kovator Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 kazdy tyden ve stredu nebo ve ctvrtek ted nevim presne je aktualizace psn nedky neco zustane a nekdy hodne zmen ale jeto kazdy tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Budu kupovat PSN+ tak kdo by mel zajem o sdileni at napise pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Jak se sdílí PSN? Včera jsem si ho koupil, ale je možné ho sdílet nechápu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Kazdy ucet se muze aktivovat na dvou PS3. Takze jednoduse das sve prihlasovaci udaje kamaradovi, ktery si vytvori novy ucet a aktivuje na tomto uctu tvuj psn profil podle emailu a hesla co mu das. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Tak jsem se po nekolikaletem odmítání stal členem psn+ a zatím rozhodně za ty peníze doporučuju :) Btw psn+ je podle mě nesmysl dělit jelikož pokud to není na main účtu tak je to zbytečné a pokud se dohodnete na main úctě tak se budete muset i domlouvat kdo bude hrát jelikož oba připojení být nemůžete....a hry které koupíš-stahnes na psn+ tak ti na jiném úctě nepůjdou, klasické sdílení jak tomu bylo dříve nebo je nejde.... Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Taky sem si to zaplatil a nelituju, dnes v noci staženo Infamous 2, stahuje se LBP2, Motorstorm, atd. za ty prachy super. Mám cca 4 roky Xbox, PS3 jsme kupoval asi před 2 týdny a rozhodně nelituju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Rowan: To neni pravda , muzes je hrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 No nevím myslim ze ne, jak přijdu zkusím ale mohl by napsat někdo kdo to takhle privozuje Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Rowan: To neni pravda , muzes je hrat :) nevim jestli to nejak opravovali,ale co si pamatuji neslo hrat stejnou hru z psn+ ve stejny cas na dvou konzolich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 tak to nejde ani normalně natož na psn+ myslel jsem spíš že pokud nehraješ na tom učtě kde máš zakoupen +učet tak to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Tak jsem se po nekolikaletem odmítání stal členem psn+ a zatím rozhodně za ty peníze doporučuju :)Btw psn+ je podle mě nesmysl dělit jelikož pokud to není na main účtu tak je to zbytečné a pokud se dohodnete na main úctě tak se budete muset i domlouvat kdo bude hrát jelikož oba připojení být nemůžete....a hry které koupíš-stahnes na psn+ tak ti na jiném úctě nepůjdou, klasické sdílení jak tomu bylo dříve nebo je nejde.... Odesláno z mého HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e pomocí Tapatalk 2 To co pises je holy nesmysl. Hru stahnes na sdilenem ucte a potom ji muzes hrat na vsech ostatnich uctech co v PS3 mas. Jedine o co se pripravujete, pokud nebudete mit na main ucte PS+ je cloud save her, automaticke aktualizace a profilove ikonky (ktere se nesdili na ostatni ucty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 ok takže jsem 1300 vyhodil z okna a mohl zaplatit jen 650jo, tak to jsem měl teda mylné informace.... každopádně teda, je podle mě lepší mít +učet na main sam nez se s někým dělit, za rok si to dotyčný rozmyslí že už to nechce a ty budeš muset spolehat na to že to deaktivuje, nebo ho tedy budeš sponzorovat, ale i tak o ty hry prijde jeden druhy nebo pokud si udělaš psn+ s někým jiným na jiném učtě tak oba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Kdyz uz to ten dotycny nebude chtit platit tak zmenis heslo a je to ne. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Presne jak pise kubas, osobne bych asi taky volil poridit na main. Ta cena je oproti cele nabidce az smesna. Ja jsem to poridil s dlouholetym kamaradem dohromady, kdyz mi nabidka na PS+ neprisla tak naslapana a rikali jsme si, uvidime... A je to bomba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 ok takže jsem 1300 vyhodil z okna a mohl zaplatit jen 650jo, tak to jsem měl teda mylné informace....každopádně teda, je podle mě lepší mít +učet na main sam nez se s někým dělit, za rok si to dotyčný rozmyslí že už to nechce a ty budeš muset spolehat na to že to deaktivuje, nebo ho tedy budeš sponzorovat, ale i tak o ty hry prijde jeden druhy nebo pokud si udělaš psn+ s někým jiným na jiném učtě tak oba... tak si pak vytvoříš nový účet s někým jiným, jinak ps+ hru můžeš normálně hrá na jiném účtě, ale nesmíš je hrát zároveň na dvou konzolích pod jinými uživateli, to nejde edit: ty hry pokud neprodloužíš ps+ ti stejně pak nepůjdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Popravdě mně těch freebies přijde v plusku až moc, pro pracujícího nebo pilně studujícího (já vím, lol) se to za ten rok ani nedá stihnout všechno přehrát, když beru v potaz i nějaké diskové exkluzivky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Rowane ty takovej profík na sdílení účtů a uděláš takovou chybu :) Já osobně sdílim svůj main účet s pluskem s dlouholetym kamarádem kterýmu věřim a je to v pohodě. Sice nemůže využívat autoupload savů do cloudu, autostahování aktualizací atd ale hry v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Pro zjednoduseni a omezeni spamu jsem se rozhodl udelat FAQ pro PS+. Zaroven zkusim pozadat zakladatele tohoto tema at ho hodi na prvni stranku k povinemu cteni. Pokud najdete neco co nesedi, nebo co je treba doplnit, tak piste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 FAQ PS Plus Q: Co je PS+ A: Jedná se o nadstavbu již stávající nabídky PSN. Tzn., že není potřeba pořizovat PS+ pro hraní her online, stahování demoverzí, videí apod. Naštěstí vše co bylo dříve zdarma, zůstává zdarma (ano dívám se na tebe xbox live). V rámci členství PS+ získáte nejrůznější slevy, obsah exkluzivní pro PS+, exkluzivní dynamická témata, avatary, exklusivní přístup k beta testům a hry zdarma. Kdykoli se nyní přihlásíte do PS+ dostanete 10 her, které se postupně obměňovat. Plánem je vyměnit každý následující měsíc 3 hry ze stávající nabídky. Faktem ale zůstává, že kdykoli se přihlásíte k PS+ budete mít k dispozici 10 her zdarma. Q: Jak a na jak dlouho lze PS+ pořídit. A: Lze aktivovat v PS Store. Pořizovací cena je: 1 rok (1299,- Kč) a 3 měsíce (390,- Kč). Lze narazit na občasné slevy, např. na vánoce. Q: Jsou hry opravdu zadarmo? A: Ano, jsou za paušální poplatek za PS+ členství (viz výše). Q: Jak čerpat slevy z PS+ nabídky? A: Slevy se vám při užití PS+ účtují automaticky, pokud je hra v aktuální slevové nabídce. Totéž platí i u her, které mají 100% slevu, tj. jsou v rámci PS+ zdarma. Q: Jak často se hry v nabídce obnovují? A: Každý měsíc, některé nabídky zůstávají po delší dobu. Pro aktuální informace doporučuji oficiální PS3 EU blog (http://blog.eu.playstation.com/category/playstation-network/playstation-store-update-playstation-network-2/). Q: Jsou hry a věci, které dostanu v rámci PS+ zdarma odemknuté i po vypršení PS+? A: Převážně ne. Přístup k stáhnutým hrám, které byly uvedeny jako Free v rámci PS+ členství bude zablokován pro vypršení PS+ členství. Toto neplatí pro avatary a Theme stáhnuté v době aktivního členství PS+. Q: Zablokují se mi i hry, které jsem pořídil v rámci PS+ ale jen se slevou, ne zdarma? A: Ne. Hry a vše ostatní co pořídíte se slevou v rámci PS+ můžete využívat i po vypršení členství. Q: Co když členství na pár měsíců přeruším, ztratím tím přístup ke staženým hrám? A: Ano, viz výše. Pokud ale členství znovu obnovíte, dostanete přístup i k hrám které už jste v rámci PS+ programu stáhli v minulosti. Q: Nemám prostor na disku a chci vymazat starší stažené hry. Přicházím tím o ně? A: Ne. Tak dlouho dokud budete členi PS+ můžete znovu stahovat již jednou stažené hry. Vždy je najdete v download listu. Q: Minulý měsíc byla v PS+ nabídce hra, kterou si chci stáhnout. Členství si ale platím až nyní, kdy v nabídce hra už není. Dostanu se k ní? A: Ne. Bohužel k hrám z minulého měsíce, které už nejsou součástí aktuální nabídky PS+ se můžete dostat pouze tak, že jste si ji jako člen PS+ stáhly a můžete se k ní kdykoli vrátit prostřednictvím download listu (samozřejmě pouze po dobu trvání členství PS+). Q: Lze účet, kde je aktivovaný PS+ sdílet jako je tomu u stažených her a DLC? A: Ano. Jednoduše vytvoříte účet, na který pořídíte PS+ členství a budete využívat veškerou nabídku slev, nebo her zdarma. Následně stačí hru zakoupit/stáhnout na účtu, kde je aktivovaný PS+. Dále se přepnete na Váš main účet, kde hru můžete neomezeně hrát (pochopitelně do vypršení PS+). Jediné o co se tím ochudíte, jsou avatary, které se nesdílí na ostatní profily v PS3, ukládání savu (uloženych pozic her) do cloudu a automatické aktualizace firmwaru PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Možná bych tam napsal ukládání savů nebo uložených pozic do cloudu spíš než her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Rowane ty takovej profík na sdílení účtů a uděláš takovou chybu :)Já osobně sdílim svůj main účet s pluskem s dlouholetym kamarádem kterýmu věřim a je to v pohodě. Sice nemůže využívat autoupload savů do cloudu, autostahování aktualizací atd ale hry v pohodě. ty nevim co me to napadlo :D prostě jsem seděl večer u ps3 a koupil no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Toho nelituj, podpořil si Sony, která na tom není finannčně dvakrát fajn, podpořil jsi ty, kteří nám ukázali cestu, přinesli hry jako nikdo před nimi, pozvedli hry na vyšší level. Přinesli psx atd. Udělal jsem totéž a nelituji ani Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Zitra vystrida Virtual Fighter 5 hra Deus Ex: Human Revolution. Za dva tydny cekejte dalsi obmenu a sice za Warhammer 40,000 a Chime Super Deluxe. Deus Ex: HR vam vezme 8gb z disku. Jména nových dvou her se dozvíme 17.7., mělo by se jednat o jeden PSN a jeden digital BD titul. Zdroj: PS3 EU blog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Tak za slabého fighter deusex moooc pěkné ...těším těším těším Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Tak na Deus Ex se mooooooc těšim! Paráda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.