Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No je fakt, že ten Puppeteer je značně ukecaný. Já měl puštěný anglický titulky, takže se tomu dalo celkem rozumět, ale ty titulky mají blbě sesynchronizovaný. Pokud se člověk snaží poslouchat angličtinu a k tomu si paralelně číst titulky, tak to dost rozhazuje :cry: Jinak ta hra vypadá dost dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"if you visit the PS Store and purchase a one year membership anytime between 21st August and 20th September we will give you an additional 90 days at no extra cost, meaning you get 15 months of PS Plus for the price of 12 (€49.99/£39.99)!*"

zdroj: http://blog.eu.playstation.com/2013/08/22/playstation-plus-in-september-assassins-creed-iii-jak-daxter-trilogy-more/#more-142077

Přímo u toho předplatnýho na storu ty tři měsíce uvedený nejsou, takže nezbývá než se spolehnout na informace z PS blogu.

EDIT: ještě je tam uvedeno dole pod hvězdičkou: *Please note offer applies for purchases via the PlayStation Store only. Existing users are able to stack their membership. Takže se to asi nebude vztahovat na ty předplacený kupóny s PS+.

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři

What are the chances of the following making an appearance on IGC?

Guacamelee?

LittleBigPlanet Vita?

Hotline Miami?

Far Cry 3?

PixelJunk Monsters Vita?

Plants vs Zombies Vita?

Need for Speed:Most Wanted Vita?

Assassins Creed: Liberation Vita?

• Two of those are planned but I can’t say which I am afraid

Tak tohle je zajímavej post. Já osobně doufám ve Far Cry 3 a LittleBigPlanet Vita:)

Odkaz ke komentáři

nepster:

že když si teď koupim to roční PS+ a třeba po vydani si koupím PS4 (což asi ne ale teoretická otazka to je) tak jestli když se pak lognu na PS4 zda ho i tam budu mit :-)

jakoze kdyz se des vychcat doma tak ho tam mas ale kdyz se des vychcat v hospode tak ho tam nemas ze se tak ptas?

Odkaz ke komentáři

hmmm a když na to teď koukám tak Jak and Daxter bude podle reakcí jen na PS3 (k tomu je uveden ještě jen v PS3 sekci IGC) takže nic pro PSV

já si naopak myslím že to bude jak na PS3 tak na PSV, ještě se mi nestalo že když sem dostal něco co bylo v tom okamžiku dostuopné na oboje konzole, že by to bylo jen pro jednu

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu