Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

To je ostuda, že Mafia 2 není na store v CZ...jako u jedničky na PS2, ALE je zajímavý, že když jsem hrál diskovou Mafii 2, tak DLC stažená ze Store byla s českým dabingem.

Jinak probíhá soutěž o lístky na Gamescom 2013 pro členy PS Plus, tak vzhůru do rajchu:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lidi, jen hloupá otázka možná... četl jsem to tad, jen se chci ujistit.. nejsem vlastníkem ps dlouho, měl jsem dřív Xbox. Ale když budu členem a stáhnu si nějaké hry, které jsou na store gratis, budu je mít do té doby než mi vyprší členství a nebo en do doby, než budou zdarma stahovatelné? díkiy..

Odkaz ke komentáři

Tak škoda tý Mafie, že není v češtině. Hrál jsem demo a tam čeština byla, takže to moc nechápu. Každopádně ten českej dabing (včetně těch hlášek) v tom demu byl příšernej, takže snad ta angličtina bude nakonec lepší :) Každopádně Mafii a Spec Ops jsem měl na seznamu přání, takže PS+ tento měsíc opět potěšil. Já už od ních letos snad ani nic víc nechci, už mi to začíná bejt trapný, tolik her "zadarmo":D

Odkaz ke komentáři

došel někdo na způsob jak si v nfsmw zpustit vlastní hudbu? mám tam psaný pouze original soundrack ale to je děsnej popík většinou :(

V nastavení hry myslím.....Audio-soundtrack a přepneš na playlist.Začnou se přehrávat písničky, který máš uložený v playlistu v PS3.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu