deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 No jelikož na store CZ v seznamu jazyků napsaná neni tak bych pochyboval že to bude v češtině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 tak ma to nekdo stahly a rekne konecne jestli to je v CZE nebo ne ? :D me se to nechce stahovat zbytecne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 neni to v CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 NENI to v CZ a nikdy nebylo, vlastnim digitalni Mafii už přez rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Přesně tak, není, teď jsem to spustil a pokud si pamatuju tak u Mafie 2 už při vydání říkali, že nebude CZ (na konzole!), ale možná se mýlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 To je ostuda, že Mafia 2 není na store v CZ...jako u jedničky na PS2, ALE je zajímavý, že když jsem hrál diskovou Mafii 2, tak DLC stažená ze Store byla s českým dabingem. Jinak probíhá soutěž o lístky na Gamescom 2013 pro členy PS Plus, tak vzhůru do rajchu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Basket už není co?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 uz neni no, kdo pozde chodi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Basket už není co?:( Před 5ti minutami tam zadara ještě byl, čekni store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 uz neni opravili to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 jeste ze uz ho mam a hraju ho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 skoda ze se nesekli u neceho jinyho kdo ma hrat sakra basket ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 co si tak vsimam tak je to kazdej mesic ale nejaka hra omylem zdarma :D ten basket neni zase tak spatnej :) ale nikdy bych si ho nekoupil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Ja sem teda za nba dost rad! :) konecne hra pro vice lidi ;D ale spis se divim, ze tam maji pokazde ty chyby, jakoby to snad delali umyslne... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 lidi, jen hloupá otázka možná... četl jsem to tad, jen se chci ujistit.. nejsem vlastníkem ps dlouho, měl jsem dřív Xbox. Ale když budu členem a stáhnu si nějaké hry, které jsou na store gratis, budu je mít do té doby než mi vyprší členství a nebo en do doby, než budou zdarma stahovatelné? díkiy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Do doby než ti vyprší členství, nicméně když si ho obnovíš budeš je moct zas hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Tak škoda tý Mafie, že není v češtině. Hrál jsem demo a tam čeština byla, takže to moc nechápu. Každopádně ten českej dabing (včetně těch hlášek) v tom demu byl příšernej, takže snad ta angličtina bude nakonec lepší :) Každopádně Mafii a Spec Ops jsem měl na seznamu přání, takže PS+ tento měsíc opět potěšil. Já už od ních letos snad ani nic víc nechci, už mi to začíná bejt trapný, tolik her "zadarmo":D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 došel někdo na způsob jak si v nfsmw zpustit vlastní hudbu? mám tam psaný pouze original soundrack ale to je děsnej popík většinou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 ještě jedna věc, pravidelně se to po měsíce na store obměňuje, že? za jak dlouho pak zmiznou ty staré hry.. jde mi o Xcom, je tam z minulého měsíce, tak jak ještě dlouho bude k mání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 xcom bude ještě 11 měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 ještě jedna věc, pravidelně se to po měsíce na store obměňuje, že? za jak dlouho pak zmiznou ty staré hry.. jde mi o Xcom, je tam z minulého měsíce, tak jak ještě dlouho bude k mání... XCOM , LBPK tam budou celý rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 došel někdo na způsob jak si v nfsmw zpustit vlastní hudbu? mám tam psaný pouze original soundrack ale to je děsnej popík většinou :( V nastavení hry myslím.....Audio-soundtrack a přepneš na playlist.Začnou se přehrávat písničky, který máš uložený v playlistu v PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 aha, díky a to jste poznali jak??? jak na to příjdu u jiných?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 tady třeba http://ps3.novinky.org/view.php?cisloclanku=2013070061 určitě ,ale to je všude jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 hudba v NFS - já tam mám na výběr ještě The Last of Us Soundtrack co mám v PS3, takže asi podle složek, ale nevím jistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.