Senpu Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 small maps uz jede asi musite stahnout toto .. http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=3&t=891 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Je tu dost lidí ? Mám 2 klany na CW ... :) PS: Příští trening opět ve středu ve 20 hodin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 I can everywhere and everytime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Je tu dost lidí ? Mám 2 klany na CW ... :)PS: Příští trening opět ve středu ve 20 hodin :) Kdy budou ty CW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 CW můžu domluvit během hodiny, ale hlavně potřebuju vědět, že je tu dost lidí :) Já+sennpu+ty :D Ještě minimálně dva :) PS: Nejradši bych to odehrál zítra večer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Zítra jsem na 100% dostupný ;) pokuď by jste chtěli ať hraji ;) . :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Já se bojím spíše jestli dáme 5 členů dohromady, ale kdybych tu nebyl tak klidně i dytik/sleeper můžou domlouvat CW, když jsou ACL, ale ať pak daj ívědět jak to dopadne .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 ja jsem dneska i zitra dostupnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 tohle nesnášim, mám v CSS update v18 (v18 a vy tady dáváte čtyřmístný čísla :lol:)) a nechci aby se stalo, že to musim ZASE přeinstalovávat tak se zeptám... v jakym pořadí mám nainstalovat updaty? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 jestli mi nekdo poradi jak to rozchodit tak bych mohl...diky za ochotu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 jestli mi nekdo poradi jak to rozchodit tak bych mohl...diky za ochotu!! http://cl.ly/1fxD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Bože s tim NSkem sou trable.... nechápu proč si nekoupíte STEAM! hlavně, že máte xbox, ps a další bláboly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 zase se small maps server pokazil .. kdyz se pripojim tak mi to pise connecting warning,ted to opravuju prijde za hodinku nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Možná příjdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 lol nevim co to mate pojebane ale nejde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Kdy bude další CW ? Rád bych se zúčastnil. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Otázka spíše zní, kdy pojede server a nebude blbnout nonsteam :D // Já mám zatím nonsteam, takže s CW se obraťte na sleepera nebo dytika :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 mě se nedaří připoj :( jestli se to nějak neopraví nebo něco tak se omlouvám, nedorazím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 sry ale dneska nemůžu moc se omlouvám ale mam ještě něco na práci...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Rád bych přišel ale ,,Steam validation rejected'' :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Kdy bude CW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Takže je konec jo .... ? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Vypadá to tak, to už byl druhý pokus a zase to nevyšlo, nemá to tady cenu :( Bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Mě se zda ze to ma cenu proste ten kdo nepride tak nepride a ma kick a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Mě se zda ze to ma cenu proste ten kdo nepride tak nepride a ma kick a hotovo Aha dobře takže sem tu zbyl jen já, Sleeper,Negto,Sennpu :) nemá to vůbec cenu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.