headhot Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 jen si dej pozor,protoze polsky region je silny a hodne her je lokalizovana pouze pro polsko,takze i bez eng. A nektere dlc se nechytaji. Kamos co bydli u polskych hranic v Lichkove,tak pouziva ceskou kartu a vse je ok. Lichkov uz je vlastne skoro polsko. Stejne kazda hra jednou ci pozdeji se dostane do akce a myslim,ze her mame tolik,ze se vyplati cekat. A zrovna to NI NO KUNI,bylo akci za pulku nez je ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 ni no kuni byl jen příklad :) protože je v drop price :) a je tam ten rozdíl celkem velkej, příjde mi to PL PS store levnější jak US i GB. Co se týká polštiny, dík za upozornění ale stejně měl bych se ji začat učit kvůli práci, celkem často si sněma píšu a házat do google transleter je naho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 tak levnejsi hry maji taky kvuli tomu,ze jsou urceny only for poland. Jedna z vyhod. Jinak polsky rozumim v pohode, vychovala mne polska tv,ktera davala lepsi programy nez ceska:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 jakoze kdyz das k ceske karte polskou adresu tak nezaplatis? to se mi nezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 Na PSN je vyprodej PS1 her... http://blog.eu.playstation.com/2013/06/26/psone-sale-starts-today-what-are-your-favourite-playstationmemories/ Ale vypada to, ze to jeste neni preceneny (je tam jen ponizena cena pro PS+), je to mozny? protoze treba: Rayman Was €4.99/£3.99, now €2.49/£1.99 Vidim porad za 135 resp 121.50 pro PS+ A jestli dobre pocitam tak by to mela byt pulka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Pochopil jsem to správně, že hry z "výprodeje" ps1 jsou spustitelné na ps3 a zároveň na ps vita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 dokonce i na psp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Já už včera zainvestoval do Medievil a Crash Team Racing ... obě po 61 kč, což je příjemná cena :D jinak všechny 3 díly Spyra se za 121 taky vyplatí, ale tu kolekci Resident Evil 1,2,3 jsme tam neviděl :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 je tam a stoji 215kc pro pluskare 194kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 no vetsina her byla na psn+ zdarma, takze neni co nakupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 je tam a stoji 215kc pro pluskare 194kc fakt ? nechápu jak jsem to tam včera mohl přehlédnout, protože RE je pro mě nejatraktivnější a viděl jsem tam jen jednotlivé díly za cenu okolo 200 tuším ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 tady mas odkaz na internetovy store https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/resident-evil-1-2-and-3-bundle/cid=EP0102-NPEJ00136_00-B000000000000377 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 (upraveno) Kody jsou pryc. Upraveno Červen 27, 2013 uživatelem kingcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 tak asi patřím mezi šťastné, zkoušel jsem ten trial od kinga a chtělo to moji kartu tak jsem ji zadal a us psn ji akceptovalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 diky kingu taky mam plus na 30 dni :)) a uz stahuju parby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Sakraaa :( Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Nevím v čem je problém, ale na PS Vitě na eu storu vidím pouze jednotlivé díly RE za 270 ...a na tom odkazu https://store.sonyentertainmentnetwo...00000000000377 je u té kolekce napsané Playable On: PS3 ... wtf ? to na vitě nepojede nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 normálně ti pojedou všechny na vitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 normálně ti pojedou všechny na vitě dobře díky, každopádně si to budu muset koupit na tom webu, protože ve vitě to prostě nenajdu ani podle vyhledávání :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 (upraveno) Ne všechny PS one hry jdou hrát i na Vitě, pokud jí nenajdeš na store přes Vitu je docela pravděpodobný že jí vůbec nepodporuje Edit: Nicméně tohle je nějakej balíček, takže po jeho koupení na PC nebo PS3 by ti měli jednotlivý díly jít stáhnout do PSV Upraveno Červen 28, 2013 uživatelem deepthroat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 pokud ti nejde na vite,tak dalsi moznost smartphone s emulatorem a jsou "zdarma":) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Má taky někdo problém s Kingdoms of Amalur:Reckoning ? Při instalaci mi vyskočí chyba na 10%. An error occurred during the install operation.(80010038( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 stahni to znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 tak asi patřím mezi šťastné, zkoušel jsem ten trial od kinga a chtělo to moji kartu tak jsem ji zadal a us psn ji akceptovalo :D By mě zajímalo jak jsi to dokázal když je tam pevně region united state a tím pádem to žádnou kartu nevezme.... Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 pokud kartu vyuzijes pouze na overeni a ne k placeni tak ti ji vezme, pokud by jsi platil tak ne. Jinak nektere visy to vezme,kdyz mas spravny usa stat,ale je to hrozna jebacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.