kingcz Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Ja treba cas od casu dostavam 30 dni trial od Sony, skoda ze kody se nepricitaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Nevíte někdo jestli je omezenej čas po kterej budou savy uložený v cloudu když nemám zaplacený plusko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 6 měsíců po ukončení PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Měli by udělat službu, která by byla placená, ale zaměřovala se právě jenom na sejvy :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 no ja jednu tydne save ukladam na usb,mam ho na to specialne urcene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 problém je v tom, že některý saves na usb neuložíš :cry: to pak nic jiného než PS+ nezbývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 tyjo tak to mě ani nenapadlo ukládat to na flashku :D ikdyž to mam na cloudu tak to asi taky čas od času hodim na usb pro jistotu ;) díky teď sem si chtěl zahrát Pay Day, ale update...to miluju když to jeden den stáhnu a druhý mi to začne stahovat update, bez kterýho si hru nezahraju...!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Fakt je, že bez PS+ některý sejvy nezkopíruješ, to je na prd. Já osobně spoléhám pouze na ten PS+ cloud, mám tam nastavený každodenní zálohování sejvů. A musím říct, že už mi to několikrát zachránilo prdel. Nedávno se mi třeba komplet podělal sejv u Hitman: Absolution. Díky cloudu jsem přišel jen o jeden den hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 problém je v tom, že některý saves na usb neuložíš :cry: to pak nic jiného než PS+ nezbývá o ktere save se jedna, ci respektive hru. Zatim jsem problem nemel. Je pravda,ze si zalohuju vetsinou hry,ke kterym se jeste nekdy vratim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 je jich spousta - napr. Crysis 2, Dead Island, Deus Ex HR, Demons Souls, Dragon Age Origins, Game of Thrones ...a spousta dalších, nedá se to udělat ručně, pouze automaticky PS+ uploadem a pak z cloudu stáhnout (jednou za 24h) - nesnáším taková omezení EDIT: možná se pletu, ale mám teď otevřeny saves a opravdu to nejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Některý sejvy jsou na 100% "copy protected" a bez PS+ je na flešku nepřetáhneš. Ještě před pořízením PS+ jsem na pár takových narazil, ale fakt už ti nepovím, co to bylo za hry. Možná jde na PS3 nastavit nějaká "back up" funkce, pomocí který to jde, ale "ručně" to na flešku zkopírovat nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 u toho demons souls a dark souls je to vlastne jasne a tedka mne napada,ze vsechny hry co maji autosave,kde neni mozne natvrdo ukladat. Ale ja uz mam psn+ uz par let,takze jsem nenarazil na problem, neukladat bez nej. Jediny safe co si chranim je z Final Fantasy XIII 380 hodin,by byla ztrata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 (upraveno) Tak jsem si myslel, že pomocí PS+ jdou i ty "copy protected" kopírovat na flešku, ale není to tak. Teď jsem to zkoušel a například save u The Walking Dead jde zkopírovat pouze do online úložiště. Upraveno Červenec 8, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 přesně tak, FF XIII jsem měl 255 hodin a to jsem ještě neměl PS+ - samozřejmě save už nemám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 U her kde se nedá manuálně ukládat (Demons/Dark Souls, X-COM) je PS+ k nezaplacení. Zrovna u Demon's Souls mě cloud save zachránil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Mě zachránil darka, když jsem měnil hdd tak vse ok jen se nenahralo dlc a save byl tak 4mesice starý před dlc Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 To me strašíte?:) Já PS+ sejvy zatím k ničemu nepotřeboval a o zadnou pozici nikdy nepřišel na zadnym stejšnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 To buď rád, já jsem taky nechápal, co pořád mají všichni s tím "data corrupted", dokud se mi to nestalo na mým sejvu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 (upraveno) prosím prosím dobré duše, u všech her jsem možnost cloudovaní savu odmítl ale teď po přečtení co tu píšete bych si je rád zapl, jen nevím kde to v nastavení najít... poradíte? :cry: Upraveno Červenec 9, 2013 uživatelem winkja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 když klikneš na hru trojuhelníkem tak ti vyskočí menu a tam to je se mi zda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 Off topic ale mam PSN FFXIV beta kod UK region a nepouzivam, takze ho predam nekomu, kdo si rad hraje MMORPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Tož já bych rad kingu :) Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 jako prodavat klic do bety je hnus protore to 15 vypnou a pak u je jen verejna beta a poni uz jen koupe titulu a platit mesicni poplatky ale ten kdo to chce tak nutne tak at si to uzije :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 predam=předám :D není slovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 :D Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.