Negto Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Slleper: Vyzkoušíš si to na našem serveru a kdyby ti to prostě nesedlo, tak si můžeš jenom normálně někdy s náma zahrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Slleeper to FPS me taky sere,dam nekomu kill nebo on mne a hra se sekne na 5 s asi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 na čem jedete? mám to nový CSS s patchem 4259 a píše mi to že se neschoduje klient se serverem a nefunguje mi dávat servery do favourite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 ted se to snazim opravit u NS nejdou do favourites jen history Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 vždycky jsem měl na nonsteamu na původním favourites :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 pro ty co maj update non steamu tak bude potreba pro hrani na serveru tohle http://cl.ly/1Zpr server pujde az zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 pro ty co maj update non steamu tak bude potreba pro hrani na serveru tohle http://cl.ly/1Zprserver pujde az zitra ahoj psal jsem negtovi...hodil by jsi mi nejaky linky co potrebuju?hral jsem kdysi non steam i steam...ale ted uz nevim co vsechno potrebuju :) negto rikal ze by jsi mohl mit(linky)kdyztak dik:) napis mi PM :) chtel jsem ti to poslat taky v PM ale hlasi mi to ze mas plnej box... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Mě je pošli tež ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 to vše jsem už stahoval z mysteria, vše opatchovaný na 4259 a stejně mi většina serverů nejde...najde mi jich to jen tak 170...nevim co to je...po chvíli zkoušení mi přestnou všechny servery odpovídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 to vše jsem už stahoval z mysteria, vše opatchovaný na 4259 a stejně mi většina serverů nejde...najde mi jich to jen tak 170...nevim co to je...po chvíli zkoušení mi přestnou všechny servery odpovídat to je tim ze nektery servery nejsou jeste opatchovane ale do tohohle mesice by podle me mela byt aspon 80% .. eFox je maj podivej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Hrajete nekdy na tom serveru?uz jsem to vsechno posmelil :D ale nevim jak se meni jmeno :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Hrajete nekdy na tom serveru?uz jsem to vsechno posmelil :D ale nevim jak se meni jmeno :/ Jak si změnit jméno v novém CSS? Návod vytvořil svito 1. Ve složce nainstalovaného CSS najdeme soubor rev.ini, který si otevřeme v poznámkovém bloku 2. Najdeme si příkaz PlayerName 3. Nyní za tento příkaz napíšeme = Váš Nick Např.: PlayerName = Mysteria Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Jak si změnit jméno v novém CSS? Návod vytvořil svito 1. Ve složce nainstalovaného CSS najdeme soubor rev.ini, který si otevřeme v poznámkovém bloku 2. Najdeme si příkaz PlayerName 3. Nyní za tento příkaz napíšeme = Váš Nick Např.: PlayerName = Mysteria co je to zase za pi*** ........ach jo...proc to jako nenechali uplne normalne jako vsude :/... a kdy tam kdo bude hrat? jinak diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 server bud prázdnej nebo plnej rusaku nebo švédu..chtělo by to tam dát omezení a hlavně tam chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 dam tam omezeni a nebude tam nikdo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 tak je zabanuj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 tak zabanuj tady ty evropský jenom...rusáky, němce, švédy..proste to čemu neni rozumět :D a spamuje to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Nechce někdo z vás do klanu ? Server by mněl být do konce týdne :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Nechce někdo z vás do klanu ? Server by mněl být do konce týdne :P do jakyho?do toho tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 do jakyho?do toho tady? Jj, budeme mít vlastní server CW, ale hlavně to chce lidi a pak se nějak sehrát :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Hlasim se do clanu dneska teda včera sem svama hral nick Louli (Senpu řikal že to neva že nemam steam ) Jo senpu si lama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Ok ..., ale dej mi aspoň skype :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 skorpion1297 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Du to zkusit s váma ,jestli teda můžu :) STEAM: dyticek Skype: dytikek ...přidejte si mně ;) ! Mikrák mám .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 co se stalo s CSS funny serverem? Connecting to 81.0.206.207:27064... STEAM validation rejected Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.