nepster Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 Jako na US ps+ ? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 na us storu měli chybu..byl nebo stale je crysis 3 a call of duty ten posledni dil zdarma..prave sem dal stahovani prez kamose..neni to trial ale full verze vcera jsem to tam videl,ale uz mne to nepustilo k potvrzeni. Prisli na to dost rychle a opravili nepster: delali to summer akci a nektery hry se tvarili free a nebylo pod nimi napsano timed trial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 jj na us storu..vcera nvm jestli to tam bylo ale bylo to tam pred chvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 Ale jestli to bylo na us store normanlne nebo jen ps+? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 normal na us storu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 Tak ted jsem tam byl a nic takového jsem nenašel, nechceš aspoň link poslat? Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Hned na prvni strance ted sem koupil to cod za 0,- ale crysis 3 nevidim E: ted na to koukam, to ale neni hra, jestli tomu dobre rozumim, ale nejaka console :D ur personal CoD HQ ... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Ahoj taky nato koukam a nic tam nevidim nejaky link by bodnul pokud tam jeste neco zbylo https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/call-of-duty-elite-console-application/cid=UP0002-NPUB30607_00-CODELITE00000000 Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem maku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 ehm....US Store? beztak už to dávno napravili ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 uz to tam neni..ale co tam bylo sem stahl a normalne to de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 Ahoj, pořidil jsem si čerstvě PS3ku a tak začínám šilhat po možnostech co mi nabízí. Jelikož jsem měl X360 tak zaplatit si PSN+ by po mě nebyl až takový problém (zvykl jsem si solit mrkvosoftu :roll: ). Ale mám pár nejasností co mi prostě nejdou pochopit a zde v FAQ a ani ještě pár topicích co jsem projel se mi nedostalo odpovědi. Jak je to s těmi "sloty"? Plně nechápu "co" to přesně je a jak to funguje.. Hodně tu píšete uvolním slot jinému, prodam slot atd... je zde na foru nějaky přesnější popis oč se jedná? Těch 10her zdarma jsou nějake staré hry, indička či nějake novější AAA pecky? Zavěrem asi, jsou nějake "stanovené" data kdy se dá chytit PSN+ ve slevě? Díky, winkja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 (upraveno) cus k tem slotum, kazdy ucet muzes aktivovat na 2 konzolich tudiz kdyz si koupis hru napr. za 1000 tak ten ucet muezs aktivovat jeste na 1 konzoli tak ho nekomu prodas treba za 500 a to je ten slot,k tem hram ono to mas individualni mas urcene 3 hry myslim, ktere tam jsou po cely rok a pak jsou dalsi 3 hry,ktere se kazdy mesic meni, na tento mesic tam je Battlefield 3, Saints Row 3, PayDay the Heist EDIT: urcite byva sleva na Vanoce jinak nwm jak kdy Upraveno Červenec 4, 2013 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 Když koupíš nějakou hru dá se stáhnout na 2 PS3 tedy hra má 2 sloty a tudíš cenu hry můžeš dělit 2 a najednou z hry za 1000 kč je hra za 500 a jak hru dohraješ deaktivuješ účet na PS3 a můžeš prodat i slot který si vlastnil ty. Obsah účtů se sdíli na konzoly. Máš nějaký vlastní účet kde se ti ukládají trofeje a máš tam třeba koupené PS+ pak máš dalších 15 účtů kde kupuješ hry. Co se týky PS+ tak tento měsíc se dá stáhnout na PS3 uncharted3, BF3, saint row third, xcom emeny unknown, littlebig planet karting, a je tam toho ještě víc :) každý měsíc se mění 3 hry + i obsah pro PSV. Je dost možné, že někdy v průběhu nebo ke konci prázdnin bude akce na ps+ poslední akce byla snad okolo velikonoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 Díky za odpovědi, zkusim to nahlas shrnout jak se mi to uložilo v kebuli, jestli jsem vás pochopil správně... Takže... Mám svuj účet, tam hraji všechny hry co koupím na placce. Koupim si na tento účet PSN+.. Nyní si chci řekněme koupit the Last of us na PSN... Založím si v konzoli nový profil "hra TLOU" (nebo vyloženě nový účet na PSN (tzn novy mail k tomuto učtu vytvořit, atd atd)) > ten bude mit s mojim hlavním účtem sdilený PSN+ (jelikož oba učty jsou na jedné konzoli aktivní) a přes tento učet si koupim na storu hru > konzole mi zaplní jeden slot - hraju ; mezi tím mužu někomu prodat druhý slot (to pak se děla jak? dám mu moje loginy a heslo na PSN? či vyloženě je tam možnost něco jako "poslat druhý slot uživateli...") Dohraji > něják (nevim jak se to dělá, ale to snad neni těžký proces..?) deaktivuji účet "hra TOLU" a tento učet prodám dál > již si hru nemužu zahrát jelikož již neni aktivni účet na moji konzoli ------- Zas plně nechapu to sdílení druhého slotu, či prodaní mého.. Nebo možná chápu, jsem z toho zmaten :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 Díky za topic... taky jsem přesídlil z X na PS, když jsem se pak díval na store, na ty ceny, tak jsem si říkal, jak ty hry může někdo kupovat, ale teď, když se tu vysvětlili sloty, tak rozumím, že je levnější se s někým domluvit a jít na půl, Pak to je levnější než hmatatelná hra. Když se ale nemám s kým o hru podělit, tak mi to je ale asi na prd sloty, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 Díky za odpovědi, zkusim to nahlas shrnout jak se mi to uložilo v kebuli, jestli jsem vás pochopil správně... Takže...Mám svuj účet, tam hraji všechny hry co koupím na placce. Koupim si na tento účet PSN+.. Nyní si chci řekněme koupit the Last of us na PSN... Založím si v konzoli nový profil "hra TLOU" (nebo vyloženě nový účet na PSN (tzn novy mail k tomuto učtu vytvořit, atd atd)) > ten bude mit s mojim hlavním účtem sdilený PSN+ (jelikož oba učty jsou na jedné konzoli aktivní) a přes tento učet si koupim na storu hru > konzole mi zaplní jeden slot - hraju ; mezi tím mužu někomu prodat druhý slot (to pak se děla jak? dám mu moje loginy a heslo na PSN? či vyloženě je tam možnost něco jako "poslat druhý slot uživateli...") Dohraji > něják (nevim jak se to dělá, ale to snad neni těžký proces..?) deaktivuji účet "hra TOLU" a tento učet prodám dál > již si hru nemužu zahrát jelikož již neni aktivni účet na moji konzoli ------- Zas plně nechapu to sdílení druhého slotu, či prodaní mého.. Nebo možná chápu, jsem z toho zmaten :wohow: jestli prodáváš slot který jsi měl tý nebo slot který přímo prodáváš někomu je úplně jedno, vždy posíláš přihlašovací údaje to je mail a heslo, doporučuju ti když budeš takto zakládat mail pro PSN acc tak heslo na PSN a heslo do mailu úplně jiné, co ti budu nalhvát zloději jsou mezi náma a i uživatel s 30 kladnýma hodnoceníma může být zloděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 To COD z US je nejek divne :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 (upraveno) k tem novym uctum/slotum dle mne nejlepsi a nejbezpecnejsi proti kradezi je kdyz je udelas jako poducty /detske/ treba k tomu tvemu hlavnimu, pac kdyz ti nekdo prehesluje ten poducet tak si pak snadno resetnes heslo pres ten hlavni ucet a pristup do hlavniho kde budes mit ps+ pokud ho budes chtit za pul das jen nekomu komu stopro veris, nevim jestli stale plati ale za zivot ps3 na ni muzes aktivovat max 64 uctu Upraveno Červenec 4, 2013 uživatelem limec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 ještě mě napadl dotaz k těm hrám zdarma.. je to jen SP nebo i MP? Třba v BF3, LBP karing, SR3 atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 Je to i multiplayer, jsou to normálně plnohodnotné hry. Hrát je ale budeš moct jen do doby, než ti vyprší ps+. To ale platí jen pro ty, které získáš zdarma. Pokud si nějakou koupíš za ps+ cenu tak jí máš na furt. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 kdo chce přístup do bety ffxiv? došel mi další key Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 Kruci kde to berete vsechno, me nikdy nic takovyho neprislo... :D ani ps+ ani nic jineho... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 Já bych rad betu :D Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 Kruci kde to berete vsechno, me nikdy nic takovyho neprislo... :D ani ps+ ani nic jineho...Sent from my iPhone using Tapatalk 2 protoze to s psn+ nema nic spolecneho a ani nemelo. Vsechno to bylo o vcasne registraci squarenix stranek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 ja nenapsal taky, že to něco s ps+ má společného ale psát to do topicu o ffxiv moc smysl nemá, protože každý kdo chtěl a zajímal se o to se zaregistroval. nepster pokud se nestaráš nic nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.