winkja Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Kde prosím Vás mužu změnit udaje o kreditce? Jaksi to v AM nemužu najit 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 account manager - billing information? Tam by to melo byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 ten puppeter bez cz titulků ztrácí uplně význam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Mě taky sony dělá radost, aspoň se budu v září soustředit na školu, nic z toho neni moc pro mě... :D Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 No je fakt, že ten Puppeteer je značně ukecaný. Já měl puštěný anglický titulky, takže se tomu dalo celkem rozumět, ale ty titulky mají blbě sesynchronizovaný. Pokud se člověk snaží poslouchat angličtinu a k tomu si paralelně číst titulky, tak to dost rozhazuje :cry: Jinak ta hra vypadá dost dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 (upraveno) na Jak and Daxter PSV se netěšit, takový hrozný ovládání jsem jeste nikdy neviděl - PS3 verze je bez problémů a suprová Upraveno Srpen 22, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 hele má být akce PS+ na 12+3 měsíce ale když skočím na store je tam psané pouze 12 měsíců. Když bývá tato akce v US ty 3 měsíce tam mají psané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Taky si chci prodlouzit ps+ s touto akci a zajimalo by me jak to je, nedohledal jsem se... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 nebude to nahodou az toho 28. kdy bude update plus her ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 (upraveno) "if you visit the PS Store and purchase a one year membership anytime between 21st August and 20th September we will give you an additional 90 days at no extra cost, meaning you get 15 months of PS Plus for the price of 12 (€49.99/£39.99)!*" zdroj: http://blog.eu.playstation.com/2013/08/22/playstation-plus-in-september-assassins-creed-iii-jak-daxter-trilogy-more/#more-142077 Přímo u toho předplatnýho na storu ty tři měsíce uvedený nejsou, takže nezbývá než se spolehnout na informace z PS blogu. EDIT: ještě je tam uvedeno dole pod hvězdičkou: *Please note offer applies for purchases via the PlayStation Store only. Existing users are able to stack their membership. Takže se to asi nebude vztahovat na ty předplacený kupóny s PS+. Upraveno Srpen 22, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Melo by to byt 21.8. - 20.9.13 Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 a musis to koupit na storu? nebo stačí kupon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 (upraveno) sakra teď mě pokoušíte :-D možna po vyplatě v záři... (i když to zas bude GTA sakra :-D ) PS+ bude z PS3 na PS4 přesunutelné, že? EDIT: Blbá oprava pravopisu :D Upraveno Srpen 22, 2013 uživatelem winkja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 kousat nevím ale přenést určitě :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Já mám předplaceno do 2/2015, takže tuhle akci asi vynechám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 hmmm a když na to teď koukám tak Jak and Daxter bude podle reakcí jen na PS3 (k tomu je uveden ještě jen v PS3 sekci IGC) takže nic pro PSV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 sakra teď mě pokoušíte :-D možna po vyplatě v záři... (i když to zas bude GTA sakra :-D )PS+ bude z PS3 na PS4 přesunutelné, že? EDIT: Blbá oprava pravopisu :D Co myslis tim presunutelne? Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 What are the chances of the following making an appearance on IGC? Guacamelee? LittleBigPlanet Vita? Hotline Miami? Far Cry 3? PixelJunk Monsters Vita? Plants vs Zombies Vita? Need for Speed:Most Wanted Vita? Assassins Creed: Liberation Vita? Two of those are planned but I can’t say which I am afraid Tak tohle je zajímavej post. Já osobně doufám ve Far Cry 3 a LittleBigPlanet Vita:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 vidím to na LBP a Plant vs Zombies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 nepster: že když si teď koupim to roční PS+ a třeba po vydani si koupím PS4 (což asi ne ale teoretická otazka to je) tak jestli když se pak lognu na PS4 zda ho i tam budu mit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 jo budeš ho tam mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Mne ted prislo oficialni info ohledne tech 90 dni gratis... PlayStation@eu.playstationmail.net Nevim, jestli tato adresa neni fake - jeste z ni nikdy nic neprislo...a popis je castecne v azbuce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 nepster:že když si teď koupim to roční PS+ a třeba po vydani si koupím PS4 (což asi ne ale teoretická otazka to je) tak jestli když se pak lognu na PS4 zda ho i tam budu mit :-) jakoze kdyz se des vychcat doma tak ho tam mas ale kdyz se des vychcat v hospode tak ho tam nemas ze se tak ptas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 ta adresa je OK, z té chodí promo maily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 hmmm a když na to teď koukám tak Jak and Daxter bude podle reakcí jen na PS3 (k tomu je uveden ještě jen v PS3 sekci IGC) takže nic pro PSV já si naopak myslím že to bude jak na PS3 tak na PSV, ještě se mi nestalo že když sem dostal něco co bylo v tom okamžiku dostuopné na oboje konzole, že by to bylo jen pro jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.