nepster Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 sry přijdu později :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Tak me muzete skrtnout :D (uz vim proc jsem to prestal hrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Na víkend mám domluvených několik CW ... Budete tu ? :) Kapr, fakt ? Aspoň někdy si s náma poď zahrát ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Na víkend mám domluvených několik CW ... Budete tu ? :)Kapr, fakt ? Aspoň někdy si s náma poď zahrát ne ? no dobre...tak ne :/ ale jako des a bida :/ hlavne jestli chcete hrat CW tak si rozdelte lip teamy...pac 14:0...ty ty druhy prestane bavit...a taky AWP na spawnu zrovna na Dust2....to snad nikoho neomrzi...leda CT.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 no dobre...tak ne :/ ale jako des a bida :/ hlavne jestli chcete hrat CW tak si rozdelte lip teamy...pac 14:0...ty ty druhy prestane bavit...a taky AWP na spawnu zrovna na Dust2....to snad nikoho neomrzi...leda CT.. Bylo to blbě rozděleno, s tím souhlasím, příště ty tými vytvoříme dopředu. A bylo to 16:4 .. :D ale i tak no ... Fakt ty týmy nebyli stejné :) Moje chyba, jsem ponaučen a dám si na to příště pozor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Bylo to blbě rozděleno, s tím souhlasím, příště ty tými vytvoříme dopředu. A bylo to 16:4 .. :D ale i tak no ... Fakt ty týmy nebyli stejné :) Moje chyba, jsem ponaučen a dám si na to příště pozor :) :D myslím ,že je asi jasný jak to bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Jinak bych z dytika a sleepera udělal acl ... Sennpu se pozice vzdal a oni si jí zaslouží co vy na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 DyTikem souhlasim Sleeper jestli si změni nick tak jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 taky souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 už mi to jede, pujdete tam ještě někdo? jinak sry že sem tam nebyl :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Ještě bych poprosil ať mi napíšou ti co nemají mikrofon !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 no nevim estli sem nak oslnil :D ale radi si obcas zahraju a rad bych se zlepsil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Ja nemam mikrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 ja mam mikrak ale odmitam komunikovat prez skype :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Odmítáš komunikovat přes skype nebo odmítáš komunikovat celkově ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 nemam mikrofon...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 ja mam mikrak ale odmitam komunikovat prez skype :D Taky odmítám komunikovat přes skype... v gamingu je skype na pič* ... snižuje FPS, zvyšuje PING.. a navíc je nekvalitní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 skype je nekvalitní :D:D hey podťe tam někdo pls!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Taky odmítám komunikovat přes skype... v gamingu je skype na pič* ... snižuje FPS, zvyšuje PING.. a navíc je nekvalitní! to taky a hlavne ja sem rad ze na svym komplu vubec CS:S rozjedu a k tomu jeste skype no tak to nevidim.... EDIT: Ode dneska do pondelka sem pryc takze jakykoliv akce beze me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 mikrak sem sehnal,ale odmitam komunikovat pres skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Skype jsem chtěl hlavně proto abych vás mohl kontaktovat, spíše upřednostňuju komunikaci ve hře a team speak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Skype jsem chtěl hlavně proto abych vás mohl kontaktovat, spíše upřednostňuju komunikaci ve hře a team speak :) Odmítám komunikovat pře hru... :D Jedině Mumble, TS, VT!!!! Mumble serve mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Funny server se rozjede až ho dytik restartuje :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 uz jede :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 client and server product version do not match co s tim? O.o nejde mi ani jeden E: The server you are trying to connect to is running an older version of the game. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.