Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Portal 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já měl problém tam jak je ta montážní linka a ty musíš dát do scanu rozbitýho bota, tak ta linka se nehejbala, až pak na youtube sem zjistil že má normálně jezdit tak sem musel dát kapitolu znovu... Teď sem taky v sedmičce a coop skoro hotov chjo... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tam jsem mel celkove problem prijit na to co delat, dokud to mi ten robot neporadil......stve me ze uz zbyvaji dokonce vicemene dve kapitoly, ale tesime, ze mam pred sebou jeste coop..... btw. cetl jsem nekde o tom, ze valve chysta "nastroje" pro vytvareni a sdileni vlastniho obashu, to bohuzel pujde mimo xbox :(

Odkaz ke komentáři

Ja jsem se k jednicce dostal pres Orange Box (coz je super vyhodna koupe) a portal jsem si uzil, ale byla to spis takova hricka (2, max. 3 hodky), ale tohle je plnohodnotna hra a ten koncept dovedli k dokonalosti.... hadanky jsou hlavne skvele vyvazene a cloveku sice obcas da praci na ne prijit, ale ne zas takovou a pote co to da, tak si rika jak je hrozne chytrej :)

Jinak je to neco uplne jineho, zanr sam pro sebe.....takove atypicke FPS, nikoho nezabijis, jen proste resis skvele puzzly a uzivas si vtipu od robotu :D

Odkaz ke komentáři

Nevíte někdo, jaké heslo dává Stema ve hře k tomu účtu? Jestli je náhodné, nebo stejné jako k PSN účtu, případně jakým způsobem je dán nick ? Nemůžu na to přijít, a uber super rada od Steamu nenabíhá, nejdříve chyba na serveru a pak se objeví stránka od Playstationu s tím, že služba není k dispozici.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem vcera dohral singl a musim rict ze parada, sice bych si to dal rad delsi, ale nebylo to vubec tak kratke jak jsem se bal, krom toho jsem se porad bavil, hadanky byli primerene, tezke, nikdy jsem nemel vylozene zasek, prostredi nadherne (hlavne oldschool aperture), hlody Glados a Wheatleyho plus reditele jsou nejlepsi, i ten zvrat v pribehu je super, boss mozna trosku jednodusi, ale konec se zpivajicima turretama me pobavil, plus ono vykopnuti na zaver.... Zaverecny Glados song sice nema na Still Alive, ale presto pobavi. kdyz si vezmu ze ma hlavni prednosti te hry byt Coop, je to jednoznacne prozatim nejlepsi hra letosniho roku a myslim si ze i ke konci se o ten to titul stretne s takovymi peckami jako L.A. Noire, Uncharted 3, Mass Effect 3 ci Skyrim a bude jim zdatnym souperem, uzasna hra, koupe nilituji...

Odkaz ke komentáři

Na konzoli se to ovlada skvele (hrano na xboxu, ale bude to to samy), krom toho vylepsili "presnost portalu, coz vyrazne zprijemnuje hrani a neni to ani narocny ve smyslu rychleho mireni ci neceho podobneho....

Jinak po dlouhe dobe hra, kterou si mam chut znovu projet na achievmenty....jupiiii

BTW: Miluju ten epic ending :D

Odkaz ke komentáři

Ending je úplně dokonalej, jedna z mála her kde sem konec sledoval s otevřenou hubou :). A ta companion cube je epická :D

Ale neodpustím si rypnutí že 1) změna tlaku mezi měsícem a zemí by Chell nejspíš zabil a že 2) je měsíc ze země stejně velkej jako země z měsíce

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Tak jsem o vikednu konecne zahral coop, sice bohuzel jen s nevlastni sestrou, protoze doma si to se mnou nikdo jiny zahrat nechce a z friendlistu to skoro nikdo nema, takze jsem se vetsinou jen vztekal nad jeji neschopnosti, ale musim rict ze me to mile prekvapilo....hadanky nejsou vylozene tezke a zatim jsem na to vzdy prisel, ale narust obtiznosti je tam znat....a ocenuju design vymyslet takhle slozity hadanky ktere vyuzivaji moznosti 4 portalu misto 2 to uz da zabrat....a herni doba taky neni k zahozeni, nevim kolik je tam "kapitol", ale dodelal jsem tri a nehral jsem to nejak kratce, mozna dost casu zaralo rvani a vztekani se z neschopnosti spoluhrace, ale i tak jsem velice potesen, ze to jeste zveda zazitek ze hry...

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Tak jsem konecne dohral i coop a musim rict ze velka spokojenost...urcite to byla vetsi vyzva nez single, ale cekal jsem to tezsi.....vicemene jsem nenmel zadny velky zasek...jediny problem ze jsem to hral s clovekem, ktery neumi hrat s gamepadem, takze me to stalo dost nervu :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu