červen 19, 2013 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 já ted pařím na xboxu..PS3 sem měsíc nezapnul..ale jinak hned normálně aktualizuju a mám tam 750gb...takže mám taky štěstí..že by Sony tím naznačovalo..máš tam jinej disk než origo..tak si trhni a tady máš brick ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 :D prosimte nic nenaznacujou proste a jednoduse to posrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Takže tam prostě jen tak zrovna zapomněli dát podporu větších disků něž 500 gb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 ještě sem neaktualizoval..takže se chci zeptat jestli už můžu nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 (upraveno) Na storu teď byl Jak and Daxter Trilogy FREE - už to opravili, ale stačil jsem koupit za 0,- kč :D měl jsem dojem, že je to PS Plus, ale nakonec jen jejich chyba ...oouuuu a on je to ještě cross-play :D Upraveno Červen 19, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 gyrox: nemyslim si ze by zrovna zapomneli neco takovyho ale maj v tom softwaru nejakej bug kterej proste udelal paseku nic vic nic min patasus: tvl dobry stesti :D skoda no taky bych si to zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 parada konecne neco v plusko co si rad zahraju huraaa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 mno vsecky 3 mam na pc skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Pejtrix: Třeba ten bug pomuže nějakýmu šikovnýmu kutilovi k prolomení OFW :) :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 tak dlouho jsem nebyl z hry z klamanej jako z lbpk, nejde nainportovat profil, a stejně frustrující jako modnation racers(já vím že je to jeho kopie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Mne LBP celkove nikdy nebavilo, ani Modnation, ikdybych chtel do ne spustit, proste to nejde. Jinak tady je ten leak co jsem poslal predtim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netol19 Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 (upraveno) Nevíte někdo jestli jde u U3 z PSN+ zapnout titulky v češtině? Brácha by si rád zahrál, ale bohužel neumí anglicky jak já. Edit: Moje chyba, vyřešeno. Upraveno Červen 21, 2013 uživatelem netol19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 tak místo Payday bude v červenci na ps+ hra Saints Row 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 budou tam obe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 Takze B3,payday a SR3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 ano(10znaku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Saints row ani jiné "napodobeniny gta" moc rád nemám, pay day dobré a bf3 mám koupené... Doufám, že o prázdninách budu mít dost času, abych zahrál ty hry z pár posledních měsíců... :D to je hrozný kolik nám toho sony dává, já to vůůůbec nestíhám hrát a docela mě to mrzí... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 tak vetsina pracujicich nestiha hrat,ale politika sony,ze budes psn+ povinne mne utvrdila,ze to nekdy stihnu dohrat:)i kdyz to bude v jinem roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 zkoušel tu někdo platit na poslkým PSN kartou? neměl jsem teď co ráno dělat tak mě napadlo, kuknu na psn sousedů a jsou tam pro nás celkem příznivější ceny, např. ni no kuni za 153 zlt což je asi 920 kč na našem to stojí 1049 kč. Nebo bude platit to co pro US, že naše karty se tam nedají použít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 Podle mě je karta vázána na region pokud máš polský účet tak máš i polskou adresu pochopitelně , a karta musí souhlasit s adresou resp regionem .... Tzn. ČR Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.