Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Za 1. ... 10 hráčů? Není to trochu moc? :D ... Jsem totiž zvyklej na max počet hráčů 6.. a to ještě tak, že ten 6. skoro vůbec nehraje :D ... Pokud nás bude 10... tak te nebude ani tak klan jako 4fun team.. bez všeho... ale i když to bylo asi na začátku takhle myšleno... no zkusit to můžu.. uvidíme... :D CW Bude hrát hlavně nejlepších 5 hráčů, počítám s tím, že dost hráčů odpadne a nebo nebude mít čas Za 2. ... můžu poskytnout mumble server ( soukromý ) po dobu mé účasti v "teamu".. IP a port sem klidně hodim... ale heslo si vyžadujte osobně na steamu.. ;)IP: mumble.clanwars.cz port:64316 Díky, ale server budeme mít vlastní na CW apod :) Za 3. ... Přece jenom.. jak píšeš už je nás 9.. tak proč trénink až 11.? proč ne zejtra? :D Protože je víkend a spousta lidí někam jede, proto až v neděli kdy by mnělo mít více lidí čas a chcu aby to bylo dost dopředu. Za 4. ... Ten "Fun server" .. možná že se s nim docela dost babráte.. ale nebylo by přece jenom lepší udělat DM na HS strike jako má Reason-Gaming? Nebo normal DM nebo only D2? Fun server... Server se kompletně předělává, uvidíme jak to dopadne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 CW Bude hrát hlavně nejlepších 5 hráčů, počítám s tím, že dost hráčů odpadne a nebo nebude mít časDíky, ale server budeme mít vlastní na CW apod :) Protože je víkend a spousta lidí někam jede, proto až v neděli kdy by mnělo mít více lidí čas a chcu aby to bylo dost dopředu. Server se kompletně předělává, uvidíme jak to dopadne :) Počkej... :D to mi chceš říct, že se zejtra tady nesejde 5 lidí? ....třeba.. řekněme na 20-tou hodinu?... je sice pravda že je víkend... ale zas tolik lidí určitě nedjede... stačí když každýmu na skype ( hold ) napíšeš aby tu zejtra na 8 byli a je to... Já tu budu... dytik určitě taky :D ... neříkej, že ty ne... Copa Sennup? ... a Yakuza. toho taky nevidim jinak než online.. :D Určitě by bylo lepší, kdyby si každej stáhnul Steam a hodil si tam exáč NSka... můžou se tím pádem přidávat do gruy, kde je veřejné známení.. :) Já mam na steamu NS i S... NS když si chci zahrát na starym enginu ;) > Sorry za tyhlety příspěvky.. ale někdo teamu musí prostě takovejhle bejt.. jinak to nebude fungovat :D ( znam ze svý skušenosti )... buzeruj co nejvíc to jde :D :D A máš Steam?... že bychm zahráli.. se nudim :D ... a chtěl bych si taky zahrát s někym jinym než s DyTikem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Počkej... :D to mi chceš říct, že se zejtra tady nesejde 5 lidí? ....třeba.. řekněme na 20-tou hodinu?... je sice pravda že je víkend... ale zas tolik lidí určitě nedjede... stačí když každýmu na skype ( hold ) napíšeš aby tu zejtra na 8 byli a je to... Já tu budu... dytik určitě taky :D ... neříkej, že ty ne... Copa Sennup? ... a Yakuza. toho taky nevidim jinak než online.. :DUrčitě by bylo lepší, kdyby si každej stáhnul Steam a hodil si tam exáč NSka... můžou se tím pádem přidávat do gruy, kde je veřejné známení.. :) Já mam na steamu NS i S... NS když si chci zahrát na starym enginu ;) Možná sejde, ale já chcu vidět jak hrajou všichni ať vyberu pět nejlepších + server ještě není pořádně nastavený, ty updaty to docela posrali :( A vždy dám vědět o treningách dopředu, CW bude něco jiného. Jinak důvodů je hodně ok ? Neřeš :D Prostě je to v neděli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Možná sejde, ale já chcu vidět jak hrajou všichni ať vyberu pět nejlepších + server ještě není pořádně nastavený, ty updaty to docela posrali :(A vždy dám vědět o treningách dopředu, CW bude něco jiného. Jinak důvodů je hodně ok ? Neřeš :D Prostě je to v neděli :) Bože.. :D to chceš hrát 2x týdně? To se mi moc nelíbí.. byl sme zvyklej na 2-3 CW denně :D + tak 1 mix Jště vedem Beasts ligu :( ... už si nikdy spolu nezahrajem :( ... ta liga byla o dobrý ceny :( Jo.. a pochybuju, že s teobu někdo ten steam vymění.. přece jenom lidi jsou nedůvěřivý... pokdu to chceš duělat jen tak, že si vyměníte účty.. tak to envím :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 pojdte ted dat na nejakej pub .. (nekdo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Bože.. :D to chceš hrát 2x týdně? To se mi moc nelíbí.. byl sme zvyklej na 2-3 CW denně :D + tak 1 mixJště vedem Beasts ligu :( ... už si nikdy spolu nezahrajem :( ... ta liga byla o dobrý ceny :( Uvidím jak se to rozjede ..... Zbytečně tu spamujem, poď radši pmky :) Zatím jsme spolu ještě nehráli a mluvíme tu o 3 CW denně ? Trochu sci-fi :) Všechno bude, ale teprve jsme na začátku pochop :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Slleeper Ja mam zaplej PC i když sem venku tak se nediv kdy ti nekdy neodepisuju třeba a semnou si :D musime si nekdy zahrat Negto Ale Slleeper ma pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Negto Ale Slleeper ma pravdu Aaaaa já už šílím .... :D Naučím tě dvě hlavní pravidla : 1) Negto má pravdu 2) Jestliže Negto nemá pravdu platí pravidlo jedna Ne, dělám si srandu, vím že pravdu v něčem má docela dost, ale já hlavně chcu vidět kdo jak hraje, donastavit server ať nejsou problémy a myslím si a taky si zatím budu stát, že je lepší zahrát 3 CW do týdne ze začátku než se sehrajem, klan tu několikrát byl a rozpadl se, nechcu aby jsme dopadli stejně. Za kritiku jsem rád, nějak mi nevadí, ale nechcu tu spamovat, proto upřednostňuji PM. Jinak jsme se o sleeperovi se sennpuem bavili, že by mohl být acl, uvidíme v neděli kdo jak hraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 omg co to je za mrdky?! :D Sem v klanu kde je pres 30 lidi...a je jedno jestli 6 nebo 10...stejne se malo kdy sejde 5 lidi....a negto ma pravdu..teprve se ten klan zaklada tak nemuzes chtit aby byli trejny nekolikrat dene.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 když jste říkali že ráno pojede tak jsem myslel že pojede....steam validation rejected Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Ohledně public serveru kontaktuje sennpíka, ohledně klanového mně ať se vyhnem nedorozumění :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 nejde ted protoze ho upravuju v 10 vecer vas tam cekam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 nejde ted protoze ho upravuju v 10 vecer vas tam cekam :D Co bude probíhat tréning nebo jen tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Jen tak, trening bude v neděli jak jsem psal, ale ještě uvidím na jakém serveru, bojuju s warmodem :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Jen tak, trening bude v neděli jak jsem psal, ale ještě uvidím na jakém serveru, bojuju s warmodem :/ KDyby tu nebyl problém s NS lidma, tak se mohou využít Pařba.cz servery.. :-# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Nemáš nějaké zkušenosti s warmodem ? Za pomoc jsem vděčný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Nemáš nějaké zkušenosti s warmodem ? Za pomoc jsem vděčný :) zBlock nefunguje budeš muset použít PMA warmod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 steam validation rejected...už mě to nebaví :dozey: už na to seru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 uz jede .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 muze mi nekdo pls vysvetlit ty pojmy?? Ja sem nekdy trochu mimo :D napr NS E: uz chci cs....! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 muze mi nekdo pls vysvetlit ty pojmy?? Ja sem nekdy trochu mimo :d napr ns ns = non steam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 IP Klanu doplněno do prvního postu, heslo je cf.net Doporučuji se připojovat přes konzoli, hlavně pro ty co mají nonsteam :) Zde je kod:connect 81.0.206.207:27132;cf.net Zítra vás všechny čekám tam ve 20:00 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 zdravim pokud byste meli zajem o ne ne moc dobreho hrace tak se velice rad pridam poberu nejake zkusenosti strasne rad bych se CS:S naucil aspon prumerne hrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 na to aby ses naucil hrat nepotrebujes klan ;) tim nechci rict ze by te nemeli vzit.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Už je nás 10 .... Snad se nás večer sejde aspoň 8 :) :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.