Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
co se stalo s CSS funny serverem?

Connecting to 81.0.206.207:27064...

STEAM validation rejected

No podle toho co ti ot píše bych řekl, že server přehodili jen na steam.. takžep okud nemáš steam, tak si tam nejspíš nezahraješ.. :)

Slleper:

Vyzkoušíš si to na našem serveru a kdyby ti to prostě nesedlo, tak si můžeš jenom normálně někdy s náma zahrát :)

Fun servery mě nebaví :P ... only DM, AWP nebo AIM :D

• Odpovědi 201
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
vim že to má bejt funny server ale něktrý ty mapy jsou faaakt nudný a nezáživný :P dal bycj tam prostor i pro klasický mapy jako třeba cs_italy nebo assault, klasika s hostage a bombou :) případně nějaký AIM mapy, třeba s deaglama :) AWP klidně ale to mi nejde a nebavím mě xD

Server bude AWP/AIM a budou tam i publici + pluginy které by zábavu mohli zvětšit, ale když se neosvědčí, tak se vypnou.

Server je dělaný pro vás a proto se vám bude přizpůsobovat :)

Odesláno
V Neděli 11.7.2010 ve 20:00 si dáme první trening ..

(Hlavně chcu vybrat první Pětku na CW, ale určitě se všichni prostřídaj :) )

(Upraven název klanu)

Za 1. ... 10 hráčů? Není to trochu moc? :D ... Jsem totiž zvyklej na max počet hráčů 6.. a to ještě tak, že ten 6. skoro vůbec nehraje :D ... Pokud nás bude 10... tak te nebude ani tak klan jako 4fun team.. bez všeho... ale i když to bylo asi na začátku takhle myšleno... no zkusit to můžu.. uvidíme... :D

Za 2. ... můžu poskytnout mumble server ( soukromý ) po dobu mé účasti v "teamu".. IP a port sem klidně hodim... ale heslo si vyžadujte osobně na steamu.. ;)

IP: mumble.clanwars.cz

port:64316

Za 3. ... Přece jenom.. jak píšeš už je nás 9.. tak proč trénink až 11.? proč ne zejtra? :D

Za 4. ... Ten "Fun server" .. možná že se s nim docela dost babráte.. ale nebylo by přece jenom lepší udělat DM na HS strike jako má Reason-Gaming? Nebo normal DM nebo only D2? Fun server...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu