Manoust Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 jde to jestli jsi prvni do kosiku vlozil ps3 verzi tak ji kup a az pak dej do kosiku vita verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 (upraveno) jde to jestli jsi prvni do kosiku vlozil ps3 verzi tak ji kup a az pak dej do kosiku vita verzi Vlozil jsem AC - OK, pak nesla ta vita... tak jsem dal Daxter PS3 - OK "koupil" jsem - prazdny kosik A stejne do nej nejde ta vita vlozit :( E: Tak jsem se odlogoval a znovu nalogoval a uz to proslo... asi chyba v matrixu Upraveno Srpen 28, 2013 uživatelem miz012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Tak maš asi někde chybu ja už mam na ps vita stahnuto a už hraju ostatni se pravě stahuje. ps: nevíte někdo jestli jsou propojene savy s daxtera mezi ps vita a ps3 asi ano nebo ne? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Ja jsem mel minuly mesic problem s koupi nejaky hry na vitu a nakonec se mi to nepodarilo... Zkus to nakoupit na jednotlivych storech pc/ps3/psv, treba to pujde nekde... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Tak maš asi někde chybu ja už mam na ps vita stahnuto a už hraju ostatni se pravě stahuje. ps: nevíte někdo jestli jsou propojene savy s daxtera mezi ps vita a ps3 asi ano nebo ne? dik Ne - každá JaD hra má svůj vlastní trophy list takže i odlišné savy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bednas Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 AC 3 je v CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Zrovna ted stahnu na Vite Urban Trials, New Little King a Stealth Inc, Jak a Daxter jde stahnout taky ale uz nemam misto :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 už je tam i Stealth Inc: A Clone In The Dark a to ajk pro PSV tak PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 AC 3 je v CZ? Napsaná tam není, takže asi ne. Nevíte, co je to u toho za přidanou misi Dangerous Secret a jestli byla u BD verze AC3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 tak ten Urban na PSV tam pořád není Free... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Urban Trials na PSV je tam už od 12, na PS3 tam verze ani být nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 AC 3 je v CZ? Ne, jazyků je tam na title několik, ale čeština v nich není. Teď jsem to spustil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 stahování přes vyhledávač znamená co? že to ještě neni v PS+ nabídlce, ale když to najdu na normal obchodě tak tam už bude za FREE pro PS+ učet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 stahování přes vyhledávač znamená co? že to ještě neni v PS+ nabídlce, ale když to najdu na normal obchodě tak tam už bude za FREE pro PS+ učet? Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 řekl bych že přesně tak je to myšleno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Nevíte, co je to u toho za přidanou misi Dangerous Secret a jestli byla u BD verze AC3? Taky mě to zajímalo a vygooglil jsem tohle: http://www.ign.com/wikis/assassins-creed-3/A_Dangerous_Secret Takže to součástí normální diskové verze nebylo, tam bylo tuším ke stažení DLC Benedict Arnold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 teď jsem zdarma stáhnul spec ops: the line...nevím jestli to je tento týden v ps+ nebo jestli to je jen další chyba.. pokud ano tak pardon za ot :) https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/spec-ops-the-line/cid=EP1001-NPEB00986_00-SPECOPSTHELINE00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Taky mě to zajímalo a vygooglil jsem tohle: http://www.ign.com/wikis/assassins-creed-3/A_Dangerous_SecretTakže to součástí normální diskové verze nebylo, tam bylo tuším ke stažení DLC Benedict Arnold. díky, koukám na to, tak je to jedna mise z DLC Hidden Secrets Pack, já mám Season Pass, takže jsem jí hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 teď jsem zdarma stáhnul spec ops: the line...nevím jestli to je tento týden v ps+ nebo jestli to je jen další chyba.. pokud ano tak pardon za ot :)https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/spec-ops-the-line/cid=EP1001-NPEB00986_00-SPECOPSTHELINE00 vzdyt to byla hra v minulem mesici :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 vzdyt to byla hra v minulem mesici :D What? :DD tak to sem dobrej mastak :D dik Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Jde vam stahnout AC3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 jo jde, ale strasne pomalu ja to stahuju uz tak 6h a jsem teprve na 60% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Njn mi to nejde vubec stahnout prej jsem ve fronte a cekam :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 to tenhle měsíc jsou na vitu 4 hry ? chtělo by to nějakej seznam co bylo a bude za hry na ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Jde vam stahnout AC3? Jde, stahoval jsem asi 1 hodinu, a musím říct - po tom, co jsem asi hoďku hrál tak mě to přišla hrozná nuda, všechno je strašně temný, barvy hnus, ovládání hrozný ...no oproti AC1 a AS:B co jsem hrál je to opravdu fail Na to co bylo použij google. Co bude nikdo víc jak měsíc dopředu vědět nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.