Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

zdar chci se zeptat kdyz mam na mojem psn+ a stahnu si tam ty hry co jsou free na psn a pak pudu ke kamosovi prihlasim se na jeho ps3 na muj ucet a stahnu mu nejake ty hry taky a pak se odhlasim a on se prihlasi na svuj ucet pojedou mu ty hry i presto ze se na jeho ps3 neprihlasim nikdy na psn?

Upraveno uživatelem hoby
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já dostal včera ten kód taky. Pár měsíců zpátky mi poslali kód ke stažení Motorstorm RC s tím, že až vyjde Ratchet, tak ještě dostanu kód i na něj. Tohle má být náplast pro ty, co si koupili a hráli toho Ratcheta Q na PS3 v určitém období, za zdržení Vita verze. Já si ho nekupoval, ale měl jsem stažený demo, který jsem hrál. Ona to byla plná verze jen bez toho aktivačního klíče, takže to asi soudruzi ze Sony neumí rozlišit. Každopádně za mě palec nahoru, Sony dodržela co slíbila:D

Odkaz ke komentáři

Já dostal včera ten kód taky. Pár měsíců zpátky mi poslali kód ke stažení Motorstorm RC s tím, že až vyjde Ratchet, tak ještě dostanu kód i na něj. Tohle má být náplast pro ty, co si koupili a hráli toho Ratcheta Q na PS3 v určitém období, za zdržení Vita verze. Já si ho nekupoval, ale měl jsem stažený demo, který jsem hrál. Ona to byla plná verze jen bez toho aktivačního klíče, takže to asi soudruzi ze Sony neumí rozlišit. Každopádně za mě palec nahoru, Sony dodržela co slíbila:D

taky jsem měl stažené demo

Odkaz ke komentáři

Jinak to nebyla Saúdská Arábie, ale Spojený arabský emiráty (kvůli Dubaji). V SA snad PSN nemaj vůbec, a jestli jo tak na něj určitě nesměj minimálně ženy :D

by ses divil:) saudskej store jak vyšitej:)https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-sa/home/games

co je to zač, ten Ratchet Gladiator? to je ta původní PS2 verze nebo nějakej HD remejk vo kterým nevim?

Upraveno uživatelem Readdy_B
Odkaz ke komentáři

Daji se nejak z PC "kupovat" ty PS3 hry, ktere jsou zdarma v PS+ programu? mam ucet, ale zrovna nemam PS3, ale nechci, aby mi ty hry utikaly.. Pripadne kde / jak?

přihlásíš se na těchto stránkách (vpravo nahoře):

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/home/games

...A JE TO

Odkaz ke komentáři

cau mel jste nekdo problem s dragons dogmou dark arisen z ps plus ? uz kdyz jsem ji zacal stahovat tak ta bublinka bla jen sediva bez obrazku to by asi nevadilo kdyby se ta instalace nesekla na 98% a dal se to ani nehlo musel jsem drzet vypinaci cudlik na ps3 asi 10 sekund nez se vypla a pak kdyz se restartovala tak se musel zpustit nejakej obnovovaci proces .... tak jsem smazal corrupted data i instalacku a zkousim stahovat znova ale zas ta bublinka s hrou je bez obrazku tak nvm jestli se to vubec podari nainstalovat ... potkalo to taky nekoho nejaka rada ?

Odkaz ke komentáři

ok tak snad se to ted nainstaluje normalne kdyz to stahuju znova .... tak od grafiky vim co cekat puvodni hru mam na blurayku a neprislo mi to teda tak hrozny jak popisujes :-D

edit: jo a nvm proc maa cerny pruhy co ja vim tak jsem je nemel nvm jestli to je nejaka novinka u toho dark arisenu

Upraveno uživatelem pejtrix
Odkaz ke komentáři

cau mel jste nekdo problem s dragons dogmou dark arisen z ps plus ? uz kdyz jsem ji zacal stahovat tak ta bublinka bla jen sediva bez obrazku to by asi nevadilo kdyby se ta instalace nesekla na 98% a dal se to ani nehlo musel jsem drzet vypinaci cudlik na ps3 asi 10 sekund nez se vypla a pak kdyz se restartovala tak se musel zpustit nejakej obnovovaci proces .... tak jsem smazal corrupted data i instalacku a zkousim stahovat znova ale zas ta bublinka s hrou je bez obrazku tak nvm jestli se to vubec podari nainstalovat ... potkalo to taky nekoho nejaka rada ?

Zdar, ja mel problem s tim jeste vetsi, vsechno se v pohode stahlo, dal jsem to instalovat a asi do 85% vse bez problemu. Pak se instalace hrozne zpomalila a 1% trvalo cca pul hodiny... hruza, celkove instalace zabrala 7,5hod ale potom to bezelo uz v cajku. Asi je potreba vetsi trpelivost ;-)

Odkaz ke komentáři

taky se mi to stahovalo bez obrazku,ale instalace probehla uspesne,ale hra me hoodne zklamala obraz ani neni pres celou obrazovku takze mas na vrchu a dole cerne pruhy grafika bidna a fps hruza, co jsem hral demovku obyc dragons dogmy tak ta mi prisla lepsi

Mam taky na hode a dole cerny pruh. Jinak ja hru tahal automaticky na pozadi (dal jsem tahat pres PC a jen zapl PS3). Tahalo se cca 2.5 hod a pak se to normalne vyplo a hotovo. Obrazek mam taky sedy (v download listu) ala corrupted data.

Skoda, ze FC 3 nema kompatibilni save s diskovou verzi.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu