riddle Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Dle mého názoru nejlepší tah od Sony proti MS, jen taj dál… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 Tak uz aj ja mam plusko a som spokojny :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin55 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 ahoj kluci, jakto je s hrama kdyz si koupím to plusko na 90 dní a stáhnu si hry..a až vyprší tech 90 dní tak mě ty hry nepůjdou kdyz si znova nekoupím to plusko?? díky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Nepůjdou no :/ je to blby :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 nevi nekdo co tam daj za nove hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 17.7 budou vymeneny dve novy hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Nevies ake budu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 18.7. Budou dve nove. Jedna PSN jedna digitalni BD, 17.7. se dozvime, ktere to budou. Je to uz napsane par prispevku zpatky. Staci cist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 zatim nikde nic.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 update probiha okolo 16:00 naseho casu,takze zatim budte v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 ja vím jen jsem si musel šťouchnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Taky už na to čekam, zatim to jde dobrym směrem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 stejně to bude až zítra, dnes to budou mít amíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 mě jde jen o to vědět co to bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Já když vidím ty hry, co jsou zdarma, tak o tom taky začínám uvažovat :-D, btw, nevíte, jestli budou nějaký free hry i na PS Vita?(PS+) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 mě jde jen o to vědět co to bude :) http://ps3.novinky.org/view.php?cisloclanku=2012070009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 http://ps3.novinky.org/view.php?cisloclanku=2012070009 jeho ale zajímají, co bude po tom 18tém a to tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Amici dostanou jen dvě PSN classic a nějaké slevy. Maji to od včera na blogu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Zitra se teste na Lara Croft & the Guardian of Light a Saints Row 2. Dalsi novou hru cekejte 1.8. a nahradi v nabidce DeusEx. Co to bude se opet dozvime den predem. O podobe PS+ pro Vitu se uvazuje. Udajne Sony delala vyzkum zda by hraci ocenili s PS+ ziskat kopie obou verzi her. Tzn. pokud budete mit Raymana na PS3 automaticky byste ho meli mit i na PS Vita. Zatim jde, ale jen o spekulace. Na realnou podobu musime pockat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 No myslím že opět moc pěkné ..... Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Zitra se teste na Lara Croft & the Guardian of Light a Saints Row 2. ta lara uz je po nekolikate,ale Saint Row 2 si rad zahraji,skoda,ze nema trophy:( Chtelo bych radsi ratcheta:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Ja verim, ze se jeste Ratcheta dockame (moc se na nej tesim). Lara i Saint byli v zakladni nabidce pro US store spolecne s All4One, takze porad doufam, ze se k Ratchetovi jeste dostanem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 mám ale dojem,že obě hry nesjou zadara, ale jen s 50% slevou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 mám dotaz, nechci ted stahovat Deux, ale možná v budoucnu ano, to však už v nabídce nebude, je možné to řešit tímto způsobem: na chvíli zapnu stahování, ale pak jej vypnu, hra by se mi měla objevit v Download listu a z něj je udajně možné stahovat hry i v budoucnu, kdy už nejsou v aktuální nabídce, samozřejmu pokud mám stále aktivní Plus účet, nemáte s tím někdo zkušenost zda to takto lze obejít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 tak oprava špatně jsem četl, s 50% slevou by měly být jen dodatečný stahovatelný obsah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.