headhot Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 neni potreba hrat revelations,ja jsem ho osobne vynechal a pribeh to nejak nenarusilo:) (ale precetl jsem si o tom alespon) to Seth: je slusne odpoved,ne vsichni jsou zpusobili byt u internetu, prace,deti;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 dobře tati já už to nikdy neudělám :D ale z AC3 jsem nadšen :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 ale bez cz bude AC3 tak ze pro nasince nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 nee AC3 :( nejhorsi dil v serii snad tam bude jeste neco poradnyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Doufám, že k tomu dají ještě nějakou slevu na season pass. Jinak dle mého názoru ty český titulky stejně stály za prd. Pokud bych to měl hrát znovu, tak už určitě jen s anglickejma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Ja teda nevidim jedinej problem proč by neměl byt AC3 v češtině.Podle mě rozhodne bude nebo nekdo vite neco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Tak tak, jediná vyjímka je akorát Mafie 2, doufám :wohow::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 "This product supports the following languages: English, French, Italian, German, Spanish, Danish, Dutch, Suomi/Finnish, Norwegian, Portuguese, Swedish." zdroj: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/cid=EP0001-BLES01667_00-PASSASSINS000010 Už ten problém vidíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Aha no tak to je v prdeli.Jsem si myslel ze pokud je to v čestině tak je to aji na store.Je to opravdu smutné že na nas takhle zapomínají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Stejně u posledního AC(3) stejně je příběh k ničemu jelikož Connor je jen zabijak bez hlubšího zamyšlení (a pasáže za Desmonda vyloženě nesnáším) :D Minimalně na mě tak působil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 prave tady pribeh byl hodne zajimavy, vice dulezity nez AC:B,R A hlavne dlc washington tomu dodaji hloubku,co vlastne zpusobil. A desmond konecne vrazdi,takze ty mise za nej jako vzdy rusi,ale v tomto pripade meli velkou dulezitost v pribehu. Pripadne se to da resit sekce AC3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Ac3 jsem nehrál, stejně jako ostatní ac. Češtinu nepotřebuju, eng je lepší. Řešíte tady takový hlouposti, mě spíš trápí že ps4 u nás bude až příští rok... :'( Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 na konzolistovi je potvrdene ze to bude v CZ/SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 JJ je to potvrzene už aji pro českou republiku.Dokonce aji na GAMES.CZ viz link : http://games.tiscali.cz/oznameni/playstation-4-u-nas-nakonec-asi-bude-update-63781 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 JJ je to potvrzene už aji pro českou republiku.Dokonce aji na GAMES.CZ viz link : http://games.tiscali.cz/oznameni/playstation-4-u-nas-nakonec-asi-bude-update-63781 pozor, vyjádření nějakého serveru o hrách typu: ...PlayStation 4 u nás nakonec asi bude...zatím nezbývá než předpokládat, že u nás bude PS4 dostupná až v příštím roce, pokud se tedy něco ze strany české Sony nezmění... není oficiální potvrzení, v oficiální tiskové zprávě Sony zatím nejsme http://www.scei.co.jp/corporate/release/130821a_e.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 (upraveno) Já jsem to četl na fb stránce PlayStation, že česko není v seznamu 32 zemí, které se dočkají hned ze začátku. S tímto odkazem: http://www.gamechup.com/ps4-32-launch-countries-list-revealed-does-not-include-india/ E: Při koupi ročního předplatného PS+ do 20. září získáte 90 dní zdarma.. /Email od ps: Připrav se na systém PS4 se službou PlayStation Plus. Kup si 1 rok členství ještě před 20. září a získej 90 dní zdarma navíc. A pokud to nestačí, přihodíme v září ještě hru Assassin's Creed III jako hru měsíce pro systém PS3™. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Upraveno Srpen 21, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 platí pouze pro koupi ps+ přes store? nebo i přes voucher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Tak tohle tam napsané nebylo, ale podle mě jen při koupi... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 dalsi hrou v plusku bude Urban trial freestyle, ale nwm jestli ps3 nebo vita verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 radši bych ten dmc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 hry na zari: Leaving PS Plus this month: 28th August: Need for Speed Most Wanted 28th August: ICO and Shadow of the Colossus HD Collection 28th August: Demon’s Souls 28th August: LEGO Lord of the Rings 28th August: When Vikings Attack Entering PS Plus this month: 28th August: Assassin’s Creed 3 28th August: The Jak and Daxter Trilogy 28th August: Stealth Inc: A Clone In The Dark 28th August: Urban Trial Freestyle (vita) 28th August: New Little King’s Story (vita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 jak and dexter yaa bitch :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Zrovna jsem měl v plánu že brzy zamířím si pořídit ratchet and clankovky... ale teď mi jednu bandicootovku naporcují přímo pod nos... sony mi čte myšlenky... :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 jack & daxter je cross buy ne?? takze i na vitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 jack & daxter je cross buy ne?? takze i na vitu? Vypadá to tak, na storu je to jako cross buy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.