Slleeper Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 co se stalo s CSS funny serverem?Connecting to 81.0.206.207:27064... STEAM validation rejected No podle toho co ti ot píše bych řekl, že server přehodili jen na steam.. takžep okud nemáš steam, tak si tam nejspíš nezahraješ.. :) Slleper: Vyzkoušíš si to na našem serveru a kdyby ti to prostě nesedlo, tak si můžeš jenom normálně někdy s náma zahrát :) Fun servery mě nebaví :P ... only DM, AWP nebo AIM :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 co se stalo s CSS funny serverem?Connecting to 81.0.206.207:27064... STEAM validation rejected Se Sennpuem upravujeme ho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Fun servery mě nebaví :P ... only DM, AWP nebo AIM :D Však server se už předělává ..... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 vim že to má bejt funny server ale něktrý ty mapy jsou faaakt nudný a nezáživný :P dal bycj tam prostor i pro klasický mapy jako třeba cs_italy nebo assault, klasika s hostage a bombou :) případně nějaký AIM mapy, třeba s deaglama :) AWP klidně ale to mi nejde a nebavím mě xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 vim že to má bejt funny server ale něktrý ty mapy jsou faaakt nudný a nezáživný :P dal bycj tam prostor i pro klasický mapy jako třeba cs_italy nebo assault, klasika s hostage a bombou :) případně nějaký AIM mapy, třeba s deaglama :) AWP klidně ale to mi nejde a nebavím mě xD Server bude AWP/AIM a budou tam i publici + pluginy které by zábavu mohli zvětšit, ale když se neosvědčí, tak se vypnou. Server je dělaný pro vás a proto se vám bude přizpůsobovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 napište sem pls až server zase pojede ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 napište sem pls až server zase pojede ;) Sever už jede + už se nastavuje clan server, takže nejlépe všem v neděli napíšu a zkusíme si spolu zahrát, kdyby jste ještě někoho do klanu našli bylo by to nice :) Jinak jestli máte nějaký typ na jméno klanu ? Zatím vyhrává návrh No mercy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Taky bych to teda zkusil :)...si zahrajem pak nejak...:) sem napis kdy :) treba dnesk vecer nebo zejtra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Spíše bych počkal na neděli večer, protože spousta lidí odjíždí někde na víkendy, ale jestli se nás tu sejde dost, tak není problém :) Dej skype a napíšu tě do topicu :) (Vždy dám dopředu vědět o CW apod :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Counter-Strike: Source NonSteam Client New Patch 4260 http://ulozto.cz/5288393/counter-strike-source-4259-to-4260-patch.exe DALSI UPDATE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 updatnul jsem, chci se připojit a prej nemáme stejný verze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Spíše bych počkal na neděli večer, protože spousta lidí odjíždí někde na víkendy, ale jestli se nás tu sejde dost, tak není problém :)Dej skype a napíšu tě do topicu :) (Vždy dám dopředu vědět o CW apod :) ) ja skype neprovozuju :D staci napsat sem(PM kdy a co :) snad budu mit cas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Server nejde děla mi to co Arcanemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 já bych šel do klanu jestli mě vezmete ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Ok, počkejte večer, podíváme se na to se sennpíkem :) A ráno tu bude i server pro klan + nepstera a kapra zapisuji do klanu :) Klidně řekněte i kámošům :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Mě si ešte nezapsal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Hotovo, nejlípe, kdyby nás bylo deset a klidně i více :) A nějaký návrh na název ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Hotovo, nejlípe, kdyby nás bylo deset a klidně i více :) A nějaký návrh na název ? :) Console-Forum.net ' NICK ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Console-Forum.net ' NICK ;) Taky jsem o tom přemýšel, např: Negto [Cf] apod :) Uvidíme, ještě by to ale fakt chtělo jednoho člověka, ať nás je 10 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Me se vice libi No Mercy ale jak by byla zkratka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Me se vice libi No Mercy ale jak by byla zkratka ? Nevím, zkus navrhnout :) ... Proto se Vás ptám :) Zatím už mám na příští týden domluvený jeden CW tak snad do té doby se domluvíme na všem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 server pojede az rano kvuli autoupdatu ... stim nemuzu nic udelat jinak clan server bude v provozu asi kolem 10 hodit vecer kdyz tak prijdte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 díky :) jen nevim jak dlouho tam vydržim ^^ jiank podle mě je lepší mít to před svim nickem např: [C-F] Negto xD jinak No Mercy - |NoMe| Negto ale nedával bych to normálníma písmenama ale takový "ty divný" snad víte co myslim :D E: jinak já budu u cs nejdřív ve středu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 V Neděli 11.7.2010 ve 20:00 si dáme první trening .. (Hlavně chcu vybrat první Pětku na CW, ale určitě se všichni prostřídaj :) ) (Upraven název klanu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 V Neděli 11.7.2010 ve 20:00 si dáme první trening ..(Hlavně chcu vybrat první Pětku na CW, ale určitě se všichni prostřídaj :) ) (Upraven název klanu) Za 1. ... 10 hráčů? Není to trochu moc? :D ... Jsem totiž zvyklej na max počet hráčů 6.. a to ještě tak, že ten 6. skoro vůbec nehraje :D ... Pokud nás bude 10... tak te nebude ani tak klan jako 4fun team.. bez všeho... ale i když to bylo asi na začátku takhle myšleno... no zkusit to můžu.. uvidíme... :D Za 2. ... můžu poskytnout mumble server ( soukromý ) po dobu mé účasti v "teamu".. IP a port sem klidně hodim... ale heslo si vyžadujte osobně na steamu.. ;) IP: mumble.clanwars.cz port:64316 Za 3. ... Přece jenom.. jak píšeš už je nás 9.. tak proč trénink až 11.? proč ne zejtra? :D Za 4. ... Ten "Fun server" .. možná že se s nim docela dost babráte.. ale nebylo by přece jenom lepší udělat DM na HS strike jako má Reason-Gaming? Nebo normal DM nebo only D2? Fun server... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.