Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tyjo tak to mě ani nenapadlo ukládat to na flashku :D ikdyž to mam na cloudu tak to asi taky čas od času hodim na usb pro jistotu ;) díky

teď sem si chtěl zahrát Pay Day, ale update...to miluju když to jeden den stáhnu a druhý mi to začne stahovat update, bez kterýho si hru nezahraju...!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt je, že bez PS+ některý sejvy nezkopíruješ, to je na prd. Já osobně spoléhám pouze na ten PS+ cloud, mám tam nastavený každodenní zálohování sejvů. A musím říct, že už mi to několikrát zachránilo prdel. Nedávno se mi třeba komplet podělal sejv u Hitman: Absolution. Díky cloudu jsem přišel jen o jeden den hraní.

Odkaz ke komentáři

je jich spousta - napr. Crysis 2, Dead Island, Deus Ex HR, Demons Souls, Dragon Age Origins, Game of Thrones ...a spousta dalších, nedá se to udělat ručně, pouze automaticky PS+ uploadem a pak z cloudu stáhnout (jednou za 24h) - nesnáším taková omezení

EDIT: možná se pletu, ale mám teď otevřeny saves a opravdu to nejde ...

Odkaz ke komentáři

Některý sejvy jsou na 100% "copy protected" a bez PS+ je na flešku nepřetáhneš. Ještě před pořízením PS+ jsem na pár takových narazil, ale fakt už ti nepovím, co to bylo za hry. Možná jde na PS3 nastavit nějaká "back up" funkce, pomocí který to jde, ale "ručně" to na flešku zkopírovat nešlo.

Odkaz ke komentáři

u toho demons souls a dark souls je to vlastne jasne a tedka mne napada,ze vsechny hry co maji autosave,kde neni mozne natvrdo ukladat. Ale ja uz mam psn+ uz par let,takze jsem nenarazil na problem, neukladat bez nej. Jediny safe co si chranim je z Final Fantasy XIII 380 hodin,by byla ztrata

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si myslel, že pomocí PS+ jdou i ty "copy protected" kopírovat na flešku, ale není to tak. Teď jsem to zkoušel a například save u The Walking Dead jde zkopírovat pouze do online úložiště.

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu