eskimo Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 tak sem celkem nas*anej ... .nejen, že to pujde jen na to nový shitský psp, ale taky u nás v týhle prdeli nic nechytnu .... alelůja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 konečně užitečné příslušenství (pro mne) :bash: :bash: :bash: a konektor u nového a starého PSP bude na 100% stejnej Koukni se pořádně! Vedle usbčka jsou takový malý čudlíky...ty má jenom psp slim. Jo a tahle televize půjde jenom ta japonský verze tohodle slima.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Ty se koukni pořádně! :arrowd: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Proste to tady nepujde, komu se to nelibi, at se odstehuje do japonska... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 dej link kde je to napsaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 To jsem nikde necetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Japonskej verejnosti bolo poprvýkrát predstavené PSP lite na tokyjskej akcii PlayStation Premiere. K už známym farebným prevedeniam (čiernej, bielej a striebornej) pribudnú 20. septembra minimálne v Japonsku aj ružové, fialové a bledomodré. V rovnaký deň sa začne aj s predajom TV tunera. Iba 17 gramové zariadenie sa zasúva do USB portu a je kompatibilné s 1seg digital TV, čo znamená, že Markízu si s ním u nás nenaladíte. TV tuner sa mimo Japonska nedostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 To je ale diskriminace ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Jj ta telka by byla hodně hustá,teď jenom záleží kdy to k nám zase dojde a jestli to půjde na staré psp.Každopádně si myslím že to nové psp bude to samý akorát nějakej facelift aby ho mohli prodat zase za vyšší prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 mě by to stačilo takhle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 určitě to bude DVB-H (H jako handheld), ale tato norma bude u nás taky v provozu :bash: urcite to nebude dvb-h pac to je pro mobily a potrebujes mit zpetny kanal ten u PSP neni takze to bude jedine dvb-t ;) ale v jap maji stejne jiny sytem digi tv :( edit: urcite pro evropu vydaji i dvb-t verzi ;) a doufam ze to pujde i na starym psp a to ohledne novyho jsou jen blby kecy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 tak sem celkem nas*anej ... .nejen, že to pujde jen na to nový shitský psp, ale taky u nás v týhle prdeli nic nechytnu .... alelůja rozsireni digi tv bude jen si chvili pockej ;) a nemusis rikat ze je to new psp shit pac jsi ho jeste nemel v ruce nerikej hop, dokud neprekrocis :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 urcite to nebude dvb-h pac to je pro mobily a potrebujes mit zpetny kanal ten u PSP neni takze to bude jedine dvb-t ;)ale v jap maji stejne jiny sytem digi tv :( myslis ze bude jenom japan verze?? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 jj ale snad pro evropu vydaji dvb-t verzi pac h je na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 na slovensku TV Tuner ??? :D lol-...... kto to kupi tak je podla mna ***** . v japonku sa to oplati..lebo tam ked vijdete na ulicu a date vyhladat net tak vam vypise ze vyhladat moze len 100 :D ale tu Vam najde hovno...a ne este kvalitne TV vysielanie ktory zachytava tuner.... :) tak tot vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 Kdyby to melo vyjit jen pro japonsko tak se jim to sakra nevyplati..a to samy si myslim i o te kompatibilite se starsti verzi PSPcka.Urcite to kompatibilni bude protoze by prichazeli o kseft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 vite nekdo kdy to ma vyjit v jap/evrope? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Jenom co to bude pro Evropu -> kupuju. Na něco takovýho jsem čekal. Kamerka i GPS je mi na nic.. tohle využiju :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 v Japonsku 13. září ..v Evropě zatím asi ne :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Jenom co to bude pro Evropu -> kupuju.Na něco takovýho jsem čekal. Kamerka i GPS je mi na nic.. tohle využiju :)) beres mi to z pusy. hned du do toho(pokud mi to penezenka dovoli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 beres mi to z pusy. hned du do toho(pokud mi to penezenka dovoli) Asi tak :)))) Ale 1500 je ještě v mezích únosnosti... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 tady je pokrytí,takže bych to fakt nechtěl Me to vyhovuje :cheesygrin: KArviná je pokrytá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Ja mam přenosný DVD s tunerem a ani v praze to nic nechytne :roll: už mě to sere že jsem za to prachy vyhazoval a to v německu t najde programů desítky asi to mam špatně nastavený. Až bude ten tuner na psp a v čr bude slušnej signál ( za par let ) možná bych to i vzal :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 V roce 2010 ma bejt uz analogova tma s tim ze bude pokryta cela Ceska Republika takze Homer konecne neco chytis ;) :D ... Tesim se na Evropskou verzi! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 tak na GC '07 o tom nic nerikali (a to tam predstavovali jak GO!Explore tak GO!Messenger) tagze se to pro Evropu asi zatim nechysta - coz me mrzi protoze do toho bych urcite na 100% sel .....u Znojma je na ty mape nejakej modrej flek tagze se treba toho hnusnyho digitalu treba negdy dozijem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.