DyTik Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 IP Klanu doplněno do prvního postu, heslo je cf.netDoporučuji se připojovat přes konzoli, hlavně pro ty co mají nonsteam :) Zde je kod: connect 81.0.206.207:27132 ; cf.net Zítra vás všechny čekám tam ve 20:00 :) Když už tak takhle : connect 81.0.206.207:27132;password cf.net Jinak hlasí BAD password ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Díky :) Tím že sem to dal tučným se mi to nějak posunulo nevím proč, ale fakt dík :) Přidán první CW :) Po tréningu jich snad bude více a nezůstaneme u toho jednoho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Pokud to dneska stáhnu tak bych zahrál :) ... Edit : šetřte mně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 v 20:00 vas cekam na clan serveru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Mohu se připojit v ten večer ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 cim vic tim lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 v 20:00 vas cekam na clan serveru :D Stačí skopírovat a vložit do konzole tenhle příkaz : connect 81.0.206.207:27132;password cf.net A automaticky Vás to připojí na klanový server ,tak v 20:00 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Todle byl snad dneska jen blbý vtip ne ?!!!! Jediný kdo byl na serveru tak, já, sennpu, sleeper a dytik. A to se jenom asi 2 omluvili ? Dytikovi a sleeperovi se omlouvám, ale jako ti ostatní co ? Tu mít klan ani nemá smysl, když všichni se chovají tak jak se chovají .... Prý 3 CW denně ? Silné sci-fi, když ani nedokáží přít na trening, který sem napsal 3 dny dopředu a ani se neomluví. Kde to jsme ? Řeknu to jinak, ve 14.7 ve středu v 20:00 je další trening, kdo tam nepříjde nebo se neomluví, je vyloučen, konec .... Na další trening je omluven: Yakuza Nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Já se omlovám,ale já jsem to tu četl ,až dnes :D a instalovalo se to až moc dlouho tak podte jeste zafarat už to mám patchlý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Mohl bych se k vám přidat do klanu? Nejsem žádnej uberskill ale tak to snad nevadí ne? EDIT: Negto napsal kdo nepřijde nebo kdo se NEOMLUVÍ tak je vyloučen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Negto Tak to sem asi vyloučen protože 14.7 jedu pryč. Aha špatně sem si to přečet moje chyba dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Já se omlovám,ale já jsem to tu četl ,až dnes :D a instalovalo se to až moc dlouho tak podte jeste zafarat už to mám patchlý ;) Nevadí, zapíšu tě, ale na příštím treningu buď :) Mohl bych se k vám přidat do klanu?Nejsem žádnej uberskill ale tak to snad nevadí ne? Si zapsán :) Negto Tak to sem asi vyloučen protože 14.7 jedu pryč. Aha špatně sem si to přečet moje chyba dík. Jsi omluven, díky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Pojdte si nekdo zahrat na fun server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 za chvíli sem tam když se chci připojit podle toho co psal dytik tak mi to napíše invalid steam key size :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 takze streda v 8 budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Dejte tam pls nějakej anti cheat protože tohle je horzný, tam pak běhaj dva amíci a je jedno kde jsem vždy dostanu hs, oba mířej na to samý místo...takhle mě to fakt nebaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Anti cheat tam je, kdyžtak se podívej na nick nebo na něco a dáme ban :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 zdarec muzu se k vam taky pripojit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Můžeš, ale přečti si zbytek topicu ať víš co a jak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 jj uz vim,ted pred chvili jsem se tam pripojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 bude dneska nekdo hrat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 14.7 ve středu v 20:00 je trening, kdo tam nepříjde nebo se neomluví, je vyloučen. Na další trening je omluven: Yakuza (možná příjde) Nepster (možná příjde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 dneska v 8 bude tu nekdo? :) (myslim hrat :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 ja klidne zaparim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Vracim se už ve středu někdy odpoledne takže to možná stíham.. ;) ale doma budu nejdřív! v 7 tak nevim jak..ještě budu muste instalovat kingandrew, docela spam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.