Rocky75 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Je to i s dabingem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 To NBA už mám v download listu, myslíte že to nestačí, že je třeba to hned stáhnout, jinak mi to později už z download listu nepude stáhnout?? To se mi nezdá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 (upraveno) http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=vychazi-sly-cooper-thieves-in-time-v-cestine-173796 na konzolistovi pisi,ze to ma dabing díky tak to je dobrý :) Upraveno Červenec 31, 2013 uživatelem epilepticfishCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 to nba by melo byt puvodne pro UAE kde zase nebute spec ops jednou to mas v download listu tak ti to uz nikdo nesmaze, taky jsem takhle "zakoupil" nejakou hru ktera byla free diky chybe a zustala mi tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 to nba by melo byt puvodne pro UAE kde zase nebute spec opsjednou to mas v download listu tak ti to uz nikdo nesmaze, taky jsem takhle "zakoupil" nejakou hru ktera byla free diky chybe a zustala mi tam to si právě myslím... škoda že sem takhle nestihnul Jak a Daxter Trilogy která se tam taky před nějakým týdnem omylem objevila Free...na PSV není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 jo ta mě taky mrzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavoshO Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Já mám teda Mafiu jen v ENG, dá se teda CZ někde zapnout nebo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Mafia 2 je v CZ jen na PC! Verze na X360 a PS3 nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 ja mel krabicovku na ps3 a ta byla v cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Na xboxu mám mafii 2 v cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 tušim že na foru jsem četl že po stahnuti CZ dlc byla i hra dlc... ale ruku do ohně za to nedam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 A jo, máte pravdu, moje chyba, sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Taky jsem měl krabicovku mafii II extend. v cz. Nejsou tam zase nějaké chyby? Rád bych si něco stáhnul zdarma.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 jen to NBA2K13 jak je psano o stranku drive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Jak jen? :D teď jsem shodou okolností jsem teď smazal nba2k13 demo abych měl místo na mafii :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Sosnuto a paříme už se těším na další měsíc co tam zase bude xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Tolik dobrych her, ja mam jen jednu telku, jedno PS3, dva ovladace, dve ruce, ale PS+ vyhrava, nestiham. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Hlasim že NBA je stále Free Kod na betu Killzone mi nejde vygenerovat. Kliknu na ten odkaz přihlásim se, a napíše to že nemam oprávnění. Ví někdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Co s tim nevim, ale taky se mi to jednou stalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Basketbal je stále free. Jen pro upřesnění NFS a Mafie je v českém jazyce? Každý tu píše něco jiného :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Odpoledne (kolem 16hod) dojdu, nainstaluju a hodím echo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 ted sosám patch na NFS a na MAfii 2 ti pisnu jak to sosnu schválně zkusím jestli je CZ xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Doufam že to je v CZ jinak to je uplně oničem.A někdo tady psal že stačí v připadě zě to nebude v CZ dlc a pak to je v čestině? Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Popravdě ja bych si Mafii dal i v EN jelikož ta CZ je ve dvojce prostě odfláklá.. hral jsem ji na PC a zaprvé hlašky total na tututut, slova neseděli postavám do pusy atd... Bral bych EN audio a CZ title.. tak snad :-) uvidim odpo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 krabicovka, dlc"s a i demo jsou v CZE tka proc by nebyla digitalni verze v CZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.