Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

jen si dej pozor,protoze polsky region je silny a hodne her je lokalizovana pouze pro polsko,takze i bez eng. A nektere dlc se nechytaji. Kamos co bydli u polskych hranic v Lichkove,tak pouziva ceskou kartu a vse je ok. Lichkov uz je vlastne skoro polsko.

Stejne kazda hra jednou ci pozdeji se dostane do akce a myslim,ze her mame tolik,ze se vyplati cekat. A zrovna to NI NO KUNI,bylo akci za pulku nez je ted.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ni no kuni byl jen příklad :) protože je v drop price :) a je tam ten rozdíl celkem velkej, příjde mi to PL PS store levnější jak US i GB. Co se týká polštiny, dík za upozornění ale stejně měl bych se ji začat učit kvůli práci, celkem často si sněma píšu a házat do google transleter je naho....

Odkaz ke komentáři

Na PSN je vyprodej PS1 her...

http://blog.eu.playstation.com/2013/06/26/psone-sale-starts-today-what-are-your-favourite-playstationmemories/

Ale vypada to, ze to jeste neni preceneny (je tam jen ponizena cena pro PS+), je to mozny?

protoze treba:

Rayman

Was €4.99/£3.99, now €2.49/£1.99

Vidim porad za 135 resp 121.50 pro PS+

A jestli dobre pocitam tak by to mela byt pulka...

Odkaz ke komentáři

Ne všechny PS one hry jdou hrát i na Vitě, pokud jí nenajdeš na store přes Vitu je docela pravděpodobný že jí vůbec nepodporuje

Edit: Nicméně tohle je nějakej balíček, takže po jeho koupení na PC nebo PS3 by ti měli jednotlivý díly jít stáhnout do PSV

Upraveno uživatelem deepthroat
Odkaz ke komentáři

tak asi patřím mezi šťastné, zkoušel jsem ten trial od kinga a chtělo to moji kartu tak jsem ji zadal a us psn ji akceptovalo :D

By mě zajímalo jak jsi to dokázal když je tam pevně region united state a tím pádem to žádnou kartu nevezme....

Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu