tekken90 Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 to si všichni budou kvůli Tv Tuneru kupovat PSP Slim jo ??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 tekken: Slim si stejně čase m koupím taky.. tak co ;) Jenom co bude hacknutý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 no i kdyby nešlo tak to nebude mit takovej uspěch.. psp nikdy nebude mít u lidí takovou popularitu jako PC.... kdyby to udělaly i pro staré psp..tak by udělaly nejlépe.. kdo chce slim tak si ho koupí. ale jen kvuly tv si nekoupím nové psp za takové peníze.. no nikdy nevis ceho sou ti sileni japonci schopni. ty kupujou vsechny druhy konzoli co vyjdou a jeji novejsi verzi pak koupi jen, kdyz se na ni objevi jedna dirka pro hlasitej reproduktor navic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael99 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Ahoj, téma už je sice delší dobu mrvté, přesto něco připíšu....TV modul mi přijde jako jedno z nej příslušenství, pátral jsem a na ebayi se dá koupit okolo 50 liber.....bohužel se jedná o japonskou verzi tohoto digitálního tuneru, který pracuje s jejich signálem ISDB-T. Napsal jsem proto na technickou podporu PSP, abych si nechal potvrdit, že u nás daný modul nebude fungovat a zeptal se na dostupnost evropské verze...odepsali mi následující: Ano digitální tuner pro PSP - S310 je urcen pouze pro Japonsky trh. Evropske verze zatim nebyla potvrzena. Podle mě, vzhledem k tomu, že japonská verze je v prodeji už skoro tři roky žádná verze pro evropu nebude, to už by s tím dávno přišli....máme tedy asi smůlu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.